icon

Nevoľnosť a bolesti žalúdka pred menštruáciou

8. jún 2025

Ahojte, tento mesiac mám snaď od ovu pocit nevolnosti a aj bolesť žalúdka asi každý deň, trvá chvíľu potom prejde. Neviem či sa mi to zdá ale posledné dni akoby ešte trochu horšie. Brucho mám ako balón, ale dokážem ho stiahnuť :D menštruáciu mám mať asi za 2 dni. Predtým som to nemavala, je to prvý mesiac. Vždy lem klasika, bolesť podbruška, krížov niekedy pŕs niekedy zas nie. Na gynekologickej preventívke som bola pred mesiacom, všetko bolo ok, no vtedy som tento problém ešte nemala.
Nemávate to niektora?

jamidea
8. jún 2025

Normalka, v prvy den menzesu mi nechuti jest, niekedy az na vracanie, dceru v ten den prehana a tiez nechutenstvo, okrem toho je cely den nepouzitelna, v bolesiach.

zuzulka558
8. jún 2025

Deň pred menzesom ma preháňa, vracia a hlava ma boli,, už je to klasika po poslednom pôrode cca 3 roky od prveho menzesu

autor
8. jún 2025
@jamidea

Normalka, v prvy den menzesu mi nechuti jest, niekedy az na vracanie, dceru v ten den prehana a tiez nechutenstvo, okrem toho je cely den nepouzitelna, v bolesiach.

@jamidea mávas nevolnosť aj pred menzesom? Ja to mám prvykrat, v minulosti si mic nepamätam, nieco sa mi mari že uz som mávala aj nevolnosť ale neviem s istotou🤷‍♀️

autor
8. jún 2025
@zuzulka558

Deň pred menzesom ma preháňa, vracia a hlava ma boli,, už je to klasika po poslednom pôrode cca 3 roky od prveho menzesu

@zuzulka558 a nejaký čas pred menzesom, chvilkova nevolnost, bolest žaludka.?

zuzulka558
8. jún 2025

Pol dňa,, nie len ma proste napína a vraciam,preháňa ma, taka očista tela asi a na druhy deň červená návšteva

jamidea
8. jún 2025

Kazda to ma inak, pre mna bolest krizov a prs je nezname, ty pises klasika.

maranta_leuconeura
8. jún 2025

Mne sa PMS meni vekom, kedysi bolesti prs a unava, teraz vobec, skor podrazdenost a depresie. Nevolnosti pred a pocas mavam vsak cely zivot