Podarilo sa vám prvé umelé oplodnenie?
Ahojte žienky, ❤️
chcela by som sa s vami podeliť o obrovskú radosť a zároveň sa spýtať na vaše skúsenosti.
Boli ste niektorá na hysteroskopii s odberom zo sliznice maternice? Mne sa na ultrazvuku sliznica lekárke úplne nepozdávala a vyzeralo to na nejaký nález, no dnes mi konečne prišli výsledky z histológie a všetko je ÚPLNE V PORIADKU a negatívne! CD 138 NEGATÍVNE 🥳 Neskutočne mi spadol kameň zo srdca, žiadny zápal ani prekážka tam nie je a sliznica sa teraz krásne obnovuje.
Môj jediný problém sú totiž nepriechodné vajcovody, takže verím, že maternica je teraz dokonale pripravená na náš IVF cyklus. 🙏
Mali ste to niektorá podobne – že na ultrazvuku to vyzeralo všelijako, ale výsledky z histológie boli čisté? Ako ste na tom boli s úspešnosťou pri vklade, podarilo sa to na prvýkrát?
Budem veľmi vďačná za vaše príbehy a povzbudenie! ❤️
Áno, podarilo sa na prvýkrát 🙏len sa chcem spýtať, akou metódou ti vyšetrili vajcovody, že máš diagnózu nepriechodné?

ja som mala nepriechdné vajcovody a podarilo sa to na prvý šup... vložili mi 2 oplodnené vajíčka a tie oplodnené vajíčka v septembri nastupujú do druhého ročníka VŠ 🙂 Vtedy bolo IVF ešte dosť "v plienkach" a zázrak, že to vyšlo na prvý pokus. Silno držím palce a verím, že o pár týždňov sa pochváliš pozitívnym tehutestom 🙂