icon

Nehormonálna vnútromaternicova špirála (teliesko)- skúsenosti a vplyv na menštruáciu

verca08
3. feb 2026

Aké máte skúsenosti? Upravila sa menštruácia, ak ste nemali pravidelne?

nyusika
3. feb 2026

asi som velmi unavena...ale temu som otvorila len preto, lebo ma sakra zaujima, ake s
u to uz nehormonalne spiraly - akoze riasenky na mihalnice 😀

ospravedlnuiej sa za off topic, mozno niekoho pobavi

anonym_b46718
3. feb 2026
@nyusika

asi som velmi unavena...ale temu som otvorila len preto, lebo ma sakra zaujima, ake s
u to uz nehormonalne spiraly - akoze riasenky na mihalnice 😀

ospravedlnuiej sa za off topic, mozno niekoho pobavi

@nyusika dve sme unavene - kozmeticka novinka? Idem si precitat!

domka222
3. feb 2026

Musela som si to tiež pozrieť. Pod týmto pojmom mi vyhodilo obrázky vnútromaternicového telieska a obal na káble 😂🤷‍♀️

verca08
autor
Včera o 16:08

@nyusika @anonym_b46718 @domka222 Milujem tieto komentáre od ľudí, ktorí netušia, čo je nehormonálna špirála, ale aj tak majú potrebu niečo napísať. Internet je naozaj krásne miesto.

zojazoja
Včera o 16:38

Prosím ta, čo je nehormonalna špirála?

nyusika
Včera o 17:08
@verca08

@nyusika @anonym_b46718 @domka222 Milujem tieto komentáre od ľudí, ktorí netušia, čo je nehormonálna špirála, ale aj tak majú potrebu niečo napísať. Internet je naozaj krásne miesto.

@verca08 Ježiš , veď to bolo v rámci srandy 🙈 naozaj buď je súvis na takýto jedovatý komentár

Ale OK, ospravedlňujem sa, chápem , te rozhádzané hormóny sú peklo

domka222
Včera o 17:44
@verca08

@verca08 veď tak nám povedz,keď nevieme. Ja sa rada priučím. Lebo mne našlo len teliesko