Opakované mikropotraty
Ahojte zienky, potrebovala by som poradit, mozno niektora zazila nieco podobne... Mam dva a pol rocneho synceka, ktory sa nam podaril hned prvy mesiac po svadbe, ani sme nevedeli ako. Ked sme sa rozhodli, ze by mu mohol pribudnut surodenec, znova som otehotnela hned prvy mesiac snazenia...Bohuzial toto tehotenstvo nedopadlo dobre, v 9 tt som musela ist na kyretaz, pretoze sa plod nevyvijal a odumrel. Po zakroku sme si dali dva mesiace pauzu a potom skusali znova. V oktobri mi meskala mrcha, tak som si robila test, vysiel pozitivne, za dalsie dva dni som si ho robila znova a uz bol negativny. Nakoniec mrcha prisla a to iste sa zopakovalo aj v novembri, aj v decembri. Ja uz neviem ci si to nahovaram alebo co, ale mala som typicke tehotenske priznaky, aj na teste svietila druha ciarka... V najblizsej dobe sa chystam k lekarke, no bojim sa, ze mi s tym velmi nepomoze. Mala niektora z vas podobnu skusenost? Uz z toho zacinam byt zufala...
@anjelicek26 nie, nic mi nepichala, keby som o tom vedela, tak na tom trvam... 😠 v kazdom pripade sa s nou o tom porozpravam, som rozhodnuta aj lekarku zmenit...
baby, u mojej gynekologicky som nepochodila, taka som nahnevanaa... 😠 div, ze ma neposlala k psychiatrovi... ☹ Podla nej si tak strasne zelam otehotniet, ze si priznaky nahovaram...Urobila mi sono a sliznica maternice, aj vajecniky su v poriadku, ale nic ine nechcela riesit...Vraj mame este pockat...Pytam sa dokedy??? Kolkokrat este mam potratit, aby konecne zacali nieco riesit??? Uz mam vybaveneho ineho gynekologa, snad ma neodbije aj on...
Ahojte, chcela by som napísať do tejto témy, ak tu ešte chodíte, že mne po opakovaných mikropotratoch ak to tak môžem nazvať zistili ureaplazmu, doktor mi vysvetlil, že táto baktéria sa vyskytuje na krčku maternice a bráni oplodnenému vajíčku vstúpiť do maternice a plod zanikne. Čiže ked máte príznaky a príde menzes.Samozrejme môže byť aj iný dôvod len chcem upozorniť, že táto baktéria to môže mať na svedomí a treba si urobiť stery.
Od tohoto týždna začínam s antibiotikami a manžel spolu so mnou. Držte nám palce. 🙂 🙂

@jania023 a prve babo sa vam ako rychlo podarilo? Krvna skupina na potrat nema vplyv, navyse mas + 😉