Pomohol vám Inofolic?
ahojte napiste mi nieco o INOFOLICU brala ho niektora? a pomohol?...... 🙂 a za aku dobu 🙂 dakujeeem
@livesmilelove vy ste to robili každy den 2x??
Ahojte dievcata.Precitala som si nieco z Vasej diskusie o Inofolicu a pod.Ja som 3 tyzdne po MA.😓Bol to sok Depresie uzkosti plac hnev na cele okolie.Ved to poznate tie ktore ste to zazili...Ja by som zase velmi chcela otehotniet takze my sa uz snazime.Pijem alchemilku,uzivam Femibion a rakyt.olej.A chcem sa opytat ci je potrebne uzivat aj Inofolic?Dakujem.😉
@tanietqaa no presne 😀 už len trpezlivosť a pravidelnosť 😝
Ty už máš teraz oddych v meraniach už si len týždne sledovať 🤰 už ste sa aj niekomu pochválili či čakáš po ďalšom termíne?
Inak ja som dnes zostala v šoku lebo som mierne krvacala a dosť ma to vyplasilo bo pred 4 rokmi sa nakoniec potvrdilo mimomaternicove ☹ tak uvidíme či to bude pokračovať či to bolo len špinenie...
@thonela ano je to taky malicky zazracik nas. A ano nase prve takze sa neskutocne tesime ❤️ Najradsej uz by som kupovala vybavicku a zariadovala izbicku, ale chcem si pockat na kontrolu o 3 tyzdne nech viem, ze je vsetko ok. Ja som hlavne bola kludna a verila, ze to pride ked to budem najmenej cakat a preto som sa nesnazila nato mysliet a ono to fakt prislo ! - a ovulku som mala 24teho decembra takze nase malunke je nas vianocny darcek. Hlavne nech je zdraveeee 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@butterfly333 tak to ti neviem takto povedat nejako som to nepocitala ale hej, snazili sme sa ten mesiac celkom poctivo 😅
@liara30 tak to ma velmi mrzi... fakt velmi... v kolkatom tt si bola ? Tohto ti poviem uprimne ze sa strasne bojim aj ja, to su neprijemne veci Ale nezufaj, otehotnies coskoro opat som si ista, moja svagrina tiez otehotnela po MA asi dva mesiace. Neviem co je ten femibion ale isto nekombinuj prehnane vela vyziv.doplnkov. Ak ten femibion obsahuje kys. Listovu a ine latky obsiahnute v inofolicu tak to neber, je to zbytocne vela. Vsetkeho vela skodi !
@rebeka11
@tanietqaa
Inofolic sa normalne berie aj pocas tehotenstva, sluzi na dozrievanie vajicok to ano ale prave preto, ze obsahuje prave tu kyselinu listovu a latky prospesne pre vyvoj plodu takze ho kludne uzivaj stale. Je uplne jedno ako sa to vola, v podstate vsetky tieto tehotenske vyzivove doplnky pokial obsahuju kys.listovu tak su dobre. Niektore su viac obsiahnute aj s vitaminmi B, zinkom,vapnikom a magneziom, omega 3-6-9 kyselinami pre vyvoj mozgu atd. Lenze toto vsetko zena ma v tele a nejake extra vitaminy brat nemusi, az na kyselinu listovu, ta je esencialna z hladiska vyvoja plodu alfa omega. Ine vobec brat nemusis.
@livesmilelove Bola som v 9tt ale plod sa prestal vyvijat asi v 7tt.😓Termin som mala 4.9.A ty mas kedy?Je to tazke snazim sa na to nemysliet ale ono pridu take depresivne chvilky😟No pre mna by bolo najlepsie hned otehotniet.Ale bojim sa toho ze ked budem tlacit na pilutak to nepojde...Femibion tiez je vyz.doplnok ktory obsahuje kys.listovu.Takze asi mi staci len toto hadam.
@liara30 ach jaj. Ja mam termin 21.9. Som v 10 tt. Naposledy som bola na kontrole v 7 tt a teraz pojdem az o 3 tyzdne. Su to neprijemne veci a kazda zena ktora si to dieta zela sa prirodzene obava takychto situacii. Je mi to luto, ale tiez by som na tvojom mieste hned isla na snazenie sa druheho. Klin sa klinom vybija 😅 Ok tak ber len ten femibion, to uplne staci, inofolic na rovnake zlozenie cize to by bolo privela, to sa nemoze. Drzim paste !! A este otazka - tam ti daju aj nejaky dovod preco sa prestalo vyvijat ?
@liara30 a inak dalsia vec je ta, ze po potrate zena ma velku sancu otehotniet hned znova takze nehadz flintu do zita ;)) netlac na pilu, len si pekne uzivaj chvile s manzelom a teste sa na dalsie babo. Vyjde to neboj sa !
