Nehormonálna vnútromaternicova špirála (teliesko)- skúsenosti a vplyv na menštruáciu
Aké máte skúsenosti? Upravila sa menštruácia, ak ste nemali pravidelne?
asi som velmi unavena...ale temu som otvorila len preto, lebo ma sakra zaujima, ake s
u to uz nehormonalne spiraly - akoze riasenky na mihalnice 😀
ospravedlnuiej sa za off topic, mozno niekoho pobavi
@nyusika dve sme unavene - kozmeticka novinka? Idem si precitat!
Musela som si to tiež pozrieť. Pod týmto pojmom mi vyhodilo obrázky vnútromaternicového telieska a obal na káble 😂🤷♀️
@verca08 Ježiš , veď to bolo v rámci srandy 🙈 naozaj buď je súvis na takýto jedovatý komentár
Ale OK, ospravedlňujem sa, chápem , te rozhádzané hormóny sú peklo
@zojazoja @nyusika @domka222 je to antikoncepcia,ktorú dáva do vnútra maternice gynekológ, na 3-10 rokov, je bez hormón. Brala som hormonálnu antikoncepciu, aby som mala riadne menštruáciu, ale dostala som trombózu do nohy a pľúcnu embóliu, čiže som skoro zomrela. Preto mi odporučil lekár túto možnosť.
@zojazoja @nyusika @domka222 je to antikoncepcia,ktorú dáva do vnútra maternice gynekológ, na 3-10 rokov, je bez hormón. Brala som hormonálnu antikoncepciu, aby som mala riadne menštruáciu, ale dostala som trombózu do nohy a pľúcnu embóliu, čiže som skoro zomrela. Preto mi odporučil lekár túto možnosť.
@verca08 a nie je to teda vnútromaternicové teliesko? Lebo keď som hľadala vážne mi našlo len to a potom blbosti na káble 🤷♀️
@verca08 aha. A odkiaľ máš ten názov špirála? Bo fakt ani ja som to v živote nepočula a ani múdry ujo Google mi to nevedel nájsť.
@zojazoja @domka222 tak to nazval môj gynekológ, nemám to z vlastnej hlavy.
Nehormonálna antikoncepcia pomocou medenej špirály
Je to plastové teliesko v tvare písmena T ovinuté medeným drôtikom, ktoré sa zavádza do maternice. Zabraňuje zahniezdeniu oplodneného vajíčka. Medená špirála poskytuje bezpečnú ochranu pred otehotnením
@zojazoja @domka222 tak to nazval môj gynekológ, nemám to z vlastnej hlavy.
Nehormonálna antikoncepcia pomocou medenej špirály
Je to plastové teliesko v tvare písmena T ovinuté medeným drôtikom, ktoré sa zavádza do maternice. Zabraňuje zahniezdeniu oplodneného vajíčka. Medená špirála poskytuje bezpečnú ochranu pred otehotnením
@verca08 čiže nehormonálne vnútromaternicové teliesko
@verca08alw veď ja viem, čo to je 🙈 to bol len raky fôr - evidentne ma tvoj nadhľad a zmysel pre nevinne odľahčenie dovolenku

asi som velmi unavena...ale temu som otvorila len preto, lebo ma sakra zaujima, ake s
u to uz nehormonalne spiraly - akoze riasenky na mihalnice 😀
ospravedlnuiej sa za off topic, mozno niekoho pobavi