icon

Pálenie vonkajších genitálií

hermiona29
22. sep 2017

Ahojte ...liecila som sa na ureoplazmu 20 dni deoxymikoynom ....tej som sa zbavila ..ale bojujem s palenim bud po celom tele ..a teraz najviac dole vonku na vagine ..pysky a pri vstupe..najskor sa to objavovalo ojedinele ale teraz to je stale ..pali to uz aj v spanku ..neviem co to moze byt ..robili mi stery a tie boli dobre ...ale mam zltkasty a niekedy zapachajuci vytok...a mam problem ze nemam lactobacyli stale aktivne v posve ...velmi sa bojim co moze byt to palenie ...chcela by som babetko ..gynekolog mi povedal ze ked mam dobre vysledky ,ze sa mozme snazit a ze niekedy taketo problemy vymyznu ....ale ja sa bojim ked sa necitim fit to riskovat ...dakujem za kazde rady

Strana
z2
hermiona29
autor
23. sep 2017

@kk77 Si zlata dakujem ❤musime to zvladnut aj ked to bude beh na dlhe trate ..a aku mas homeopaticku ?Ja som akusala pana bielika s Ba ..dal mi nejake kvapky na zlcnik a este nieco a v pondelok mu mam zavolat ci mi to pomohlo ale zatial necitim zmenu...kozna mi dala mast belodent ale ked som si precitala vedlajsie ucinky radsej som si ju nedala

vitez
23. sep 2017

@alenky aký to bol ženský čaj....dcéra(16) má totiž tiež niekedy problémy s pálením(v pošve),,,a denodenne biely hustý výtok,,,ktorý zapácha..

alenky
23. sep 2017

@vitez Volal sa Ekofarm-Podskalie kupila som v bio obchode ja som konkretne pila na zapal moc.ciest-pije sa 3x denne po dobu 3tyzdnoch potom tyzden pauza a opat som opakovala. Musim povedat, ze mocove cesty sa mi po tejto kure ukludnili tympadom som sa zbavila aj opakovaneho zapalu zo spodu. Myslim, ze maju aj zensky caj, ale neviem od akeho veku je vhodne ho pit. Ja som to prisne dodrziavala a pila pamatam si ako sa mi v robote smiali, ze som blazon, ze caj mi nepomoze a po dvoch tyzdnoch som pocitila ulavu....Plnechapem ako takyto stav dokaze zene komplikovat zivot bolo to strasne

janulka88bb
24. sep 2017

Ahoj @hermiona29 napíšem ti moju skúsenosť s pálením tela. Niekedy v januári minuly rok som brala antibiotiká, prvé nezabrali doktorka mi dala druhé. Bol to dosť nápor na telo. Probiotiká som vtedy nebrala. Po nejakom čase ma začali páliť stehná. Bola som pri obvodnej, poslala ma na kožné, neurológiu... a takto som si prebehla množstvo lekárov... bolo to na nervy, nikto mi nevedel poradiť. Pálenie prechádzalo do celého tela. Raz nohy, potom brucho, neskôr ruky, tvar, jazyk... začala sa mi točiť hlava. Klopala som aj na dvere psychiatra, už to nebolo normalane...mala som pocit, že sa zbláznim. Ale našťastie lieky od neho som brat nezačala. Stretla som bratranca a ten mi poradil, aby som sa psychicky ukludnila a dala si vyšetriť stolicu na parazity. Nález hlisty! Možno sa tu niekto bude diviť, ale parazity ma v tele kazdy. Na Slovensku sa bežne takéto veci nevyšetrujú. Črevná flóra bola od antibiotík narušená a už stačí len malo. Chytiť niekde kľučku, zabudnúť si umyť ruky, zjesť zle umyte ovocie... Lekárka nasadila liečbu. Okrem liekov dobre vitamíny B a C v plnej možnej davke. Neskôr som si nasadila probiotiká. A ver alebo never zabralo. Parazity vypúšťajú toxiny, napadajú ti nervový systém, čo bolo v mojom prípade pálenie. A majú negatívny vplyv na množstvo vecí. Toto je moja skúsenosť, nemusí to byt tvoj prípad, ale možno ti to pomôže. Hlavne sa nestresuj, to ti nepomôže, len zhorší stav.

hermiona29
autor
24. sep 2017

@janulka88bb dakujem za nazor ...teraz momentalne ..ked to pisem ma palia ruky a j tvar trochu ...tiez som myslela ci to nemozu byt parazity ..ale najviac to pali tam dole a raz za mesiac zacne aj cele telo ale to uz asi od stresu...v stredu idem na preventivku som si priplatila nejaky nadstandart balik snad nieco tam zistia a pomaly si obebam tiez vsetkych doktorov

hermiona29
autor
24. sep 2017

@hermiona29 a este mozno by bolo dobre kupit nejaky antiparazitny pripravok

hermiona29
autor
24. sep 2017

@janulka88bb mozem sa este spytat ako si sa dala vysetrit na tie parazity ..teds kde u akej doktorky ...obvodnej si priniesla vzorku stolice ..alebo ako to prebieha...dakujem

janulka88bb
24. sep 2017

@hermiona29 dá sa to u obvodnej. Nosia sa 3 vzorky stolice. Parazity do domácnosti vedia priniesť aj deti, tým že všetko chytajú a dávajú si ruky do pusy. Dá sa to chytiť pri zle umytom riade, dotykom toaletného papiera ak ho niekto infikovaný chytal pred tebou.... všetko závisí od tvojho organizmu. Nemusíš to mat, ale môžeš....

janulka88bb
24. sep 2017

@hermiona29 lieky ti predpise lekar, ja osobne som absolvovala 2 kúry. Prvé lieky si nepamätám, druha bola Vermoxom, zvýšená dávka 21 dni vkuse. Bolo to drsne, ale pomohlo.

kk77
24. sep 2017

@hermiona29 Ahoj, ja mam vybornu skusenost s MUDr. Čverhovou z Prievidze, odtial aj pochadzam. Je to detska lekarka a zaroven homeopaticka. Chodia k nej ludia z celeho Slovenska aj z Ciech.
Este mi napadlo, ze som citala velmi dobre ohlasy aj na oreganovy olej, jablcny ocot, dalej caj Lapacho. Toto som este neskusala. Skusila som Enzymax V, ale zatial nevidim vysedok, tak som to stopla a nahodim ho po prelieceni femginom. Dalej mam overene sedacie kupele - do teplej vody precedis repikovy caj, 4-5 kvapek tee tree oleja a sedis v tom 20 minut, treba dolievat teplu vodu. Nakoniec sa do toho ponorena vycikas, utries a hajde spat. Naozaj prinasaju ulavu, ale podla mna, my sme viac zanesene tymi kvasinkami, my musime aj vnutro cistit. Este beriem hlivu ustricovu a probiotika Pearls YB. Niektorym pomohla dlhodoba liecba Wobenzymom ( ako alternativu som skusila ten Enzymax V, ale mozno je ucinnejsi ten Wobenzym neviem). Pred 5 rokmi som totizto mala nieco podobne a myslim si ze vtedy mi zabrali tie sedacie kupele a Wobenzym, len ten je velmi drahy. Nakoniec mozno skoncim pri nom. Toto su vsetky moje vedomosti, mozno Ti nieco pomoze.

hermiona29
autor
24. sep 2017

@kk77 dakujem ja mam wobenzyn eate polku velkeho balenia len zacal zapachat strasne tak neviem ci nieje uz pokazeny ..predr tak vonali tie pirulky..lapacho mam kupene ..preventivne robim ...a tie sedacie vyskusam urcite ...dakujemmm

hermiona29
autor
24. sep 2017

@janulka88bb dakujem sa t zastavim u obvodnej cez tyzden

hermiona29
autor
27. sep 2017

Baby gynekolog mi dal tabletky dalacin v 2 ale ked som si precitala ake su neziaduce ucinky ....😐a celkom caste 1 z 10 ..zien az zle mi je a toho ...pride mi to ako zacarovany kruj ..zevraj nemam kvasinky . Mykozu ale bakterialnu vaginozu

kk77
27. sep 2017

@hermiona29 no ja neviem, tiez sa mi to nejako nezda. Podla toho co sme si pisali mi to skor sedi na tu mykozu. A ty si sa uz liecila aj nejakym flukonazolom? ( mycomax, femgin a pod.) Lebo mne ten femgin pravdepodobne zabral, vobec sa nemusim nicim mazat. To som si dala len jednu 150mg tabletku a zvysne tri si mam dat cez nablizsie tri menstruacie. Stale obmedzujem sladke.

hermiona29
autor
27. sep 2017

Nie mala som deoxymikoin....ns ureu...a potom macmiror....ale ten vobec nezabral....na tu bakterialnu vagynozu...ale nezabral a teraz mi dal toto ...a vyslo mi zasadite ph a ze vytok nemam mykoticky ale bakterialny...ale stale cakam na vysledky...este...ja mam ten vytok taky zlto biely a zapacha...skor vodnaty

buba08
27. sep 2017

@kk77 ahoj, prosim ta femgin si užila počas menštruácie, ci až po?

kk77
27. sep 2017

@buba08 prvu som uzila asi 4 dni po menstruacii, lebo vtedy mi to predpisala a nemohla som cakat az do nasledujucej a teraz rozmyslam, ze tu dalsiu si dam tiez tesne po, lebo mne sa tie priznaky zhorsili vzdy hlavne po menstruacii.

kk77
27. sep 2017

@hermiona29 aha, tak v tom pripade by som si ten dalacin dala, vyzera, ze je ucinny. Ja som ho brala v tabletkovej forme kvoli zubom a nemala som ziadne ved ucinky. Skore uzdravenie!

buba08
27. sep 2017

@kk77 dakujem

hermiona29
autor
28. sep 2017

@kk77 dakujem

lucia2509
1. feb 2018

@hermiona29 vyskúšaj nebycrom. mne to zabralo

slniecko0907
13. máj 2021

Ahojte, dievcata ako ste na tom po prelieceni. palenie a svrbenie vam preslo ?

slniecko0907
13. máj 2021

@hermiona29 smiem sa opytat ako ste na tom po prelieceni. palenie a svrbenie vam preslo ?

meca
18. júl 2023

@liv1 ktoré Lactobacily odporucas?

Strana
z2