icon

Otehotnenie pri veľkej váhe

anitenkaa1
31. okt 2016

Ahojte,bezne na internete nedavam diskusie,ale dnes to skusim ...dnes som bola u gynekologicky mam zapal v posve a zvysene hodnoty sliznice-dost velke,mam to zprechladnutia. Snazime sa o babo s manzelom uz pol roka...od malicka som vzdy bola tucna-nepamatam si,zeby som bola niekedy chuda. Mam 24r.a nemam tucne ruky nohy,iba to brusisko...vaha sa mi vysplhalana125kg pri vyske cca 182cm...neviem co mi odporucatw,jasne ze sa snazim schudnut..ma niekto s tymto skusenost?otehotneli ste pri takejto vahe?...dakujem za vsetky rady a skusenosti. Pekny vecer

ajana1
1. nov 2016

@arana2 a co si cakala ze ta za taku vahu vsetky vychvalia?

nivea777
1. nov 2016

@ajana1 to este taka normalna vaha..ja som zacinala tehu 63,5 a teraz mam 58.. jem tak ako predtym,nejem za dvoch kedze odkedy som schudla moj zaludok nedokaze prijat vela potravy takze ked sa trochu viac najem tak mi je zle

babatkoo
1. nov 2016

Ahoj so mnou v nemocke na rizikovom lezala baba ktora mala 150 kg v 9 mesiaci. Pred tehu mohla mat max o 30kg menej teda asi taku vahy ako ty. Uz jedno dieta (3 rocne) mala. Takze da sa vsetko a otehotnela prirodzene lebo babo chceli. Drzim palce

arana2
1. nov 2016

@nivea777 ja sa nepozeram na ostatne tucne baby a neupokojujem sa tym ..momentalne nemam cas sama pre seba ..ze idem von a sa prechadzam ..mam robotu,skolu,prerabame dom a privyrabam sa este aj pomimo ... Ja nemam cas byt hodinu v posilke..

ajana1
1. nov 2016

@nivea777 tak ja som pribrala zo zivotneho stylu. Ako som Sa rozisla s ex tak som dohanala vsetky tie party vo mi za tych 6 rokov usli a samozrejme Sa kilecka nabalovali. Az ked ma omrzelo chodit vkuse von a
mat rezim tak som Sa dala zas do normalu.

arana2
1. nov 2016

@babatkoo dakujem aspon par normalnych komentov..uplne sa mi znechutilo aj nejake decko robit teraz 😀 ako fakt som si nemyslela ze na tejto stranke ta tu viac dodrbu zmucia ako normalne skusenosti napisu 😀 nech ziju iba zeny,ktore su idealne pre tento svet ...lebo tie tucne ani dychat asi nemaju pravo 😀

ajana1
1. nov 2016

@arana2 ako som Uz raz pisala 80% je strava a iba 20% je pohyb. Zacni Sa lepsie a pravidelnejsie stravovat, nepi ziadny alkohol a sladene vody a raz dva schudnes. A ten pohyb Sa da zakomponovat aj do bezneho dna. Vecer nepozeraj telku ale chodte s partnerom Na prechadzku pripadne do perin 😉

arana2
1. nov 2016

@ajana1 janepijem sladke vody,nesladim caj a ani kavu ..nepijem alkohol. A mam ranajky obed a ked pridem z prace tak sa najem. A telku ani v spalni nemam..momrntalne som mala dost stresov a pribrala som ...mali sme svadbu,problemy v rodine. A stres je na kazdodrnnom poriadku ..

hettinka
1. nov 2016

@arana2 chápem ťa plne, prečo si si zrušila nick
je pravda (čo asi aj sama vidíš), že by bolo fajn ešte pred otehotnením niečo schudnúť
na druhej strane, ak si v takom švungu, ako píšeš, a nechudneš, môže za tým byť zdravotný problém, ktorý treba primárne vyriešiť. Ten čas na seba si proste nájsť musíš aj pri tom všetkom, lebo ide o zdravie. Ak je to napríklad štítna žľaza, tá má vplyv aj na tehotenstvo.
Je tiež možné, že práve dieťatko ťa nejakých tých kíl zbaví, ja som pri oboch tehotenstvách išla rodiť ľahšia, ako keď som otehotnela. Bolo mi v tehotenstve dosť zle, tak telo čerpalo zo zásob. Sú ženy, ktoré rapídne chudnú pri kojení.

nivea777
1. nov 2016

@arana2 ved ja som ani nechodila do fitka.. ranajky,desiata,obed,olovrant a od 15:00 cista voda a voda a voda a pekne to islo dole..

arana2
1. nov 2016

@hettinka u nas v rodine su vsetcia gulati...zrusila som nik,pretoze neznasam zeny ktore opovrhuju tucnymi zenami..lezie mi to strasne na nervy a na city. ..proste ked mi niekto povie,ze nebudem stihat bezat za deckom ..akoze kde som???cely den makam v robote na nohach 10hod a niekto mi toto zahlasi ...toje normalne podpasovka ..

