Pomohol vám Inofolic?
ahojte napiste mi nieco o INOFOLICU brala ho niektora? a pomohol?...... 🙂 a za aku dobu 🙂 dakujeeem
@matikmatuska ako vies,ze ti praskol folik?
V pondelok mal 18mm a v stredu bol fuč, doktor povedal ze vyzera to ze v utorok praskol 🙂
@matikmatuska jej,tak to je dobre znamenie 😊
@majuskabobi ale test cisty...ked sa riadne zadivam je tam nieco ale to mi pride ze to je ta palicka predkreslena hehe...mozno je ozaj skoro ....len tie bolesti ma drzia v nadeji ze mozno bejby ale tak stale neviem ci to nemoze byt z inofolicu
@matikmatuska co som tuna citala,tak niektorym babam tehu test ukazal neskor,mysli pozitivne,vyzeraj bociana 😀
@majuskabobi asi ich susedia strielaju..budem im musiet dohovorit 😎 ako dlho si bral inofolic ked si pisala vyssie ze ti nepomool ? papas teraz daco ine ?
Ahojte,ja beriem inofolic 2,5 mesiaca,beriem 1 sacok denne, v lete chcem zacat brat 2 sacky denne. Snazime sa vyse 2 rokov a nic. Brala som hormonalnu liecbu v minulosti, aby mi nabehol normalne menzes, no nic moc, doposial som mala nepravidelny cyklus kedy ako,ale musim priznat,ze vdaka inofolicu mi nabehol na 30 dnovy MS cyklus, takze vrelo odporucam.
@majorosovalucia nuž lucka, dobre ti poradila kamarátka čo? 🙂 😉
@inulienka29
ano dakujem velmi pekne🙂)ň
Ja som nemala v podstate ziaden problem (i ked niekde asi bol, kedze pri prvom baby sa nam nedarilo viac ako dva roky-:( Len obcas som mala nepravidelny cyklus. Po tom, ako som nasadila Inofolic, cyklus sa upravil ako hodinky. Takze ja z tohto hladiska tiez vrelo odporucam-🙂
ahojte, kamarátka Inulienka29 objavila na nete, že existuje Inozitol v tabletkových formách, čo je zložka Inofolicu. Inozitol 100 tbl stoji cca 17 eur ( ja som si objednala cez firmu Swanson) + kyselinu listovu kupite do 5 eur, čiže cca 23 eur dáte na 3 mesiace čo je cenovo výhodnejšie ako kupovať Inofolic, čo vydrží max 20 dní cca 14 eur. Nechcem tu nič propagovať,len píšem že existuje aj iná možnosť ako kupovať Inofolic. Možno Vám aj toto pomôže. PS: Inulienka 29 dakujem za pomoc.
@majorosovalucia jéj 🙂 no áno existuje aj lacnejšia alternatíva 🙂 som rada že som pomohla :-*
ahojte, predam inofolic 15 sackov po 8eur + postovne
Predám 31 sáčkov za 15 euro aj s poštovným
@matkamatuska ahoj..ako to tu tak citam...tiez beriem inofolic 3 tyzdne a tiez okrem ovulacnej bolesti mam cca tyzden pred ms krce ako pred ms uz par dni v roznych intervaloch..tiez neviem ci dufat v dve ciarocky alebo to pripisat len inofolicu
Ja som uzivala Inofolic necele 2 mesiace. Po 5tich dnoch(sackoch) sa mi rozhadzal cyklus, menzes prisiel o 10dni skor, ale dalsi uz neprisiel vobec 😉😉😉😉 a dnes mame 6tt 😉 manzel bral Folandrol, stihol "zjest" len polovicu skatulky 😉 takze z mojho pohladu nelutujem 25€ za ten partnersky balicek Folandrolu a Inofolicu, a kludne by som kupila aj 10... Inofolic obsahuje aj kyselinu listovu, co je super doplnat pred a pocas tehu 😆
ja som inofolic brala asi 2 tyzdne poctivo rano v priblizne rovnaky cas po 1 sacku a sup, hned dve ciarky. Predtym sme sa snazili 2 mesiace (aj ked priznavam nie intenzivne a viem ze to je malicko a ani netusim ci pocas ovu) a proste teraz to vyslo, neviem ci vdaka Inofolicu, ale minimalne nakopol ovulaciu nakolko som ju tentokrat citila miernymi krcmi....
Ahoj khgfsbfyncg
Ahoj
Neviem ci pomohol ale po roku uzivania som otehotnela.
ano pomohol aj mojim znamym....
Inofolic reguluje a upravuje cyklus, takze "nakopne" ovulku🙂 Akonahle som ho zacala brat, hned sa mi upravil cyklus a mohla som si pekne "pocitat" plodne dni.
Pomáha Inofolic aj ženám ktoré maju pravidelný cyklus?
Ahoj. Inofolic je vyzivovy doplnok, takze ho nemusia brat len zeny, ktore maju problem. Obsahuje kyselinu listovu a inozitol, ktore su dolezite, ked sa planuje baby. Uskodit urcite nemoze.
Aj mne pomohol a sú z toho dvojročné dvojičky 😀
Nechcem robiť Inofolicu reklamu, ale mne pomohol. Mám krásnu dcérku. Podstúpila som 2 IVF v priebehu v polroka, jedno bez a druhé s Inofolicom. Splnil, čo sľubovala klinická štúdia - viac vajíčok a kvalitnejších.

@inulienka29 strasne ma cez den boli podbrusko, uplne ako keby mala prist ms ale stale nic a to uz tyzden. Kazdy vecer ked si idem lahnut tak taka smutna si poviem a dnes to uz pride isto a stale nic 😲 Moj tiez je furt v zahranici a nikdy som ani nevedela kedy mam plodne dni tak tomu som pripisovala ze sa nam este nepodarilo a ked som aj vedela kedy ich mam tak nebol doma. Tento mesiac prisiel nečakane domov rovno ked mi doktor povedal ze uz sa blizia + inofolic tak som velmi dufala ze uz to vyslo 🙂 A ziadny cyklus som tak neverila tomu ako tento takze uz od obeda furt hypnotizujem test :D
@majuskabobi aj ja som rozmyslala nad usidlovanim ale zeby 13 dni po oplodneni ? to uz je asi neskoro ci ? Folikul mi praskol 28.4 a od 1.5. citim kazdy den pobolievanie 🙄