Neprišiel vám menzes a nakoniec ste mali rakovinu?
Ahojte chcem sa opýtať či sa niekomu stalo že mu pár mesiacov neprišiel menzes a nebola to rakovina?..ja idem v pondelok k dr dať sa vyšetriť a mám strach. Ďakujem každému kto odpovie vopred
@pralinka25 nie nepisala naposledy som tu pisala prispevok v roku 2018
tiez mala nejaka kocka tento problem a tiez pisala ze jej mama maa tak skoro prechod. neviem ako dopadla. skus pohladat v temach mozno to vlakno najdes.
Ten test na menopauzu je dost nespolahlivy, moze to mat omnoho viac pricin, ked tak vyjde.
Mne sa zastavila menštruacia, 2 roky som nemala, našli cystu na vaječníku, z tych 2 rokov ju rok sledovali, začala rásť, vyoperovali, menštruacia sa nedostavila..mala som aj nadváhu a polycystické vaječníky, schudla som 30kg a menštruácia sa vrátila...pravidelne každý mesiac...otehotnela som po 7 rokoch od schudnutia, po pôrode sa menštruácia nedostavila...sú to už 4 roky 🙄 a menštruáciu mám jedine, ak si idem dať pichnúť vyvolávačku...a na to chodím pravidelne...každých 6 týždňov...už 3 roky...všetky hormonálne testy OK...štítna žľaza ok, vraj to je najaký blok, resp. zablokovaný spúšťač menštruácie...ale nikdy ani raz som nepomyslela na rakovinu, to by ma ani nenapadlo...načo sa zbytočne stresovať?
@anjelicek26 mne v lekarni povedali ze je velmi spolahlivy..ze je na 98% .
@tanyag pretoze ja mam taku poruchu ze na nu myslim aj ked ma pichne v boku
Nooo a možno to je aj dôvodom toho, že sa ti zastavila menštruacia...sústavny stres...to tiež telu neprospieva
Autorka a vies co je ironia zivota? Ze ludia ako ty tu rakovinu nikdy nedostanu aj ked na nu vkuse myslia a taki ludia co im ani nenapadne ju dostanu...takze klud, sama si stresom robis zle ..treba sa nechat vysetrit a uvidis..zacala by som tehu testom na ktory sa ta gynekolog isto opyta ci nie je pozitivny ;)

no tak je pravdepodobne ze mozes aj ty ist do prechodu skorej. nepisala si tu uz nahodou? lebo podobna tema o takom skorom prechode tu nedavno bola.