icon

Pomoc s podráždením v rozkroku pre mužov počas horúčav?

nepodarok
23. jún 2026

Jáj ludé mám jenno velké trápení, pomúžte mi. Keď sú títo obrovské teplá (inokedy sa to nestává) sa mi zaparí od tepla v rozkroku a úplne to mam do červena vyštípané, bolí to, a musím chodiť ako invalid, aby ma to menej bolelo. Mam manuálnu prácu, musím vela chodiť, rýchlo sa hýbať, nahánať sa kvôli výkonu, a budova je prehriata, takže darmo vetrajú, to skoro nič neni. Ti za jednu šichtu som sa tak zničil, tak čo tie istatné. Však to skončím na PN-ke to sa ani zahojiť nestihne. A počasie nevieme ovplyvniť, takže 3 mesiace budú horúcavy, jak to vyriešim? Výpoveď dať nemôžem lebo z niečoho musím žiť. Všade sa robí na výkon, a všade je teplo. Pred teplom sa nedá uniknút lebo velké priemyselné haly sa vychladiť nedajú, a to ešte kumuluje teplo, je tam dusno. Takže nedá sa tomu vyhnúť. Jedine že našetriť si a vždy na začiatku leta dať výpoveď, a v jeseni niekam nastúpiť. Proste niečo ako siesta ze v najväčších horúčavách byť nezamestnaný. Existujú na to krémy alebo volačo? Ženy taký problém nemajú lebo tam majú dostatočnú medzeru od stehna k stebu že sa o nič netrú, ale muži tam majú to, takže trie z každej strany.

Strana
z2
anonym_6d10bd
23. jún 2026

detsky puder si davaj preventivne to pomaha

anonym_e1a2ed
23. jún 2026

@nepodarok DECATHLON Krém Proti Treniu

nepodarok
autor
Autor odpoveď zmazal
nepodarok
autor
Autor odpoveď zmazal
nepodarok
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_cdc896
23. jún 2026

Musíš kúpiť také dlhé na telo boxerky ako nosia športovci, osprchovať, zasypať púdrom, aby sa ti o seba stehná nešúchali, ideálne funčný materiál
https://slons.sk/nordblanc-panske-funkcne-sortk...

anonym_a1ff3b
23. jún 2026

Musis schudnut, alebo chodit v miernom podrepe.

nepodarok
autor
23. jún 2026
@anonym_e1a2ed

@nepodarok DECATHLON Krém Proti Treniu

@anonym_e1a2ed v Galante decathlon asi neni, alebo aspoň o ňom neviem, ale sportissimo máme? Tam to budú mať?

nepodarok
autor
23. jún 2026
@anonym_a1ff3b

@anonym_a1ff3b už som inák ani nemohol, nie síce v podrepe ale kroky som robil šikmo od tela. Jak nejaký invalid. Aj sa kolegovia pýtali prečo tak chodím.

nepodarok
autor
23. jún 2026
@anonym_cdc896

Musíš kúpiť také dlhé na telo boxerky ako nosia športovci, osprchovať, zasypať púdrom, aby sa ti o seba stehná nešúchali, ideálne funčný materiál
https://slons.sk/nordblanc-panske-funkcne-sortk...

@anonym_cdc896 aha vďaka idem to zháňať. Aj to to druhé v športovom obchode.

nepodarok
autor
23. jún 2026

Vraj zinková masť sudicrem, a nejaký cicaplast baume B5 to netuším ani čo je. Long leg boxerky z funkčného materiálu. Nejaké anti friction v športovom obchode.

nepodarok
autor
23. jún 2026

Alebo že lekárska vazelína, alebo Lanolín.

anonym_cdc896
23. jún 2026
@nepodarok

@anonym_cdc896 aha vďaka idem to zháňať. Aj to to druhé v športovom obchode.

