icon

Pomohol vám Inofolic?

milujemkamilka
30. aug 2014

ahojte napiste mi nieco o INOFOLICU brala ho niektora? a pomohol?...... 🙂 a za aku dobu 🙂 dakujeeem

123tana123
Autor odpoveď zmazal
iliaska
21. okt 2015

Mne pomohol hned prvy ciklus brania..a to som brala dufaston a vselijake vitaminy skoro 10 mesiacov...vsetko som vysadilla a brala len toto mesiac ze uvidime...ale moc nadeje som tomu nedavala.. A dnes kukam ze // 😀

zuzaa35
26. okt 2015

@iliaska super, tesim sa a gratulujem! Ja verim, ze pomohol Inofolic.

suchacik
1. nov 2015

Ahojte, rada by som sa spýtala či ste mali niektorá bolesti pri užívaní inofolicu. Mne ho dr. odporučil 2x denne, lebo moje vaječníky sú "lenivé". Už po prvých sáčkoch som pociťovala miernu bolesť v ľavom vaječníku a následne i v pravom. Užívam ho cca 2 týždne. Mám to brať ako znamenie, že zaberá?

zuzca30
1. nov 2015

@suchacik Podla mna zabera-🙂 Ja sice taku skusenost nemam, ale ked mam plodne dni, tak dost dost boli. Tak hadam vajecniky na plno pracuju-🙂 Pokracovala by som v uzivani a verim, ze coskoro uvidis // 🙂

frlka
6. nov 2015

@suchacik ahoj...aj mne gyn. dala tento preparat. beriem ho uz cca. 10 dni...a preto citam tieto fora, lebo tiez mam bolesti podbruska...pripisujem to tomuto "lieku". nikdy mi menzes nemeskal, teraz mi 3 dni meskal...bojim sa, ze mi to rozhadze cyklus! ale dr. mi to dala koli tehu + potratom. ze na vitalitu vajicok, ci co. no tie bolesti su riadne, az ma stipu svaly , aj nohy, krize, brucho...nemam chut, aby mi to cyklus rozhadzalo!!! uvidime. drzim palce aj Tebe.

majaon
7. nov 2015

Ahojte,tak mne Inofolic pomohol pri Simonkovi a teraz si ho davam znova dnes je to 7DC,jeden sacok denne,kedze chceme miminko,inak nikdy som nemala problemy s cyklom ani s nicim inym,len mi ho moj doki odporucil...tak drzim palce vsetkym,nech pomoze 🙂

zuzka_bluzka24
11. nov 2015

ahojte 🙂 mne Inofolic dr. predpísal tiež na ´lenivé´vaječníky, nepravidelný cyklus...teraz od leta k tomu pridal duphaston == prvá krabička upravila cyklus až som bola prekvapená a tá ďalšia krabička....opäť mi meškali, a teraz posledná krabička s inofolicom, a meškááme...no test neg. uvidíme 🙂

pingusik
13. nov 2015

Ahojte...ja som začala užívať Inofolic na odporučanie známej a už som to aj oľutovala. U mňa skôr rozhadzal cyklus. Ovulciu som predtým mala každý mesiac (robím si ovu testy) ale po brani inofolicu som buď nemala vôbec alebo som mala posunutú aj o týždeň-dva. Potom som sa dozvedela že žena ktorá nemáte PCOS to nemá užívať lebo spôsobuje prave tieto problemy. Nič ine nám neostáva ako naďalej skušať a dúfať že raz budem tehotná ☹

gustako
13. nov 2015

Co je to PCOS? 😀

gustako
13. nov 2015

@pingusik robis si tie ovu testy po mrche? Az do zac. dalsej?

pingusik
13. nov 2015

@gustako
Polycysticky ovarialny syndrom....
testy robím podľa hlienu krčka maternice...

matikmatuska
13. nov 2015

My sme sa snazili rok a pol a bezuspesne....cyklus som mala ako hodinky. Doktor mi ho odporucil a ked mala prist ovu (nikdy som nevedela kedy ju mam) tak mi doktor zmeral folikuly a povedal presne pondelok,utorok streda skusajte....a hla za dva mesiace rodim, po jednom baliku ...pocula som ze zvykne rozhadzat cyklus, tak pripadne inofolicu skuste femibion..proste nieco kde je kyselina listova 🙂 Drzim vam palce. Ja proti nemu nemam jedine vyhrady🙂

luciferkax
4. dec 2015

@majaon
@matikmatuska

baby aj ostané, premýšľam že začnem brať infolic (kedže už tretí mesiac som dve čiarky nenašla, aj napriek tomu, že prvé tri tehotenstvá som otehotnela na prvý šup(
a teraz som po MA...
Lenže.. ten infolic je jedno kedy začnem brať? alebo sa začína brať na začiatku cyklu, či?

