icon

Neprišiel vám menzes a nakoniec ste mali rakovinu?

17. mar 2023

Ahojte chcem sa opýtať či sa niekomu stalo že mu pár mesiacov neprišiel menzes a nebola to rakovina?..ja idem v pondelok k dr dať sa vyšetriť a mám strach. Ďakujem každému kto odpovie vopred

Strana
z2
pralinka25
17. mar 2023

no tak je pravdepodobne ze mozes aj ty ist do prechodu skorej. nepisala si tu uz nahodou? lebo podobna tema o takom skorom prechode tu nedavno bola.

autor
17. mar 2023

@pralinka25 nie nepisala naposledy som tu pisala prispevok v roku 2018

pralinka25
17. mar 2023

tiez mala nejaka kocka tento problem a tiez pisala ze jej mama maa tak skoro prechod. neviem ako dopadla. skus pohladat v temach mozno to vlakno najdes.

anjelicek26
17. mar 2023

Ten test na menopauzu je dost nespolahlivy, moze to mat omnoho viac pricin, ked tak vyjde.

tanyag
17. mar 2023

Mne sa zastavila menštruacia, 2 roky som nemala, našli cystu na vaječníku, z tych 2 rokov ju rok sledovali, začala rásť, vyoperovali, menštruacia sa nedostavila..mala som aj nadváhu a polycystické vaječníky, schudla som 30kg a menštruácia sa vrátila...pravidelne každý mesiac...otehotnela som po 7 rokoch od schudnutia, po pôrode sa menštruácia nedostavila...sú to už 4 roky 🙄 a menštruáciu mám jedine, ak si idem dať pichnúť vyvolávačku...a na to chodím pravidelne...každých 6 týždňov...už 3 roky...všetky hormonálne testy OK...štítna žľaza ok, vraj to je najaký blok, resp. zablokovaný spúšťač menštruácie...ale nikdy ani raz som nepomyslela na rakovinu, to by ma ani nenapadlo...načo sa zbytočne stresovať?

autor
17. mar 2023

@anjelicek26 mne v lekarni povedali ze je velmi spolahlivy..ze je na 98% .

autor
17. mar 2023

@tanyag pretoze ja mam taku poruchu ze na nu myslim aj ked ma pichne v boku

tanyag
17. mar 2023

Nooo a možno to je aj dôvodom toho, že sa ti zastavila menštruacia...sústavny stres...to tiež telu neprospieva

floki1994
17. mar 2023

Autorka a vies co je ironia zivota? Ze ludia ako ty tu rakovinu nikdy nedostanu aj ked na nu vkuse myslia a taki ludia co im ani nenapadne ju dostanu...takze klud, sama si stresom robis zle ..treba sa nechat vysetrit a uvidis..zacala by som tehu testom na ktory sa ta gynekolog isto opyta ci nie je pozitivny ;)

Strana
z2