@nepodarok vyskúšaj pozháňať, nebudeš sa tam toľko potiť, keď nebudeš mať zlepené tie stehná, budeš v suchu..

anonym_cdc896
23. jún 2026
@nepodarok

@nepodarok po vazelíne sa budeš nenornálne potiť, to ti len ukľudní keď ťa to štípe a vieš to vetrať, určite tie dlhšie na telo obtiahnuté trenky, krátke smportové legíny, športovci to nosia

anonym_cdc896
23. jún 2026
anonym_9f544b
23. jún 2026

Umelu inteligenciu na taketo veci nepouzivaj. Ona sice hovori mudro, ale realita je od toho na mile vzdialena. Poopravim ta, maju aj zeny tento problem, medzera medzi nohami vobec nic v suvislosti s trenim sa stehien neznamena a nicomu nepomaha. Deje sa to ludom, co maju nadvahu (aj mne). Ked si das do googlu krem proti odieraniu stehien, najde ti vselico, aj v dmke maju take nieco. No a ako bolo spomenute, obriahnute dlhsie trenky. Moja dcera nosi take trenkoidne nohavicky prave pre tento problem.

volterra
23. jún 2026

@nepodarok https://www.angrybeards.sk/gule/antistick-sport... toto si objednaj. Manžel si to nevie vynachváliť. Občas si to dám na stehna aj ja, aby sa mi netreli o seba.

nepodarok
autor
23. jún 2026
@anonym_cdc896

@nepodarok po vazelíne sa budeš nenornálne potiť, to ti len ukľudní keď ťa to štípe a vieš to vetrať, určite tie dlhšie na telo obtiahnuté trenky, krátke smportové legíny, športovci to nosia

@anonym_cdc896 co bežci majú to som videl že nosia to.

nepodarok
autor
23. jún 2026

@anonym_cdc896 dakujem to idem tam, aspoň budem mať dôvod ísť na mekáč lebo sportissimo je na opačnom konci mesta, tam kde aj mekáč.

nepodarok
autor
23. jún 2026

Ludia, ďakujem vám velice pekne, dúfam že ma to zachráni. Tak vidím to na bežcoch, aj AI odporúčala podobne, tak otestujem. Naštastie to potrebujem len počas horúčav lebo inokedy takéto nikdy nemávam. Takže vydržia mi dlho keď to budem nosiť len pri horúčavách.

nepodarok
autor
23. jún 2026

Tí čo ste sem prišli neskôr tak to vymazané je len to čo AI natliachalo nezmysly. Bavíme sa o športovom tovare na ochranu proti zapareninám, pri fyzickej manuálnej práci v horúčavách.

anonym_cdc896
23. jún 2026
@nepodarok

@anonym_cdc896 co bežci majú to som videl že nosia to.

@nepodarok áno, aj fotbalisti majú pod trenkami

markusrasford
23. jún 2026

@nepodarok kámo kup si kvalitné spodné prádlo - bavlnené

anonym_191a66
23. jún 2026
@nepodarok

@nepodarok mozno to bude zniet divne ale mojmu minuly rok pomohlo ked si dal deodorant, nepotil sa.Skusal aj sudokrem aj detsky puder ale najlepsie zabral deodorant taky ten v cervenom obale neviem rychlo ako sa vola.

anonym_b9d061
23. jún 2026

uz si spat ?

kitycat
23. jún 2026

Aby dospely muz nevedel co na vlka?

anonym_21f53a
23. jún 2026
@anonym_a1ff3b

@anonym_a1ff3b zase rada mimo, maju s tym problem aj ludia s normalnou vahou, predstav si.
A @autor ano, aj zeny to maju 🫣

anonym_dac78a
23. jún 2026

V horúčavách je podráždený každý jedinec a nielen v rozkroku 🤣🤣🤣🤣 sorry

nepodarok
autor
23. jún 2026
@anonym_191a66

@nepodarok mozno to bude zniet divne ale mojmu minuly rok pomohlo ked si dal deodorant, nepotil sa.Skusal aj sudokrem aj detsky puder ale najlepsie zabral deodorant taky ten v cervenom obale neviem rychlo ako sa vola.

@anonym_191a66 viem ktorý ja ho mám na podpazušie. To akože funguje aj v rozkroku?

Strana
z2