Opakujúce sa mykózy manžela: Ako riešiť intímne problémy?
Zdravím. Na začiatku leta som mala mykózu, ktorú som úspešne vyliečila Canestenom - bola som na prehliadke u gynekológa a potvrdil, že je všetko v poriadku. Manželovi sa ale stále vracia (toto leto už 3x) mykóza na penise- začervenanie žaluďa, svrbenie a biely hlien po stiahnutí predkožky. Myslíte, že by som si mala ešte raz nasadiť Canesten? Ďakujem za každú radu.
@anonym_autor manžel nech sa natiera, musíte sa obaja preliečiť.
Manzel by mal hlavne prestat sukat mimo domu.
@anonym_615926 ale prosím ťa, netrep tu somariny. Mykózu môže mať hocikto, aj ten najvernejší človek. Môj to máva vždy po dovolenke po kúpaní v chlórovej vode. Ja zvyknem mať keď jem viac sladkostí. Môže byť po užívaní ATB, pri strese, pri zlej hygiene ak mávajú anál.
@anonym_615926 ale prosím ťa, netrep tu somariny. Mykózu môže mať hocikto, aj ten najvernejší človek. Môj to máva vždy po dovolenke po kúpaní v chlórovej vode. Ja zvyknem mať keď jem viac sladkostí. Môže byť po užívaní ATB, pri strese, pri zlej hygiene ak mávajú anál.
@anonym_d00c1d ano, jej manzel toto leto je vela sladkosti. Mozno mal anginu a bral 3x antibiotika. Chudacik, mal by sa ten tvoj chodit kupat do lesneho potoka 😆. Naivky veria tomu, co si vyfabuluju 😆
@anonym_d00c1d ano, jej manzel toto leto je vela sladkosti. Mozno mal anginu a bral 3x antibiotika. Chudacik, mal by sa ten tvoj chodit kupat do lesneho potoka 😆. Naivky veria tomu, co si vyfabuluju 😆
@anonym_615926 ja som mala mykózu aj keď som bola panna. Duch Svätý mi ju dal, že? Naivná nie som, ale viem si (narozdiel od teba) dohľadať ako vzniká mykóza.

U lekára si bola na stery? Lebo ako inak vedel , ze si sa canestenom vyliecila. Skor si len potlačila príznaky . Ked si mala mykozu, preco ste mali sex, alebo preco ste nepoužili kondóm ked uz. Mal sa aj on natierať od zaciatku s tebou