Pomohol vám Inofolic?
ahojte napiste mi nieco o INOFOLICU brala ho niektora? a pomohol?...... 🙂 a za aku dobu 🙂 dakujeeem
@butterfly333 kazdy den 2 tabletky jedno stale bez prestavky
Ahojte,
mám na predaj INOFOLIC COMBI - ostalo mi 38 tabliet (spotreba do 04/2018 .. už ho nepotrebujem, dúfam , že pomôže niekomu ďalšiemu 🙂
Symbolická cena 10 € + poštovné
V prípade záujmu volajte/píšte : 0915 055 105
Ahojte,
mam na predaj Inofolic vrecuska 18 ks, spotreba do 05/2019. Ak by mal niekto zaujem. 🙂
Baby ja beriem Inofolic už 6mesiacov a pribrala som 5kíl cvičím, chodím behavat každý druhý deň nejem sladké a nie a nie zhodiť tých nadbytočných kíl !menštruácia sa mi posunula o 3dni neskôr :/Máte niektorá aj takéto skúsenosti?
@miroslava21 ahoj, este je ten inofolic aktualny?
@erikahozova ahoj ano. Ostala mi 15 ks, za 9e aj s postovnym posuniem dalej.
Ahojte, ostal mi inofolic 60+5 bal za 30+poštovné. Exp. 5/2019
Ahojte baby, zacala som uzivat inofolic... cyklus mam 45 dnovy ... teraz som 30 den cyklu .... klasicky mam 25 dni krvacanie... teraz mi pred dvoma dnami skoncilo... vcera som mala biely vytok a dnes strasne vela vytoku takeho ako bielko priesvitny ale aj trochu krvi ... nechapem tomu ... to mi znova zacina ms? Nerozhadzal mi to inofolic este viac? Ovu asi nemavam posledne dva cykly podla testov... s priatelom sme boli spolu pred 3-4dnami. A tieto dva dni ma picha nalavo podbrusku ... prsia ma tiez bolia ale len na lavej strane a krize strasne. .... diky moc baby za rady .... ja som uz z toho cyklu nestastna ... u gynosa som bola poslal ma na car... idem sa objednat
Ahojte baby má niekto na predaj Inofolic a Florandol ?
Ahojte, mam v ponuke Inofolic 11 ks co mi zostalo, k nemu poslem aj 6 ovulacnych testov ako bonus. Cena 6 Eur.
Ahojte, ja som brala inofolic asi 3 mesiace, manžel folandrol a momentálne som v 12 tt, preto posúvam ďalej...zostalo mi 39 ks inofoliku (Exp. 5/2019 ), 6 ks folandrolu (Exp. 11/2018 ) a 5 ovulačných testov - cena 23 € aj s poštou.
Ahojte začala som užívať inofolic ale iba prvý deň na odporúčanie doktora na úpravu cyklu lebo mám až 38 dňový a teraz mi uz dva týždne meškajú testy su negatívne ani na sone nic nevidel...tak sa vás chcem spýtať či vam pomohol na cyklus? Ďakujem za každú odpoveď ☺☺☺
@katkaajurko dobry den este mate ten inofolic zobrala by som jedno balenie dakujem
Ahojte dievčatá začala som užívať inofolic z priateľom sa snažíme o dieťa viac než rok tak mi doktor nasadil toto.. Chcela som sa opýtať môže po inofolicu meškať MS???
No užívam ho asi više týždňa tak asi nie určite za týždeň ešte nezabral ale ako som ho začala užívať dosť ma boli podbrušku a neviem či to je tým inofolicom alebo.......... K
Zdravim. Mam na predaj uplne nove nepouzite balenie produktu Inofolic (60 sackov). Kupovane na pilulka.sk na zaciatku januara 2021. Dovod predaja je ze ked som to chcela zacat uzivat, zistila som ze som uz tehotna. Predtym som uzivala to 10 dnove balenie. Takze posuvam pre dalsiu kocku ktora tuzi po babatku. Povodna cena bola 34€ a posuniem to za 30€ aj s postovnym. V pripade BA viem aj osobny odber. Dakujem
Ahojte, mám na predaj otvorené balenie (exp. 1/2022) - Inofolic (48 sáčkov) a Folandrol (14 sáčkov), ak by bol záujem, posuniem za 13 eur už vrátane pošty.

Ahojte mam na predaj cele balenie Inofolic + 6 sackov spolu za 13 €. Mne uz pomohol 😉