icon

Otehotneli ste niektorá i napriek Turnerovmu syndrómu?

tortelinka
7. máj 2010

podarilo sa niekomu otehotniet s turnerovym syndromom?

Strana
z7
lulu10
22. máj 2012

@monika551991 pripájam sa k nazoru brity, treba skusit aj ineho lekara, uz tu milion pripdov ked sa jeden lekar pomylil a nakoniec to bolo uplne inak, a riesenie sa naslo, hlavu hore, nevzdavaj sa, chod do CAR, tam ta prehliadnu dôkladne a vedia ovela viac ako bezny gynekolog, nerob zaver z jedneho nazoru gynekologa, drzim palce 😉

monika551991
22. máj 2012

ďakujem Vám za podporu .... jasne že budem skušať všetko možne aj nemožne 🙂

dadka1996
8. apr 2019

Ahojte zienky. Ešte si tu stále píšete? Ja mám tiež Turnerov syndróm v 5% mozaike nemám sajnu čo to známena. Prídem si ale úplne normálna. Len som trosku drobná. Mám 153 cm. Ale otehotnela som , prirodzene. Som v 7tt mám troska problém lebo som začala špiniť ale doktor povedal že to máva veľa žien. Tak mi držte palce aby som donosila svoje bábätko zdravé

depa
9. apr 2019

@tortelinka áno moja umelým oplodnením

dadka1996
10. apr 2019

@depa no práve včera som musela ísť na kyretaz lebo bábätku prestalo byt srdiečko 😔

depa
11. apr 2019

@dadka1996 vieš čo ja som absolvovala asi šesť krát ihf raz sa to aj podarilo ale presne ako ty musela som ísť na potrat až pred piatimi rokmi to vyšlo

dadka1996
11. apr 2019

@depa ja som nebola na ivf, ja som otehotnela sama spontánne. Len som mala kludovy režim a ja hlúpa som neposedela

Strana
z7