IVF a nepriechodné vajcovody

15. nov 2022

Dobrý deň, chcem sa informovať ako ste postupovali pri dg nepriechodne vajcovody. 2x je za nami KET - neúspešný. Nemáme už ani jedno embryo, bojím sa podobného výsledku. Máte niekto nejaké tipy, odporúčania, rady, ako na ďalší cyklus IVF? . Hocičo. Ďakujem.

dominikahr
15. nov 2022

Vyšetrenia u špecialistov máš spravené? Je tu aj skupina IVf. Tam baby poradia

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katuskamala1
15. nov 2022

Nepriechodné vajcovody s tym predsa nebudu suvisiet, preto ste boli na ivf. Embryjka vložili uz na spravne miesto. Je mnoho pricin,niekedy sa to proste nepodari i ked fyzicky je vsetko ako ma byt. Niekedy ta cesta trva dlhšie.. Ja viem, ze je to tazke, aj strach aj netrpezlivosť ale neprestavaj verit a nezabijaj nadej. Skus sa nastaviť v pripade neuspechu tak, ze to tak malo byt a idete dalej, a skusate dalej lebo RAZ sa to podari. Ked to tak citis, ze mamou budes, tak budes. Len zial nerozhodujes o tom iba ty.. Prijmi to a zatial rob to, co mas rada.

Neznasala som slovo RAZ. Ale z raz sa stali uz 2 datumy s narodenim nasich deti 🙂 (ET, ET) (ket sme mali vzdy neuspesne)

miroslava2710
15. nov 2022

ja mam nepriechodny vajcovod s tym ze mam len jeden a mam len jeden vajecnik. Tie je u nas jediny problem ten vajcovod ak by bol priechodny podla vsetkwho by som vedela otehotniet prirodzene. Tym ze mam len jeden vajecnik sa nam tazsie ziskavaju vajicka a mal som iba jedno zrele a jedno jedine embryo. Et nevysiel. Musim cakar na dalsiu stimulaciu. Zo zaciatku ma to hnevao ale rozhodla som sa ze to vyuzijem v moj prospech a vyuzijem cakanie na veci ktore mam rada a mam este samcu ich robit kwd budem tehotna uz nebudem moct. Zimne sporty, narocna turistika, cestovanie a konecne som sa zahlasila na kurz jazdenia na konoch po com som vzdy tuzila. Ten cas ide zrazu rychlejsie a verim ze v druhom ivf nam to uz vyjde 🙂

sono2
15. nov 2022

A vajcovody pozerali ci nemajú zápal?
Lebo ak sú naplnené v čase ovu a po nej a zaleju embryo zápalovou tekutinou, je jasné, že embryo zahynie.
Kamarátka takto postupovala ivf a otehotnela až keď jej zobrali vajcovody. Mam rovnaký problém ako ty ale pri operácii som povedala odstrániť len ak budú zapálené neboli tak ich nechali ivf sa podarilo a ja som dokonca otehotnela následne prirodzene.
Bola si na laparoskopii?

sono2
15. nov 2022

Ostane vyšetrenia sú samozrejmosťou bez toho je ivf hlúposť podstupovať

autor
16. nov 2022

Vďaka, všetky ostatné vyšetrenie sú v poriadku.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre