icon

Platby na gynekológii

mimimiruska
22. máj 2023

Tak vám neviem dámy..ale mam taky pocit asi iba môj že na ty gynekológii nechám vždy polku výplaty... tento mesiac dve vyšetrení ma vyšli na 100e.. a to jedno ster s krcku maternice aby se zistilo ta rakovina dopredu 30e to bych ešte pochopila ale ze za akykoľvek prístroj nebo niečo da do mna ..platiť také sumy...neviem asi sa mi to len zdá..ale myslela som ze niečo hradí poistovna no bola som vyvedena s omylu...ze vše si hradí pacientky... dnes som v čakárni pozerá cenníky a zadná sláva ty ceny za vse..

Strana
z2
mimimiruska
autor
22. máj 2023

@bubobubo29 driv tam bola pani pohancikova pokiaľ hovorím správne dnes sú tam dvaja pan Hrebenar a ešte jeden doktor neviem meno..priradili ma k pánu Hrebenarovi

simca06022011
22. máj 2023

@mimimiruska treba si najst ineho, ja som u ziadneho nikdy NIC neplatila. NIC. Dnes som bola na kotrolnej cytologii, po 6m, nic. Predtym mi robil cyto, hpv.. bez platby.
Noveho si najdes tak, ze zbehnes do ambulancie, kde beru pacientky a vyziadaju si dokumentaciu... ty si ziadne nahlady do karty ani neviem co platit nebudes. Im to posle. Za vypisy z karty na poziadanie pacienta sa zvykne platit.

simca06022011
22. máj 2023

@mimimiruska a este, treba cenniky v cakarni aj sledovat, ktore su pre poistenych, nepoistenych, co je na vlastnu ziadost atd...

zuzanka.zuzu
22. máj 2023

@levandula7 už sa cítiš trápne či zatiaľ len hlúpo? 😀 takže aby si neumrela úplne hlúpa - štátni gynekológovia neexistujú, link čo si poslala je prijímacia ambulancia (vieš vôbec čo to je?)

nika11103
23. máj 2023

@zuzanka.zuzu a teda nie veľmi príjemná ambulancia … of topic len som si spomenula to ako má nechali behať po termíne s obrovskou cestovnou taškou kde som mala veci hore dole po antolskej brrrr a áno zuzanka zuzu má pravdu , levanduľa - šťastní gyn neexistujú

Strana
z2