Pomohli vám niekomu kvapky z imela na neplodnosť?
ahojte baby počuli ste alebo máte niektorá skúsenosti s kvapkami, tinktúrami alebo čajíkmi z imela bieleho ?? ja som počula že má veľmi dobré účinky pri nepravidelnom menzese, lieči neplodnosť ženskú aj mužskú, kvapky sa vraj dajú kúpiť v rakúsku. zaujímali by ma vaše názory, skúsenosti, alebo aspon nejaké info a hlavne referencie ak ste ich niektorá brala aké účinky mali a či vôbec pomohli..vopred ďakujem
@ennynka mne veru nie, ale ja to neriesim uz nejaky cas, brala som od neho tie kvapky z imela chcel za to 60eur, a pamatam ako mi byvalo strasne zle po nich, na zvracanie, hlaVA SA mi tocila takze asi tak
Aku mate skusenost s imelovymi kvapkami z Rakuska, Dr. Hayeks? /Mistel (Viscum album)/
Pomohlo vam jeho uzivanie?
ahojte. Ja osobne odporucam bylinne maceraty od Firmy Nadeje. Pani Mgr. Podhorna. Mala som zle vysledky hormonalneho profilu a po nasadeni kury sa mi upravili ukazkovo. Momentalne mam dalsiu kuru na rozbehnutie cyklu a budem prechadzat na tretiu na otehotnenie. Kupujem v zdravysvet.sk ochotne poradia kombinaciu podla problemu. 🙂

moj muz kazdy rok predava na vianocnych trhoch imelo a vela ludi si to kupuje pre stastie a vobec netusia ze je aj liecive