icon

Nosifol - pri problémoch s otehotnením

bianka0111
27. nov 2012

Ahojte žienky, v 11 tt mi museli ukončit tehotenstvo z dovodu nevývoja plodu....teraz sa možme snažit opat o bábo vo februári a lekár mi dal nech si zoženiem ,, NOSIFOL,, - podla letáčiku, je určený pre ženy, ktoré majú problém s otehotnením...je to zmes vitamínov, a neobsahuje hormony..... máte s tým niektorá skusenosti? hladala som rozne príspevky na nete, našla som ich viacero, ale sú na českých stránkach, v naších lekárnach ešte nieje dostupný..... české žienky sú s tým spokojné, jedna písala, že do 2 mesiacov otehotnela

lenuska1990
4. aug 2013

@ana85 ahoj máš stále na predaj ten Nosifol???

alenka210
4. aug 2013

@lenuska1990 ano mam

lenuska1990
5. aug 2013

@alenka210 som velmo radaaa :D
tak by si mi ho mohla poslat a kolko za to chces

alexandra16
5. aug 2013

ahojte som 3 tyzdne po laparoskopickej operacii mala som 6 cm cystu na pravom vajecniku.dneska som bola na kontrole a ze tam je zase cysta ale uz nie dermoidna aku som mala ale ze s menstruaciou by mala pasknut a ze ked nie tak my vyberu mternicu..a pan primar my povedal po operacii ze deti mozem mat tak teraz nechapem co to ma znamenat a potom my povie ze aby som nemyslela nato ze nemozem mat deti.ma niekto sksenosti stymto ?prosim poradte,lebo s priatelom by sme chceli babo.

ana85
5. aug 2013

@lenuska1990 ahoj, zostalo mi uz iba 5 sackov 🙂

lenuska1990
5. aug 2013

@ana85 nevadi, moze byt aj to 🙂

ana85
6. aug 2013

@lenuska1990 prepac, ale uz som to posunula kolegyni 🙂 dufam, ze sa ti podari zohnat nosifol od niekoho ineho. alebo kupit v lekarni.
podla mna sa oplati do toho invenstovat 🙂

lenuska1990
6. aug 2013

@ana85 nevadi🙂 takze pomaha? dufam, ze zaberie 🙂

ana85
6. aug 2013

@lenuska1990 som v 9 tyzdni, takze funguje 🙂 treba tomu verit a vela robi psychika. netreba sa stresovat.

lenuska1990
6. aug 2013

@ana85 boze, dufam ze to zaberie aj mne, noo nebola som este na vysetreniach, lebo doktor mi este nic o testoch nevravel, tak uvidime 🙂 aj ty si mala problemy s nepravidelnym cyklom?

ana85
7. aug 2013

ja som mala hrozne nepravidelny cyklus 55 az 70 dnovy. a ktomu este polycysticke vajecniky. ale netreba zufat. babatko pride, ked je na to vhodny cas 🙂 hlavne vela optimizmu 😉

zuzanagregorova
12. aug 2013

ahojte....na prvé bábetko sme s manželom čakali 7 rokov.pomohlo nám umelé oplodnenie v Zlíne.stálo nás to 70.000 sk. na druhé čakáme už 4 roky a stále nič.lekár my odporučil Nosifol. tak ideme do toho. dnes som si ho objednala v lekárni. je to sice drahé ale nie tak ako to prvé .máme krásneho 6 ročného chlapčeka a budeme čakat na sestričku....tak hlavu hore dievčatá a ideme na to .........................

misa111
20. aug 2013

ahoj, moja sestra mala stresy aj endometriozu a podarilo sa jej po 3 rokoch asi. Ale isla na akupunkturu bola tam 3 krat a podarilo. Skus akupunkturu.

soi
22. aug 2013

Ahojte, prosím o radu. Oplatí sa mi užívať nosifol aj keď mám pravidelný cyklus aj ovuláciu? Pomôže to? Väčšinou to používate ak máte dlhý, nepravidelný cyklus.

alenka210
24. aug 2013

@soi ahoj, ja som mala cyklus presny ako hodinky. A podla predbezneho datumu porodu som otehotnela hned po prvom sacku. Urcite stoji zato vyskusat, su to len vitaminy, ktore ti nemozu ublizit. Drzim palce 🙂

soi
24. aug 2013

@alenka210 Ďakujem 🙂

simonka2318
2. sep 2013

ahojte chcem sa opytat ake mamte skusenosti s nosiflom upravila sa vam menstruacia?vaha isla dole?a zacali fungovat vajecniky ?mam syndrom PCO a beriem uz prvy mesiac nosifol zatial sa mi posunula menstruacia o 5 dni .vaha je rovnaka .dufam ze budem moct otehotniet uz mam dcerku aj to podla doktora bola nahoda ale chcela by som este jedno ale ked sa nebude dat tak aj tak som rada ze aspon ju mam .viem ze je vela zien ktore chcu mat dietatko a nemozu je smutne ze prave ze tie zeny ktore chcu mat dietatko nemozu mat a tie co nechcu maju a nie jedno

