icon

Podarilo sa vám vyliečiť myóm na maternici ?

gondulka1
28. sep 2023

Ahojte dievčatá, podarilo sa vám zmenšiť Miňom na maternici alebo úplne vyliečiť ?
ak áno, budem vďačná za každú radu a informáciu.

Strana
z2
gondulka1
autor
30. sep 2023

@loliki ides na operáciu doktorovi Bielikovi ?

loliki
Autor odpoveď zmazal
gondulka1
autor
30. sep 2023

@loliki chodím často cikať, tlačí mi to na močový, bolesti v podbrušku, tlak na vaječníkoch

loliki
1. okt 2023

@gondulka1 Asi máš zväčšenú aj maternicu. Nevieš, akú ju máš veľkú?

gondulka1
autor
2. okt 2023

@loliki áno mam ju zväčšenú , neviem ako je veľká. To vadí keď je zväčšená ?

beronsche
2. okt 2023

@gondulka1 hlavne zalezi od typu myomu. A toho, ci ti sposobuje problemy a ci rastie...
Moj bol obrovsky, v stene maternice, ta bola zvacsena ako v 4 m tehotenstva, paradoxne brucho ploche ako doska, problemy ziadne. Operativne mi ho odstranili (velka brusna operacia, nie laparoskopicky), odvtedy som aj v pohode vynosila a porodila , problemy nemam ziadne.

loliki
Autor odpoveď zmazal
gondulka1
autor
3. okt 2023

@loliki Ďakujem za informáciu ešte je veľmi dobrý doktor v Bratislave na Kramároch doktor Slezák on takisto operuje laparoskopický a vyberá myóm, potom ešte doktor gynekológ Babala. S doktorom Bielikom by som mala rada konzultáciu, je to veľmi dobrý nápad, zaujalo ma že berieš vitamín K. Ja užívam Vitamín K2 ktorý sa dáva k vitamínu D , chcela by som vedieť prečo je dobrý vitamín K na maternicu. Teraz si robím aj zábaly ricinové na podbruško ricínový olej ktorý sa namaže na nejakú gazu A prekryje sáčkom aby to nezabralo nohavičky , alebo na intímku vložku a to sa priloží na bruško na celú noc to mi veľmi pomáha. Ten ricínový olej je fantastický na tieto problémy v poznám ženy ktoré si cez tieto obklady odstránili myóm ale treba to používať dlhodobo aj niekoľko mesiacov a pozor keď je Menštruácia vtedy sa to nesmie dávať. Potom veľmi dôležité pre maternicu je vitamín B6, vitamín E a
Pupalkový olej ktorý Harmonizuje hormonálny systém aby nebolo veľa estrogénu lebo estrogén spôsobuje rast myómu. A samozrejme ešte veľmi veľa ďalších vitamínov a rôznych produktov sledujem aj Gabrielu Tuatti, to veľmi odporúčam ma k tomu ona stránku.
. Občas ma bolia vaječníky z čoho mám obavy.

loliki
3. okt 2023

@gondulka1 Vďaka za info. Mne sa už nechce robiť pokusy. Čakám na prechod. Snáď príde. K vit zastavuje krvácanie, teda zmierňuje.

gondulka1
autor
4. okt 2023

@loliki ďakujem 😊

janka2007i
6. aug 2024

@1mata myom môže prasknúť nebola to cysta ?

1mata
7. aug 2024

@janka2007i doktor mi povedal, ze je to myom.

bipi11
25. máj 2025

Na myom pomaha nechtikovy caj 14 dni kazdy den jeden hrncek zaliat na 15 minut ,jeden a pol cajova lyzicka ,zakryt ,aby sa neodparilo to co ti ma pomoct 🙂 po 14 dňoch prestavka 14 dni a mozes opakovat znovu ale nie dlhsie ako 14 dni pretoze potom už zo ma opacny ucinok.Nechtik je na vsetke zenske veci dobry ,pomaha na@sliznicu ;vaginu ;vajecniky,atd ...vid google ucinky nechtikovy caj .Potom co je este dobre je macha zeleny caj,obsahuje Flavonoid ECGC ktory zmensuje myomy .A potom vitamin D z lekarne kupis a doplnovat vitamin C -vyhladas svoju Alternativu ci v ovoci alebo zelenine alebo caju sipkoveho atd ..a wste co je dobre na to je maca peruanska vid google. Toto by malo pomoct zmensit a vyrovnavat hormonalnu nerovnovahu ale netreba pit alkohol a fajcit lebo zapomen bratu ;))

Strana
z2