icon

Otehotnenie po laparoskopii

vardzikova
30. nov 2011

Ahojte baby. Chcela som sa opytať bola som nalaparke a chcem len vedieť aka je veľka pravdepodobnosť že otehotniem po laparke? Ma niektora s tymto skusenosti?

lisian
27. jan 2012

@sulinka1 ja ich mavam kazdy mesiac uz dva roky ☹

jania023
27. jan 2012

@sulinka1 my nato ideme coskoro tak sa uvidi...u nas je to bezuspesne uz viac ako 4 roky aj ked jedno babo uz mame

sulinka1
27. jan 2012

@lisian no ja to až tak často nemám....predtým som to mávala častejšie...

sulinka1
27. jan 2012

@jania023 a čo hovoria lekári?..kde je chyba?..mne dnes dr. povedal, že už by sa malo zadarit a ak sa nezadarí do pol roka, tak budemem musiet riešit endometriozu ☹

sulinka1
27. jan 2012

@jania023 držím palce nech všetko dobre dopadne... 🙂

jania023
27. jan 2012

@sulinka1 my sme teraz kontrolny cyklus v care takze budem vediat viac za mesiac...bud tyzden idem na USG a prefuk takze bude aaaaau 😅

sulinka1
27. jan 2012

@jania023 počula som, že prefuk ako taký je bolestivá záležitost..tak silno držím palce..mne to tiež robili, ale pri laparke..

jania023
27. jan 2012

@sulinka1 no ved to aj mne robili pri prvej laparke ale tarz bez nej takze si to musis odtrpiet aporazi ma ked aj tak nakoniec budem musiet ist na tu laparku lebo budu nepriechodne 😝

sulinka1
27. jan 2012

ale tá priechodnost vajcovodov sa robí práve vtedy nie?..to je ten prefuk..či?...

nanuskal
19. mar 2012

Ahojte dievčatá, otehotnela tu niektorá z vás hneď v tom cykle ako jej robili laparku? Myslíte, že to je problém?

katuska54
19. mar 2012

@nanuskal ahoj ja som bola na laparke vo februari a hned som dostala mrchu a teraz v marci neprisla. tak dufam,ze uz ani nepride 🙂 ale neviem co sa so mnou deje,kedze po laparke som mala 28 DC a teraz som uz 31 DC a mrcha nikde.tak neviem.... a pred laparkou som mala nepravidelny cyklus 😒

nanuskal
20. mar 2012

@katuska54 Ja som bola na laparke vo februári 7DC a ešte v tom cykle som otehotnela. Ovu mávam cca 19DC. Vyše dvoch rokov sa snažíme a vôbec som nepredpokladala, že by sa to podarilo. Len teraz mám strach, či je to vôbec dobre, že som otehotnela ešte v tom cykle..... ☹ Nikto mi nepovedal, že nemôžem v tomto cykle otehotnieť....Preto hľadám niekoho, kto by mal rovnaké skúsenosti.
A neskúšala si si spraviť tehu test? Možno je odpoveď tam 🙂

katuska54
20. mar 2012

@nanuskal ahoj,ja som bola na laparke 9.2. to som bola 20 DC a mrcha potom prisla 28 DC. ovu som mala cca 16 DC ( podla ovu testov ). a nevies ci sa laparkou moze upravit cyklus,ked som ho predtym mala nepravidelny?

nanuskal
21. mar 2012

@katuska54 Nie, neviem či sa dá upraviť cyklus laparoskopiou. Mne pomohol veľmi Sarapis, po vysadení antikoncepcie som mala pol roka v pohode cyklus ale potom sa začínal blázniť. Z 28-30 na 32-35. Po Sarapise som mala cyklus 27 dňový ako hodinky.

tea284
24. mar 2012

Dievčatá, 16.4. ma čaká laparoskopia v Trenčíne. Mám s toho hrozny stres. Neviete ako to tam prebieha? Neviem sa nejak ukludnit. Budem vďacna za každú informáciu.

danka8177
24. mar 2012

Ahoj tea, nemas sa coho skutocne obavat, ja som absolvovala laparo v Martine, je to jednoduchy a rychly zakrok. Jeden den som prisla rano na vysetrenia, hospitalizovali ma a na druhy den mi laparoskopicky prefukli vajickovody modrou tekutinou - v oblasti pupka ti zavedu jednu alebo dve kanily - take tenke trubicky, nazvime to. Vsetko je pod narkozou - celkovou a trva to cca 30 min...az na to prebudzanie potom... 😉 ,ale aj to sa da zvladnut. Na druhy den som isla domov a stichy som si sama vybrala asi po tyzdni. Ziadna extremna bolest, ziadne problemy..trosku setrenia sa par tyzdnov a si v poho...vela stastia, drzim palce a hlavne klud a pohodu. 🙂

gabagaborova
10. sep 2012

ahojta ja bi som sa chcela spitat ja som poctupila 2laparku pred dvoma tisdnama a chcela bi som otehotniet cim skvor octranili mi zrasti cisti a prefuk vajcovodov lebo som ich namala priechodne prosim o radu ako richlo sa vam podarilo otehotniet dakujem vopret

