Nevoľnosti a nervozita pred ovuláciou: Ako ich zvládať?
Ahojte zienky, uz dlhsie na sebe pozorujem ze je pre mna hrozne obdobie od ms po ovulaciu a najma par dni pred ovulaciou. Som strasne nervozna, len kricim po detoch, rano sa budim na uzkosti. Cely den sa necitim vo svojej kozi, mam aj nevolnosti aj travenie cele take rozhadzane. Mam to odkedy som dostala ms po druhom porode. Dostala som ju vlastne az 2 a pol roka po porode, kym som kojila som nemala ms. Ide ma uz z toho porazit. Niekedy si tie ranne uzkosti take hrozne ze si musim dat polku z 0,25 mg neurolu
Daj si magnezium alebo guajacuran
Neurol je navykovy a moze sposobovat arytmiu
Uz ked tak xanax
@taktotedanie pokial dobre viem tak v oboch je ucinna latka alprazolam, takze by to malo byt jedno. Viem ze benzaky su navykove, preto si davam uz len ked je velmi zle. Uz rok a pol som na jednej krabicke 0,25 mg neurolu a mam este polku balenia. Horcik beriem pravidelne. Pytala som sa na to aj svojho gyneko tak len mykol plecami ze to sa stava, ze hormony…
Ja som ti poradila ako zdrsvotnik ked si myslis ze vies lepsie potom ok
@taktotedanie tiez som zdravotnik 😊, mna skor zaujimali ci s tym maju aj ine zeny skusenosti, popripade ci im nieco na to pomohlo. Ale dakujem za radu 😊
Ahoj , mávam to takto tiež po pôrode 🙂 nervozita a úzkosť , a aj počas menštruácie … keď si myslím že je konečne dobre po ovulácii tak príde menzes a som tam kde som bola a o únave ani nebudem písať 🙂

Aj ja to mam ale ja nemám úzkosti ale sialene ma boli cele telo, ruky nohy chrbát svaly mam pocit ako keby som mala byt chorá. Tento mesiac to je masaker