zuzanagregorova
12. sep 2013

@alenka210

dakujem 😵 .zatial ho poctivo beriem už 30 dní. snád sa výsledok čoskoro dostaví...chcem tomu veľmi veriť , ale po tých skúsenostiach čo už mám to ide veľmi ťažko ☹ ☹

alenka210
14. sep 2013

Drzim palce aby sa babetko co najskor podarilo. Viem, ze sa tólahko hovori, ale dost pomaha vypustit to z hlavy a prestat to cakat, vtedy sa to vacsinou podari 🙂

baruskas
24. sep 2013

ahojté dámy, mám 4 ročnú slečnu a už skoro dva roky sa snažíme o ďalšieho súrodenca...cez švagrinú som sa dostala k nosifolu v decembri min. roka, kedy sa mi podarilo aj hneď otehoťnieť,ale žial skončilo sa to v januári mimomaternicovým tehotenstvom na ľavom vajcovode kde bola cysta...teraz mi lekár povedal že mám aj cysty na druhom, tak som sa vrátila k užívaniu nosifolu....cyklus sa mi krásne upravil na 28 dní, čo som nikdy v živote nemala 😉 verím, že sa vytúženého bábätka konečne dočkáme...kedže je tento rok akosi plodný...každá moja kamarátka čaká prírastok, čo k mojej psychickej stránke veľa neprispieva ( dosť ma zarazilo to, že som sa to dozvedela od iných ako od "kamarátok") testy si už nerobím nakoľko mám hcg vždy nad 5 (ževraj kvoli cyste) ... verím nosifolu, nakolko nechcem podstúpiť umelé oplodnenie , k čomu ma moj gynekológ tlačí...chcem vyskúšať všetky možné prírodné a vitamínové možnosti... 😎

kvett
1. okt 2013

ahojte, zaujimal by ma vas nazor na GEN HEPAN. V zlozeni je aj Inozitol aj ine Bckove vitaminy. Stoji okolo 4€ - 60 tabliet, co sa mi zda s porovnanim Nosifolu alebo Inofolicom velmi vyhodna cena. Je ho tam len 50mg, ale odporucaju brat aj tak viac tabletiek denne....

kangz
14. okt 2013

ahojte, ostal nam Nosifol (planovana druha seria uzivania, nastastie uz ale nebola potrebna) - kompletna 3 mesacna davka, tz. 4x20 sackov, expiracia 04/2015. Ponukam tento na predaj, cena 50 EUR.

nelly3
7. nov 2013

chcem sa opytat na cenu? kde sa to da najvyhodnejsie kupit, objednat?

zuzkazivcak
7. nov 2013

Tak ja som zacala NOSIFOL uzivat vcera. Nemam pravidelnu menstruaciu (nemam ju vobec, ak neberiem tabletky alebo mi nepichne vyvolavacku tak niet sance ). Nemozeme otehotniet uz 3 roky. Som z toho na nervy. Doktor mi to predpisal na upravenie menstruacie a aj na podporu tehotenskta. Tak som zvedava ci sa nieco z toho podari dosiahnut. Neverim tomu ale uz som toho vyskusala tolko, tak preco nie aj toto 🙂

misicka2207
11. nov 2013

@alenka210 este ho ponukas :D

misicka2207
11. nov 2013

@kangz je to este aktualne

kangz
12. nov 2013

misicka2207 - nie, uz som Nosifol uspesne predal

alenka210
14. nov 2013

@misicka2207 nie uz je predany

zuzanagregorova
14. nov 2013

ahoj Alenka.aj to som skúšala , ale nejde to vypustit. už ho beriem tretí mesiac a zatial sa my len upravila ovulácia....teda aspon myslím.podla toho jak to ide , to vyzerá tak že som počas niekolkých rokov nemala ovulku vôbec....stále sa snažíme , aj ostávam ležať po...ale zatial nič.lekár my na nedávnej kontrole povedal , že je to na dobrej ceste, že konečne je v mojich vaječníkoch život 🙂 tak verím že to víde.teda chcem veriť..... 😢

sebaastian
21. nov 2013

Ahojte takze mne dr. taktiez odporucil nosifol uspesne ho beriem druhy den 🙂 verim ze pomoze snazime sa dva roky sme obaja fit len sa s nami priroda trosku hra 🙂 nemate nejaske babske rady ako tomu dopomoct