icon

Obriezka u dospelého

27. sep 2021

Dobry večer. Viem ze sa obriezka v zahraničí robi bezne babatkam a v živote majú deti no manzel musel urgentne podstúpiť obriezku a mam obavy, bojim sa ze uz spolu nebudeme môcť mať deti. Bol to šok kedze takýto zákrok sme necakali..
Prosím nieje s tym problém? Ked zo zdravotných dôvodov sa vykona obriezka ?

janinah
•
27. sep 2021

Trochu si pogoogli biologiu,aby si sa nezosmiešnila takouto otázkou,v dobrom ti to píšem.

sweet20
•
27. sep 2021

vies vobec co je obriezka? neboj sa.. vsetko bude tak ako pred tym.. nic vam to nenarusi

oli18
•
27. sep 2021

@janinah uz sa stalo

osky
•
28. sep 2021

To je zvlastne,ze sa bojis prave neplodnosti po obriezke...
Ved moslimski chlapci su obrezavani uplne automaticky,este malicki.
A zda sa ti,ze moslimska populacia klesa????
Kdezeby,prave naopak.
Ale inak ,toto s plodnostou urcite nema nic.
Skor to moze posobit na vas intimny zivot.
A inak,dnes je to aj taky dost hit dat si to urobit cisto z hyhienickych dovodov...takze nestresuj.
Vsetko bude ok.

vevesh
•
28. sep 2021

@osky aj u amikov je to zvyk- robia to v porodnici ako u nas prepichovanie usiek.

Autorka - pokial mu ho len obrezali a nic ine neodoperovali, tak to absolutne nema vplyv na plodnost. Na intimny zivot ano, ale to s plodnostou nema nic spolocne...

miadi
•
28. sep 2021

@vevesh Hej v USA a kanade uplne bezna vec kym docitas tuto vetu šmik 2predkozky. Je to top no1 najbeznejsi zakrok v severnej amerike.

ladyvi
•
28. sep 2021

@miadi a to naozaj? No teda, som netusila a u nas sa okolo toho take halo robi.

miadi
•
28. sep 2021

@ladyvi hej aj mna sa pytali ci chcem ale museli by sme ostat o den dlhsie v porodnici .plus bolo mi ho luto hnet mu robit bolest ..

sissy27
•
28. sep 2021

väčšina mužskej populácie vo svete je obrezaná a máš pocit, že by ľudstvo bolo na pokraji vyhynutia? A ako podľa teba predkožka súvisí s tvorbou spermií a plodnosťou? Celkom by ma zaujímali tvoje myšlienkové pochody...

marcel19
•
16. máj 2025

Obriezka nesúvisí vôbec s plodnosťou muža...

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•