Nejasný výsledok vyšetrenia na priechodnosť vajcovodov

anonym99
22. apr 2016

Ahojte, prosim vas o radu, som zufala..Absolvovala som hysterosalpingografiu a som velmi nestastna z vysledku. Doktor mi povedal ze moja maternica je dost mala a ked sa snazil dostat tekutinu do vajcovodov nepodarilo sa mu to. Zaver znie stazena priechodnost. Doktor vravel ze je mozne ze su nepriechodne alebo tym ze mal obmedzeny pristup, ze maternica je mala sa mu to tam riadne nepodarilo dostat..takze vobec neviem na com som. Nemate niekto podobnu skusenost? Velmi by sme chceli otehotniet prirodzene.

janinah
22. apr 2016

Včera môj otec absolvoval skoro bez problémovo vyšetrenie,ktoré predtým s inou lekárkou sa nedalo a nedalo.Tým neobviňujem lekára z nešikovnosti,len jednoducho sa nie vždy pri vyšetrovaní dá a darí....sťažená prechodnosť nie je úplná neprechodnosť,takže šancu máte.

bobulazelena
22. apr 2016

@anonym99 a nechces skusit, ze by ti to pozreli laparoskopicky?

anonym99
autor
23. apr 2016

Asi budem musiet..uvidim co mi navrhne. Laparoskopicky sa tam dostane lepsie ako pri hysteroskopii?

kookai
23. apr 2016

Neboj, kludne sa pokusajte, mbw pi vtsetreni povedali, ze mam vajcovod(len jeden uz mam) prechodny velmi tazko a len pod tlakom...a vualaaa...som v 26 tt.

bublinka78
23. apr 2016

jednoznačne by som išla laparoskopicky je tam lepší prístup a v podstate ti všetko vo vnutri lepšie skontroluje🙂

anonym99
autor
23. apr 2016

Laparoskopiu ani nenavrhli, vraj hystero je menej invazne a je to lepsie..ale stve ma ze som sa na to dala a nic som sa nedozvedela. Nechce sa mi verit ze by oba boli neprechodne..nikdy som ziadne problemy nemala :(

bobulazelena
23. apr 2016

@anonym99 tak o tom asi vediet nemusis...skus sa popytat gynekologa na tu laparku ci to ma v tvomom pripade vyznam...drzim palce

anonym99
autor
23. apr 2016

Urcite budeme este skusat, bodaj by sa aj nam takto zazrakom podarilo!!!