@livesmilelove ..obsahuje hlavne inositol. Vitamin B8(9) co som sa docitala, je prospesny pre dozrievanie vajicok a velmi dobry pre regeneraciu organizmu a zlepsenie pecene a pri cukrovke aj pri depresiach atd.. ma uzasne vlastnosti. Ja sa citim pri jeho uzivani dobre, rada by som ho uzivala aj v tehu, len na zahranicnych strankach som citala (na sovenskych je vsade presne to iste) , ze vo vysokych davkach moze vyvolat znizenu porodnu hmotnost dietata a skory porod,ci dokonca potrat, preto ho radsej vraj neuzivat v tehu..http://inositol-powder.com/inositol-pregnancy/
@rebeka11 o tom neviem nic. Inofolic je taliansky produkt, ja chodim ku gynekologicke, ktora nan neda dopustit, ona sama rozbiehala osvetu inofolicu a vsetky jej pacientky ho uzivame. Neviem preco sa to spaja s takymito hlupostami ako porodna hmotnost a skory porod... nechapem preco sa snazia za kazdym najst nieco zle na vsetkom. Keby sa mam riadit podla toho co mi moze sposobit potrat... tak nejem, neumyvam sa, nechodim do obchodov a vlastne radsej teda nech ani nezijem ! 😅 Su to hluposti, je to uplne normalne uzivat do 3 mesiacov urcite
@rebeka11 dalsia vec... ´ vo vysokych davkach ´ - to znamena co ? Ved vo vysokych davkach je uplne normalne ze ti to ublizi.. vo vysokych davkach ti ublizi aj skorica, salvia, bazalka, oregano... tak to mi je jasne ze vysoka davka je tak 10 tabletiek denne. Jedna tabletka denne je absolutne v norme a prospesna, ver mi, tu v taliansku zeny ine vitaminy ako inofolic ani neberu ;)
@livesmilelove lekarka ti to odporucila? Ja idem buduci tyzden , tak sa poradim s mojim.. ale vseobecne co som nasla infosky, tak z toho celeho mi vyslo, ze v malom mnozstve je neskodny. Dufam ;D
@livesmilelove Vazne? Aj teda v prvom trimestri ho beru? Ok .. to som rada, lebo ja ho uzivam tiez ;D
@rebeka11 jasne neboj sa, ja ho normalne uzivam a samozrejme ze som to konzultovala s mojou gynekologickou, moja svagrina, moja najlepsia kamaratka a moja teta su doktorky - takze neboj sa nemam to len tak niekde z internetu. Prve 3 mesiace jednu tabletku denne urcite, potom ti stacia uz len nejake vseobecne vitaminy s obsahom kys.listovej. Ja beriem teraz len inofolic a Omega 3-6-9 kyseliny. Nic viac. Ja som 10tt teraz a minimalne mesiac ho este budem uzivat ;)
@livesmilelove OK tak som pokojnejsia 🙏
@livesmilelove Urcite ked otehotniem zase tak sa budem uz bat ze ako to dopadne a urcite pojdem na marodku hned.Nebudem sa v praci rozculovat.Snazime sa snazime tak hadam nieco z toho bude😆Budem brat len ten Femibion.Pamatam sa ze pri malej som brala Inofolic.Dovod vacsinou nepovedia ziaden.Ze to sa stava a casro.Mne este dr.povedal ze odumrel plod.Mohol byt stres a ze to v zac .tehu nie je dobre.Mozno bol aj plod poskodeny.A radsej takto ako by sa to malo stat vo vyssom mesiaci alebo byt chore.Dakujem za pozitivne slova a drz palce aby to coskoro vyslo😉
@liara30 joj moc ti budem drzat palce prosim ta daj vediet ako sa bude vyvojat situacia 🙏🏼 Urcite sa to stalo pre tvoje vyssie dobro a ver tomu, ze toto dalsie babo uz vynosis a bude dokonale, krasne a mudre za dve babatka ! 💪🏼😎
@livesmilelove Dakujem ti pekne za krasne slova😉Dam ti vediet ze co a ako.A ty sa drz a davaj na seba a male pozor😊
@livesmilelove jeeej tak máte naozaj krásny vianočný darček!!! A vytesovat sa budete už po lete v trojici 😍
My sme náš prvý (snáď nie posledný) dostali takmer na Vianoce -27ho pred 6timi rokmi 😉
Ja viem ze máš pravdu, tak by som chcela na to nemyslieť... Ale verím že keď už príde jar a naštartuju sa naše športové aktivity budem mať hlavu niekde inde 😝
@tanietqaa hmm moja gyn mala dnes voľno ale už ani volať nemusím... Vyzerá to opäť na MS po 13 dňoch 😒 och moje telo strajkuje, musím asi tu tému bábätko vyhodiť z hlavy, možno som tým fakt posadnutá a presne keď veľmi chceš vtedy to nefunguje 😔 nuž hlavu hore, botasky na nohy a plnou parou vpred 😉
@livesmilelove ahoj chcem sa spýtat užívala si inofolic v kuse či len do ovu??

@thonela oki 🙂 nie je problem..ja ich uz nepotrebujem 😁😁aj to som na ovu uz mala nervy, v polke sa mi uz nechcelo testovat a merať si BT ...hrozna otrava ..ale teraz som rada, ze som to vydrzala :D