Platíte u gynekológa?
Ahojte, je možné že si gyn vypýta peniaze? Viete, platím si normalne zdravotku, chodim na pravidelne kontroly, mala som 2 porody plus som lezala 2 mesiace na rizikovom a este 2 tyzdne v sestonedeli v nemocnici. A platila som 0€. Resp nikdy som neplatila. A znama ma presvieca ze pozna pripady kedy zeny musia u gynekologa platut a uprimne sa mi tomu necgce verit. Preto sa pytam vi platite zeny u svojho gyn?
@kiki234 ano aj ja platim za cytologiu a ultrazvuk
@gabika0825 sono ma caka po 4 rokoch teraz tak som zvedava.. Tesne potom ako som otehotnela som mala ist ale povedali ze nie, potom druhe tehuy potom som kojila.. Idem az teraz v januari. Ku gyn teraz mam chodit na prehliadku 2x za rok minimalne 2 roky, nieco nebolo 100% ok po porodoch
@kiki234 no tak ak budeš chodiť 2x do roka tak ti budú preplatené úkony iba z jednej preventivky. Čiže keď pôjdeš ten druhý raz, tak si úkony preplácaš sama. Ja som si takto tiež platila sono 30€
@kiki234 Ja som na jar platila 15 eur po preventivke. Iba som kukla na nich, ze o co ide - ani rozsirenu cyto mi nerobili. Na blocku bolo ze "Hyg. material"... na druhy mesiac som odtial odisla. Preventivky su dolezite a je chore za ne pytat peniaze. Ale kedze to Dr berie ako svoje podnikanie, pyta peniaze za kadeco...
@gabika0825 na sono mas narok 2x do roka, nielen pri preventivke.
Áno platím každé vyšetrenie od 35 do 50€, mám súkromného lekára totiž mimo zdravotnú poisťovňu 😊 teraz som tehotná tak je toho viac, morfologia 100€ nifty testy 480€ a každý mesiac vyšetrenie k tomu, čo už 😊
@gabika0825 no chodim a nrplatim nikdy nic.
@kiki234 Tak to máš asi inak, ja platím, aj u predošlého som tak platila, jeden rok som u neho bola 2x a ten úkon na druhej návšteve ako hovorím som si musela doplácať, keďže zadarmo mám iba preventívnu raz do roka. A u terajšej Gyn to mám tak isto. Tiež som platila

Nie, ani raz som neplatila