icon

Nepravidelný menzes a cyklus 34 - 36 dní

ivonetta
2. máj 2019

Ahojte od porodu mam cyklus 34-36 dni, posledny mesiac som mala az 42 a teraz az 45 dni🤔 momentalne idem prec a nemam moznost ist k Dr., nemate podobne skusenosti cim to moze byt?
Dakujem

klaudia_kaja
2. máj 2019

Mala som to isté, treba ísť k lekárovi aby nasadil buď hormonálne alebo nehormonalne lieky na úpravu cyklu .. takže jedine lekár, netreba si sám nič ordinovať, treba si čas vyhradiť aj pre seba, dr by ťa mal vyšetriť aj na počkanie

jarinka33
2. máj 2019

@ivonetta jj asi ti budu musiet predpisat na upravu cyklu nieco, zenam sa to stava po porode, aj mojim kamoskam sa to tak sialene natiahlo :/

janinka007
2. máj 2019

celý život som to tak mala a ani mi nenapadlo ísť s tým k dr. a nie sa ešte liekmi napchávať kvôli tomu

mirka_a_hrasok
2. máj 2019

@ivonetta niektore zeny maju ine nie, ja by som si dala nasadit HAK na upravenie cyklu, nemyslim si, ze to je ok mat to az takto natiahnute este tych 31 okej, ale viac uz nie...

veronikadomanova
2. máj 2019

@ivonetta ja som mala nepravidelný aj pred pôrodom aj po pôrode, kojim,takže lekár povedal,že aj to môže ovplyvniť cyklus,že kým kojim to riešiť netreba,teda ak to nespôsobuje iné problémy..no a kojim už 2,5 roka a teraz sa to postupne začína dávať samé ako tak do pravidelnosti...inak ak kojite a dáte si predpísať hak,tak znižuje tvorbu mlieka

ivonetta
autor
2. máj 2019

Dakujem dievcence, samozrejme pojdem k Dr.nech ma pozrie, lebo ani mne sa to moc nepaci🤔...ja nekojim a po porode som len chvilocku, tak uvidime ja moc Hak nechcem mala som ju raz v zivote a mavala som strasne bolesti hlavy 😊 rozmyslala som ci to nemoze byt aj nejaky zapal alebo nieco take..tak buduci tyzden sa mi tam snad podari vybehnut 😊