Očkovať sa proti HPV pri pozitívnom teste?
Ahojte, je tu niekto taký? Cytológia všetko ok ale mám pozitívny hpv 🥲 čo je šok. Ale je to slabou imunitou podľa mňa. Partnerov nestriedame. Neviem či sa mám dať zaočkovať. Kúpila som si delfagyn
@anonym_0e7b99 Veris hoaxom?
@dadis ktorym, ten dansky dokument 🕷️Obetne panny s konkretnymi zenami, to je hoax? Paralyzivane pubertiacky po gardasile... Hoax?
@dadis ktorym, ten dansky dokument 🕷️Obetne panny s konkretnymi zenami, to je hoax? Paralyzivane pubertiacky po gardasile... Hoax?
@anonym_0e7b99
Dokument pracuje hlavne s individuálnymi prípadmi (dievčatá s problémami po očkovaní). To môže byť emotívne presvedčivé, ale nie je to vedecký dôkaz príčinnej súvislosti. Veľké zdravotnícke organizácie – napr. WHO, EMA či CDC – považujú HPV vakcíny za bezpečné a účinné. Milióny dávok boli sledované v štúdiách aj v reálnej populácii.Film používa znaky, ktoré sú typické pre antivax zaner: silné osobné príbehy, málo dát alebo kontextu, prezentovanie jednotlivých odborníkov ako „umlčaných“. Čo z toho si reálne zobrať? Vedľajšie účinky vakcín existujú (pri každom lieku). Ale vážne komplikácie sú veľmi zriedkavé.
Benefit očkovania proti HPV (prevencia rakoviny krčka maternice a ďalších nádorov) je podľa odborníkov výrazne väčší. Preto sa tento dokument často označuje skôr ako aktivistický alebo propagandistický, nie ako vyvážený vedecký dokument.

@anonym_autor musis zvazit, ci si za 360€ problem vyriesis, alebo sposobis novy, noveee🤕
@anonym_0e7b99 Veris hoaxom?