Nosifol - pri problémoch s otehotnením
Ahojte žienky, v 11 tt mi museli ukončit tehotenstvo z dovodu nevývoja plodu....teraz sa možme snažit opat o bábo vo februári a lekár mi dal nech si zoženiem ,, NOSIFOL,, - podla letáčiku, je určený pre ženy, ktoré majú problém s otehotnením...je to zmes vitamínov, a neobsahuje hormony..... máte s tým niektorá skusenosti? hladala som rozne príspevky na nete, našla som ich viacero, ale sú na českých stránkach, v naších lekárnach ešte nieje dostupný..... české žienky sú s tým spokojné, jedna písala, že do 2 mesiacov otehotnela
@katarina822: skleroza na 2 🙂
@bianka0111 ahojky maminka pozrám že máš male dievčatko,môžem sa spýtať či práve nosifol vám k tomu dopomohol? moc dakujem
@lejdylulu ahoj...nie, neskor mi bola zistená anovulácia, takže mi lekár nariadil liečbu a po mesiaci som bola tehu...Nosifol, mi v tom teda nepomohol....
@bianka0111 dakujem 🙂
@lejdylulu rada :D
ahojte nemate niwkto na prefaj nosifil za dobru cenu?dakujen
@sobicatko6 tento je za dobrú cenu 🙂 http://www.mojalekaren.sk/nosifol-vrecka-20x5-5g/ práve som si kúpila 5x
Ahojte ja zacinam brat od maja nosifol,chcela by som sa opytat tie co ste ho brali a pomohol vam aj sa vam nejako zmenila vaha?lebo ja sa krvopotne snazim zhodit aj ked mi to koly zacinajucemu pco ide veelmi tazko, tak nerada by som keby som z neho priberala..dakujem za kazdu info 🙂
@dorotka66 dakujem a tebe sa podarilo s nim otehu?
Mne zostalo 10 sackov, ak máte niekto záujem, prosím píšte do ip, pošlem za cenu postovneho. 😊
@sobicatko6 veru áno :- ) brala som ho cca 2 mesiace pre otehotnením a teraz začínam 25 tt 😉 ale bolo to IVF
@dorotka66 tak to je super😉 snad sa zadari aj nam,uz sa snazime dva roky a nic ☹
@sobicatko6 držím palce nám to trvala cca 5 rokov ☹ , ale nádej umiera posledná!
dievcata, ja len pre info, ze uz som nosifol predala. dufam, ze Vam vsetkym pomoze k vytuzenym // ciarkam. Pekny dnik 🙂
ahojte ..vidim ze je tu toho dost popisane ... prosim vas pomohol vam nosifol mne ho dnes lekarka odporucala mam zistene uterus subseptus ( prepazka v paternica ktora ju deli na dve casti) ...
dakujem za odpovede 🙂
Baby ja beriem tiez nosifol uz skoro mesiac a tiez sa mi zda ze sa mi dost zhorsila plet, a neviem ci si uz namyslam ale asi som z neho aj pribrala..okrem toho ma bolia aj dost prsia od kedy som ho zacala brat...
za tyzden mam dost krami tak som zvedava...bol by to aai zazrak keby som nedostala, kedze aj my sa snazime uz dva roky a nic...:(
@lucka444 tak potom daj vesiet...fuu ja by som nerada pribrala este viac ☹
@sobicatko6 haha ved ja tiez nie...mysslim ze by uz aj stacilo s tym priberanim...dam...som zvedava...niesom v tom velky optimista, ale treba mysliet pozitivne.. 🙂
@lucka444 drzim palce 😉 my sa snazime tiez dva roky aj nieco ☹ ale nosifol zacinam brat az od augusta po pripade jula tak som zvedava,hormony do seba nechcem pchat koly.cystam na prsniku tak len dufat,ze sa zadari skrz noaifol 😀
@sobicatko6 tak to ti drzim aj ja....dufam ze sa nam to podari... 🙂
@lucka444 raz sa to podarit musi 😉 a dakujem
@sobicatko6 no takze zasa nic...oci v smutku, a mozme pokracovat dalej v skusani. Je to na porazenie.. :(
@lucka444 kolko ho beries? Neboj raz sa to podari ,predsa sa to raz zlomit musi 😉
No skoro mesiac..necakam zazraky, ale tak troska som dufala ze sa to podari....asi si kupim psika..nech tolko na to nemyslim 🙂
Ahojte...🙂 predam 3 neotvorene baliky Nosifolu a k tomu 7 sackov este...ma niekto zaujem? Najlepsie ak by si bola z Nitry,ak nie, poslem aj postou 🙂
@kpo ahoj mam zaujem mohla by si mi prosim do IP napisat cenu ?
Predane...🙂
Ahojte neviete mi povedat preco na nete je o tolko lacnejsi Nosifol ako v kamennej lekarni? Moze to byt iba napodobenina? Mozno je to odveci uvaha, ale uz som pocula o " cinskych" liekoch v internetovych lekarnach.

@misickah ved mne ste ho predali 😉