icon

Opakujúce sa mykózy manžela: Ako riešiť intímne problémy?

29. aug 2026

Zdravím. Na začiatku leta som mala mykózu, ktorú som úspešne vyliečila Canestenom - bola som na prehliadke u gynekológa a potvrdil, že je všetko v poriadku. Manželovi sa ale stále vracia (toto leto už 3x) mykóza na penise- začervenanie žaluďa, svrbenie a biely hlien po stiahnutí predkožky. Myslíte, že by som si mala ešte raz nasadiť Canesten? Ďakujem za každú radu.

Strana
z2
anonym_9ab1ef
30. aug 2026

U lekára si bola na stery? Lebo ako inak vedel , ze si sa canestenom vyliecila. Skor si len potlačila príznaky . Ked si mala mykozu, preco ste mali sex, alebo preco ste nepoužili kondóm ked uz. Mal sa aj on natierať od zaciatku s tebou

anonym_d00c1d
30. aug 2026

@anonym_autor manžel nech sa natiera, musíte sa obaja preliečiť.

anonym_d00c1d
30. aug 2026
@anonym_615926

Manzel by mal hlavne prestat sukat mimo domu.

@anonym_615926 ale prosím ťa, netrep tu somariny. Mykózu môže mať hocikto, aj ten najvernejší človek. Môj to máva vždy po dovolenke po kúpaní v chlórovej vode. Ja zvyknem mať keď jem viac sladkostí. Môže byť po užívaní ATB, pri strese, pri zlej hygiene ak mávajú anál.

evkatk
30. aug 2026

Nie je to prejav vážnejšej pohlavnej choroby?

anonym_615926
30. aug 2026
@anonym_d00c1d

@anonym_615926 ale prosím ťa, netrep tu somariny. Mykózu môže mať hocikto, aj ten najvernejší človek. Môj to máva vždy po dovolenke po kúpaní v chlórovej vode. Ja zvyknem mať keď jem viac sladkostí. Môže byť po užívaní ATB, pri strese, pri zlej hygiene ak mávajú anál.

@anonym_d00c1d ano, jej manzel toto leto je vela sladkosti. Mozno mal anginu a bral 3x antibiotika. Chudacik, mal by sa ten tvoj chodit kupat do lesneho potoka 😆. Naivky veria tomu, co si vyfabuluju 😆

anonym_d00c1d
30. aug 2026
@anonym_615926

@anonym_d00c1d ano, jej manzel toto leto je vela sladkosti. Mozno mal anginu a bral 3x antibiotika. Chudacik, mal by sa ten tvoj chodit kupat do lesneho potoka 😆. Naivky veria tomu, co si vyfabuluju 😆

@anonym_615926 ja som mala mykózu aj keď som bola panna. Duch Svätý mi ju dal, že? Naivná nie som, ale viem si (narozdiel od teba) dohľadať ako vzniká mykóza.

Strana
z2