arana2
1. nov 2016

@nivea777 to od 3si nejedla ???..

nivea777
1. nov 2016

@arana2 nie,nepotrebovala som to kedze ma voda zasytila.. od tej 15 som vypila aj 2 litre vody,niekedy aj viac a bez akehokolvek jojo efektu som schudla

petuskaa12
1. nov 2016

@arana2 pisala som ip

ajana1
1. nov 2016

@arana2 tak preco nepockate rok? Dokoncis skolu, prerobite dom, co to pochudnes a budes mat aj cas pre seba. Ked uz teraz si vystresovana tak co potom ked otehotnies? Ten rok cakania vam urcite neublizi. A by som povedala Ze mozno jes aj malo pripadne naraz obrovske porcie. Co tak snack pomedzi, nejake ovocie, orechy, jogurt? Vklude si pis co za den zjes (ale uplne vsetko vratame vahy) a Skor uvidis kde robis chyby v stravovani

ajana1
1. nov 2016

@arana2 najdi si Na facebooku "brucho Nie je bubon" mozno ta tiez niecim inspiruju

ajana1
1. nov 2016

@nivea777 ufff tak toto by som nedala 😉 Teda dnes mozno aj hej lebo som sa s kolegyna mu fakt ze nazrala tak mam zasoby az do rana 😂

arana2
1. nov 2016

@ajana1 chcem idt aj na mgr a dom neprerobime za rok ..je to velka chalupa a obrovsky pozemok ..to sa neda stihnut zarok ..

ajana1
1. nov 2016

@arana2 tak v takom pripade je urcite lepsie este pockat ved ste obaja este mladi. Vychovavat dieta a prerabat dom je narocne same o sebe a nieto este naraz. Taktiez je dost nerealisticke ist este popri malom dietati do skoly a nebodaj aj pracovat. Vsetko chce svoj cas a nema vyznam sa nahanat a hlavne uhnat sa o co si aj pri tolkych projektoch koledujete

arana2
1. nov 2016

@ajana1 neboj sa,realisticke je to,kamaratka ma dve male deti,teraz sucastne chodi na dve vysky a stavaju dom ..da sa to,len treba chciet ..a stiha vsetko ..je tiez baculka a dokonca vladze za obidvoma deti behat.

lucinka511
1. nov 2016

@ajana1 a tvoje najtucnejsie obdobie bolo kolko kil? tak vies nie vsetci chudi su stastni,a zasa je vela tucnych ludi kt sa citia fantasticky a sa k tomu aj dobre najedia,okrem toho autorka nepise,ze je nestastna so svojou vahou,len ci moze otehotniet a odpoved znie ANO dufajme, ze aj LAHKO.

misulka22
1. nov 2016

@arana2 ak chces pokecat tak napis ip 🙂

arana2
1. nov 2016

@lucinka511 presne tak..ja som vesela 😀

ajana1
1. nov 2016

@arana2 dat sa da vsetko ale ci to za to aj stoji a je stastna to je zas druha otazka. Urcite si chces uzit detstvo tvojich deti lebo male su Len raz a urcite si ich viac uzijes ked nebudes musiet myslienky Na skusky a v kazdej volnej chvili makat Na dome. Nehovoriac aj o financnej stranke ktora je tiez dolezita. To Ze Sa to da este neznamena Ze je to aj ta najlepsia cesta a volba.

ajana1
1. nov 2016

@lucinka511 ked Sa snazia pol roka Tak to asi nie je tak lahko aj ked este nie dlho. A ja niekde nehovorim Ze byt chudym ta robi stastnym ale len o rizikach co vysoka vaha obnasa. A Uz som tu pisala Ze moje najtucnejsie obdobie bolo 67 kil

katka253111
1. nov 2016

Ja som otehotnela pri vahe 85 kg a 164cm mam 🙂 pocas prvych 4mesiacov som vdaka zvracaniu schudla na 72... ked som rodila som mala 85 a zial, mam ich aj teraz... proste moja vaha sa ma drzi... ty mas o 20cm viac, tak ta vaha sa na tebe dost straca... drzim prsty 🙂

arana2
1. nov 2016

@ajana1 moja robota na dome je vyberat obklady dlazby a zariadit si dom ..vsetko ostatne je pomimo mna pretoze nie som murar ..🙂 a o peniaze nudzu nemame 🙂 🙂

arana2
1. nov 2016

@katka253111 dakujem 🙂

ajana1
1. nov 2016

@arana2 a ako to Ze teda nie je realisticke aby ten dom za rok dokoncili? Ved ak si najimate Na vsetku ptestavbu ludi do troch mesiacov musia byt hotovi 😉 Zatial aspon dom aby si mala o starost menej a potom. Ver tomu Ze ti absolutne nic neujde ak rok pockas

arana2
1. nov 2016

@ajana1 prerabame dolok,potom ptistavbu velku robime,potom sa bude robit jazierko so pstruhmi,dalej podkrovne izby na pristavbe,druhe poschodie na dome ..a mnoho ineho 🙂