Ovulácia - už v tom mám chaos

feketka
1. nov 2021

Ahojte, mám takú otázku. V stredu som mala mať ovuláciu výtok bol, ale bolesti nie (viem, že nemusia byť,ale väčšinou ich mám). Od včera ma bolí ľavý vaječník ako pri ovu, ale teraz pre zmenu nemám výtok a aj TT sa mi trochu znížila oproti predchádzajúcim dňom. Toto už nebude ovu však? Každé ráno si meriam TT s daysy monitorom a čo sa mi na nej nepáči je to, že dopredu mi určí deň ovulácie. Myslela som si, že mi to ukáže podľa aktuálnej dennej telesnej teploty, ale ona si ide po svojom. A nie raz sa mi stalo, že TT som mala vyššiu v iný deň ako mi to ukazovala daysy, takže teraz som už úplne schaosená v tom kedy tá ovu nastáva...Pred tým som si sledovala len telo či mám bolesti alebo výtok, samozrejme, že ovu testy mi nikdy neukázali, že práve mám ovuláciu,tak som sa na ne vykašlala a začala sa skôr zameriavať na TT. No a niekedy sledujem, že niekedy ten výtok mám taký normálny a niekedy iba taký slabší, dokonca v deň ovulácie niekedy vôbec- žeby mi neprebiehala pravidelne ovulácia?
Ja už naozaj neviem, čím viac sa snažím to pochopiť, tým som z toho viac mimo... :D

luccija
1. nov 2021

@feketka ovu nemusí byť každý mesiac.Strasne to hrotis a pozorujes sa.Meraj si bazalnu teplotu normálnym teplomerom.Ak si chces byť istá chodievaj ku gyn na folikulometriu

luccija
1. nov 2021

@feketka ak Ti testy neukázali ovu môžeš mať polycysticke vajecniky môžeš mať hlien bolesti a vajíčko sa nevypudi

feketka
autor
1. nov 2021

@luccija meriam si bazalnu teplotu, nie telesnu, pardon za omyl :P testy uz nepouzivam, lebo to nechem hrotit a sledovat kazdu jednu vec, skor sa snazim to z hlavy vypustit. jedine co naozaj robim,ze si kazde rano meriam tu bazalnu teplotu s daysy a sledujem telo, nic viac.... ale o mesiac idem ku gynde a chcem ju poprosit, ci mi nemoze pozriet tu folikometriu.

luccija
1. nov 2021

@feketka neviem čo je daysy monitor🙂ale len Tá zbytočne mätie veď telo nie je stroj vôbec nemusíš mať ovu ako Ti ju vypočíta.Ano najlepšie bude chodiť k lekárke.Ja som bola teraz u gyna na prevencii a pri 28 dnovom cykle som mala vajíčko ešte na 17 deň vo vajecniku

feketka
autor
1. nov 2021

@luccija jasne, vsak uz budem musiet aj ja to riesit, snad sa dozviem nieco viac :D
kazdopadne, dakujem 🙂

hipuska
1. nov 2021

@feketka no a krcok si sledovať neskúšala?

janickacrazy
1. nov 2021

@feketka snažíte sa o bábo alebo prečo to potrebuješ vedieť? Ja som nikdy nič takto nezistovala, keď sme chceli bábo, proste sme mali sex každý deň a nemôžeš to presvihnut. Načo sa takto stresovať.