Pomoc s podráždením v rozkroku pre mužov počas horúčav?
Jáj ludé mám jenno velké trápení, pomúžte mi. Keď sú títo obrovské teplá (inokedy sa to nestává) sa mi zaparí od tepla v rozkroku a úplne to mam do červena vyštípané, bolí to, a musím chodiť ako invalid, aby ma to menej bolelo. Mam manuálnu prácu, musím vela chodiť, rýchlo sa hýbať, nahánať sa kvôli výkonu, a budova je prehriata, takže darmo vetrajú, to skoro nič neni. Ti za jednu šichtu som sa tak zničil, tak čo tie istatné. Však to skončím na PN-ke to sa ani zahojiť nestihne. A počasie nevieme ovplyvniť, takže 3 mesiace budú horúcavy, jak to vyriešim? Výpoveď dať nemôžem lebo z niečoho musím žiť. Všade sa robí na výkon, a všade je teplo. Pred teplom sa nedá uniknút lebo velké priemyselné haly sa vychladiť nedajú, a to ešte kumuluje teplo, je tam dusno. Takže nedá sa tomu vyhnúť. Jedine že našetriť si a vždy na začiatku leta dať výpoveď, a v jeseni niekam nastúpiť. Proste niečo ako siesta ze v najväčších horúčavách byť nezamestnaný. Existujú na to krémy alebo volačo? Ženy taký problém nemajú lebo tam majú dostatočnú medzeru od stehna k stebu že sa o nič netrú, ale muži tam majú to, takže trie z každej strany.
@anonym_191a66 viem ktorý ja ho mám na podpazušie. To akože funguje aj v rozkroku?
@nepodarok nepotis sa ked sa natries, hlavne zahyby.Mojmu pomohlo prave to.
Ja som zvyknutý po každej malej potrebe sa oplachnut ale ja to robím cely rok nie len v lete. Jasne len keď som doma 😂. Skús lepsie spodné prádlo. Alebo ak máš nadváhu tak začni s tým.
v sportisime (síce objednal som to čo mi poradili) ale keď som šiel do predajne v nádeji že to bude aj tam, som videl funkčné boxerky. Ja som ani nevedel že existujú pre športovcov ešte aj spodné prádla. Ja nemám vôbec prehlad v týchto veciach lebo sa mi ešte nikdy také nestalo, tak logicky ma to nemalo prečo zaujímať.

Poradil niekto aby schudol???