icon

Neurol - skúsenosti

judy2012
15. okt 2017

Prosím o radu beriem neurol 0,5 mg máte prosím Vás skúsenosti s týmto liekom dám si ju ale vôbec ma neukludny trase sa mi telo je mi na vracanie som slabá asi som si zvykla na neho ako by som sa vedela z nich zbavit? Ak si nedám tak mi je nenormálne zle.Dakujem pekne za každú radu. Mám doma malé dieťa a nechcem brat takéto lieky

Strana
z2
fakirka
1. jan 2023

@deti95060810 xanax,neurol,frontin to je to iste a nie su to antidepresiva ale navykove svinstvo

bublanina8
1. jan 2023

@fakirka noo záleží ako dlho ich užívaš ja som ich brala asi mesiac a nič mi nebolo teda

danielka55
16. feb 2023

Ahojte
Mam problem zo spankom. Zacala som si davat babkin frontin aby som zaspala. Navstivila som psychiatra lebo som sa bala navyku. Dal mi mirzaten na noc a elicea na den. Z mirzatenu som sice spala ale vobec sa cez den nemozem nastartovat. Hrozny pocit. Som ospata,slaba malatna. Mam 2 rocneho a treba za nim lietat tak muz musel uz druhy den ostat doma. To co za svinstvo mi dali preboha? Uplne depku mam. Z toho frontimu mi takto nebolo. Cez den som normalne fungovala

zajaciq
16. feb 2023

@danielka55 a preco nehladas psychologicke priciny tvojho nespania? Poruchy spanku su nejaky symptom, ktory prezradza, ze nieco nie je ok z emocionalnej stranky. Uzkost, nervozita, frustracia, atd. Lieky symptom iba zmiernia alebo utlmia uplne, maju vsak neziaduce ucinky a príčinu "nevyliecia".

danielka55
16. feb 2023

@zajaciq moj psychiater hned urcil ze je poporona depka. Neriesila som to a stupnovali sa problemy 2x operacia smrt blizkej osoby,choroba dietata. Ze nie je nutny psycholog a je potrebna liecba tabl. Ale zmenil mi ich dnes na 1 tabl prothiaden rano a vecer. A xanax v akutnom stave pol.vecer.
Tak uvidim. Lebo to nemozem otapena fungovat pri malom

vircori
26. dec 2023

@judy2012 ahoj ako si sa stoho dostala lebo ja mam teraz taky problem chcem si od neurolu odviknut lebo mi znicil chut do jedla dneska sa snazim byt bez neho tak mam hrcku v hrdle divny pocit v zaludku bolesti kolien chrpta a neviem ci su to abstinancne priznaky alebo chripka ale vecer zaspat neviem brala som rano 0,25 a poobede som si dala stej 0,25 polku niekedy aj vecer ale ako som ho brala tak mi nezaberal iba sa mi zneho zhorsovalo brala som ho dve mesiace a chcela by som poradit ako si mam odviknut dneska som stravila cely den v posteli

juliet86
26. dec 2023

@vircori kto ti ho predpisuje? skus ist k psychiatrovi. nech ta nastavi napr na antidepresiva alebo lieky proti panike/ukzosti ktore sa mozu brat dlhodobo a nie su navykove

malinka158
13. máj 2024

Ahojte, nemate nahodou neurol na predaj? Vdaka

romanadam1626
3. apr 2025

@danielka55 to ti po case prejde ,tak 2 tyzdne max.to moze trvat
Potom ospalost prejde
A už budeš aj veselšia počas dna a v noci dobre spať.
Treba len trpezlivosť na začiatku liecby kým antidepresíva dobre zaberú ,tie 2-3 tyždne...
Sržkak sa,dobre bude!🙂🙂

Strana
z2