matikmatuska
4. dec 2015

@luciferkax naozaj neviem ako to je co sa tyka toho brat ho pocas ms ale inak ho mozes zacat brat hocikedy. Ja viem ze mi skoncila ms, po nejakych 5 dnoch som bola u doktora nech mi pomeria folikuly a este boli malinke tak som ho zacala brat. A ms uz neprisla, ked som si kupovala druhy balik uz som bola tehotna len som este o tom nevedela 🙂

majaon
4. dec 2015

@luciferkax to mi je luto ☹ ja som tiez zazila MA...Inofolic by sa mal zacat brat od 1DC do prichodu ovulky,aspon som to niekde tak citala...vela stastia 🙂

luciferkax
4. dec 2015

@matikmatuska jeeeeeeeeej, tak to je super :D :D ja mám tiež pocit, že mi tým zákrokom akoby zlenivelo telo, cykly som mala obvykle 26 dnové a nebol problém.. teraz sa potiahli na 30 a taká sa cítim " vyrovnaná".. žiaden PMS, žiadne pocity, že mám ovulku... žiadne nálady či žravky počas cyklu...
@majaon vdaka.. aj tebe veľa šťastia :D

katkaajurko
6. dec 2015

Dievcata, zostali mi tri balenia inofolicu , dva plne , v jednom chyba jeden sacik, keby ste niektora chceli, plny za 10 eur, ten jeden 19 sacikovy za 9 eur,plus postovne...

luciferkax
6. dec 2015

@katkaajurko. Ahoj ..a pomohol ti? Vzala.by som ho

zuzca30
6. dec 2015

@luciferkax Inofolic je vyzivovy doplnok, takze mozes zacat uzivat kedykolvek. A kludne ho uzivaj nepretrzite, aj pocas ms. Odporuca sa brat 3 mesiace. Aspon ja som to brala vkuse, cca pol roka. No verim, ze zaberie ovela skor. Drzim palce!

katkaajurko
6. dec 2015

@luciferkax mne prisli na inu pricinu problemov,takze ho nepotrebujem...

luciferkax
6. dec 2015

@zuzca30. Mám za sebou tri mesiace neuspesneho snaženia po MA tak sa spolieham na to 🙂

lienka0220
16. dec 2015

@katkaajurko mas este ten inofolic? Berem ho 🙂

katkaajurko
17. dec 2015

@lienka0220 bohuzial,uz su vsetky fuc 😒

hranoska
17. dec 2015

@lienka0220 ahoj, ja mám tiež dve plné balenia ak by si chcela..dala by som som ti ho tiež za 10€ plus poštovné + nejaké som ešte našla navyše, tak by som ti ich pribalila..

kakatulik
17. dec 2015

@hranoska tebe pomohli?

hranoska
17. dec 2015

@kakatulik práveže nie..ja ale nemám žiadny zdravotný problém, len sa nedarí.. ja som využívala asi 4 krabičky a nič...ešte mi ostali 2, lebo som si nakúpila dopredu..my už chodíme do CAR..

kakatulik
17. dec 2015

@hranoska a ak to nie je tajomstvo,nerozhadzal ti nejako cyklus?

hranoska
17. dec 2015

@kakatulik až doteraz som si myslela, že áno..ja som mávala pravidelne 26/27..potom som začala mávať všelijako, ale uvedomila som si, že to malo asi príčiny skôr v psychike...ale mám kamarátku a jej cyklus rozhádzal...vraj ak nemá žena nejaké problémy, tak by ho radšej užívať nemala..

lienka0220
17. dec 2015

@hranoska ano? Ja som ho uzivala pol roka po potrate sa mi rozhadzal cyklus a nemam asi ovulaciu .. teraz som prestala brat a zas to iste..pocas uzivania som mala sice cyklus 39 dnovy, ale mala som zrejme ovulaciu lebo mi BZ niekedy stupla az na 37,4..teraz mam zas mimomenstruacne krvacanie, uz si neviem rady