bebinko
14. okt 2012

Ahojik všem, já byla na laparce( hysterie a chromopertubaci-průchodnost) předtím jsem brála duphaston a nemohla otěhotnět -snažíme se cca 2 roky. Na operaci jsem byla 24. 9-před ovulaci a menzes bych měla teď dostat 15.10 a ted posledně jsem měla pohlavní styk (10.9) šla si lehnout a ve 3 ráno jsem dostala takovou bolest (píchani v pravém vaječníku a pak přesun do podbřišku) , nasledující den taký ostrá bolest a celkově jsem měla tlak a bolest v prsou, i nýni jsou trochu citlivé a napnuté včera mě dokonce v 7 hodin vzbudila neskutečná bolest hlavy a oči mě trošku taký bolely vzala jsem si Algifen a přešlo to a ale dneska mám taký tlak v hlavě nebolí ale cítím tam něco nevím co to je? zda to někdo měl po operaci nevím co to znamená a nemocná (nachlazená nejsem) Na těhotenství ještě raději nemyslím abych nebyla zklamaná -raději počkám děkuji za odpovědí

pancuska
16. nov 2012

@tea284 ahoj,prosim ta ja by som sa chcela opytat ze ked si otehotnela po tej laparoskopii ci si nemala bolesti v oblasti brucha (pupok) ? dakujem

pancuska
16. nov 2012

@nanuskal ahoj,aj teba idem poprosit!!! Ty si otehotnela hned po laparoskopii? A nemala si bolesti v oblasti brucha?(pupok) lebo som mala tento rok laparku v maji a v auguste,teraz som otehotnela a stale ma boli brucho (pupok) tam kde mam rez po laparke.....dakujem

nanuskal
16. nov 2012

@pancuska Ahojky, v prvom rade ti uprimne gratulujem 😉 Ja som mala občas take bolesti v oblasti pupka ale aj pod pupkom, ale nebolo to nič hrozné a nebolo to vždy. Možno len ked sa mi rozťahovalo viacej bruško....
Neviem, či to bolo tym, že tam bol predtym rez po laparke ale mala som ten pocit....občas to nebolo a občas hej....aj teraz donedavna sa to sem tam objavilo....Ale ak ťa to bolí stále, tak by som to skúsila prekonzultovať s doktorom 😉

pancuska
16. nov 2012

@nanuskal dakujem 🙂

nanuskal
16. nov 2012

@pancuska Ja som to nejako moc neriešila,ale mňa to veľmi ani nebolelo...iba tak, akoby stara rana sa rozťahovala... Ale ak ťa to bolí stále, tak nie je naa škodu to prekonzultovať s lekárom.... 😉

tea284
16. nov 2012

@pancuska mám pocit ze ked mám navecer take napnute bruško tak aj ta jazva po laparke je taka napnuta, ale bolesti nie, aspon zatial 😊. Tiez som zvedava ako to bude ked už bude bruško väčšie.

pancuska
17. nov 2012

@tea284 neviem ja som este len 5 tyzden ale sa mi nezda lebo sa mi brucho nejak nafuklo.....a presne ako to ty opisujes,ale hlavne teda ten pupok citim......
@nanuskal vies co ja som otehotnela po umelom oplodneni tak oni mi tam moc neporadia ale behnem z mojim gyn....ja to mam mozno preto take citlivejsie lebo jednu laparku som mala minuly rok v april druhu som mala tento rok koncom maja a tretiu zaciatkom augusta.....

nanuskal
17. nov 2012

@pancuska no tak to môže byť...ja som mala len jednu, ale to som hned aj v tom cykle otehotnela.... tak to skús teda predebatovať s gyndošom a uvidíš ;)

miroslava3510
25. sep 2013

dobry den chcem sa spitat ked stem ist na tu laparoskopiju aby som otehotnela či to boli ?čo mi tam budu robit alebo či ma uspia bojim sa mam len 28 rokov mala som neplodne vajičko ale už mi dozrieva auž 1 rok s asnažime o dieta aberem nato tabletki a nedari sa prosim poradne mi dakujem

didzina
1. jan 2014

Ahojte baby je tu niektora po laparoskopii vajecnika co mala cisty a aj prerusenie menstruacie ak ano kedy asi tak otehotnela po tejto liecbe.

evkag
1. jan 2014

@didzina ahoj ja som bola na prefuku 18.12 mala som vsak vsetko cista, napichali mi vajecniky, ci sa nahodou neuvolnia vajicka..........uvidime aky bude vysledok, ci ten takrok mal vyznam, ci nie.

zuzu9251
3. jan 2014

Ahojte baby,chcem sa spýtať či ma niektorá z vás skusenosti s lalaproskopickou operaciou žlčníka.mna to onedlho caka a velmi sa bojim ☹ budem rada ked sa so mnou podelite o skusenosti