icon

Polyp v konečníku - prevencia

olinka91
2. okt 2022

Ahojte
Ti co ste mali polypy v konecniku ako casto chodite na prevenciu? Mne polypy boli odstranene minuly rok v novembri, 2 malinke polypceky, histologia negativna! Mala by som uz ist? Niekde som citala aj bolo mi povedane ze rastu pomaly, len neviem kedy by som mala ist opat k lekarovi kvoli tomu. Vy?
Dakujem za odpovede

Strana
z2
anita419
17. apr 2023

@liana55 ahoj, ja som bola pre výmenný u obvodného a s ním som šla na chirurgiu. Som z PO takže tam na jednodňovej chirurgii mi to v lokálnej anestézii robili. Bola som potom aj na gastro na kolono.

liana55
17. apr 2023

@anita419 dakujeem za odpoved

majla87
21. jún 2024

@anita419 ahoj, mozem sa opytat, nepamatas si ci ti to po operacii este krvacalo?

anita419
21. jún 2024

@majla87 hneď po operácii to bolo úplne ok, bez krvácania, aj na druhy ci tretí den, ale myslím že raz to krvacalo akoby tam niečo prasklo, cca týžden
po operácii, aj som to vravela doktorovi, ale potom sa to nezopakovalo tak sme to neriesili

sasama
15. nov 2025
@olinka91

@michaela_1984 v celkovej som bola, bolo v pohode za 15 min som bola hotova ... nemas sa coho bat ...

@olinka91 a bolelo vás to potom dosť? A mali ste nejaké obmedzenia myslím s jedlom? Ďakujem

Strana
z2