icon

Pomohol vám Inofolic?

milujemkamilka
30. aug 2014

ahojte napiste mi nieco o INOFOLICU brala ho niektora? a pomohol?...... 🙂 a za aku dobu 🙂 dakujeeem

hranoska
17. dec 2015

@lienka0220 ja neviem, tie naše telá, to je pre mňa záhadou..a už som aj dosť nešťastná z toho..beriem teraz femibion, pijem alchemilku..tá by mala zmierniť mensštr. bolsti..a ja som mala také bolesti naposledy, ako ešte nikdy..rozmýšľam, že ak nikto nebude chcieť ten inofolic, že tie dve balenia využívam..šak hádam neublíži..ale ja ovulujem normálne..ja už neviem :/

hranoska
17. dec 2015

@lienka0220 a nemôže byť to krvácanie dôsledkom ovulácie? či je to silné?

kikulka25
3. jan 2016

Ahoj ,,Inofolacky" 🙂 V skratkosti: beriem inofolic prvy cyklus 1 vrecko denne,z dovodu, ze mam PCO syndrom a zacali sme sa pokusat o babatko. MS mam vsak pravidelnu 26-28 dni, OVU posunuta na 19.-22. DC. Chcem sa spytat, ci sa Vam niektorej stalo, ze Vam po inofolicu neprisla MS a neboli ste tehotne? Ja som 39. DC a MS nikde...testy samozrejme negativne. Teraz neviem, ci pokracovat v uzivani inofolicu, alebo radsej nie. Poradte, prosim.

lienka0220
3. jan 2016

@kikulka25 ja som pri inofolicu mala cyklus 38-40 DC 🙂 moze byt ze ti to posunulo ovulaciu a tym aj predlzilo cyklus

luciferkax
3. jan 2016

@kikulka25 tiež som brala Infolic prvý mesiac, cyklus som mala 27 dnový, teraz 30 den a nič :/ len špinenie už piaty den, ktoré som nikdy nemala

lienka0220
3. jan 2016

@hranoska ahoj ahoj az teraz som si vsimla reakciu..noo neprestavalo to krvacala som dost silno a cerstva krv 5 dni dokina mi dala duphaston na 14 dni.akurat dnes som dostala menzes lebo som ho vysadila uz pred troma dnami.takze prisla ms ako mi povedala dokina a zas duphaston nasadim od 11 DC po 25 DC

lienka0220
3. jan 2016

Nematr niekto skusenost s duphastonom?

luciferkax
3. jan 2016

@lienka0220 iba pocas tehotenstva

lienka0220
3. jan 2016

@luciferkax lebo vraj upravuje cyklus ale ak by nepomohol tak skusim kvapky Gynex

luciferkax
3. jan 2016

@lienka0220 tiež som o tom počula, ale sama som teraz z toho v chaose, kedže som nikdy dlhý cyklus ani špinenie nemala :..
čo sú to za kvapky?

kikulka25
3. jan 2016

@lienka0220 Ja som mala aj bez inofolicu OVU vzdy 19.-22. DC, ale je pravdam ze inofolic som zacala brat az 7. DC, tak zeby preto? Co mi je záhadou, tak som si pred chvilou robila OVU test (symptomy ako pri OVU, klesla mi bazalna teplota, vytok ako pri OVU) a test bol pozitivny. Tak uz som z toho uplne jelen, mozem ovulovat a nemat MS? Zeby mi zacal dalsi cyklus aj bez MS?
A co sa Gynexu tyka, tak ja som ho uzivala asi 4 roky dozadu, ked som po X rokoch vysadila HAK a nemala som MS 10 mesiacov a od 1. kvapky som dostala MS za 28 dni, takze GYNEX odporucam, len neskôr som z neho začala mat velmi dlhe krvacanie pocas cyklu (aj 23. dni, zastavene az noretisteronom), odvtedy som ho nebrala, ale je fakt, ze tak rok mi pekne zaberal.

kikulka25
3. jan 2016

@luciferkax tak ja aspon pre zmenu nespinim, co som zvkla aj 5-6 dni pred MS, ale zacinam byt z toho nervozna, ze nemam MS, tak 3 roky sa mi nestalo, aby som nemala

lienka0220
3. jan 2016

@kikulka25 a ako si uzivala gynex kolko kvapiek za den?

kikulka25
3. jan 2016

@lienka0220 uz si presne napamatam, ale v navode pisali, ze tusim 3-7 kvapiek 3 denne, kvapkala som si ich pod jazyk. Ja som zacinala s najvyššou dávkou prvy mesiac a postupne som znižovala az na 3 kvapky 3xdenne. Ale uz asi 3 roky ho neberiem, tak uz si to nepamatam presne.

kikulka25
3. jan 2016

@lienka0220 a ešte po 3 tyzdnoch som mala 1 tyzden prestavku myslim

pingusik
3. jan 2016

@kikulka25
Mne sa stalo zial...mala som pravidelny cyklus..vdaka inofolicu ma menstruacia meskala 20dni..hned som vysadila a teraz cakam ako bude dalej..

juliasurinova
3. jan 2016

@123tana123 nebude problem v partnerovi?....citala som vela pozitivnych reakcii...ja som ho zacala brat len vcera, tak neviem este posudit...

kikulka25
3. jan 2016

@pingusik tak to ma nepotesilo, iniciativne som si kupila 6 baleni 😀 ...ja zatial uzivam dalej, dnes mam pozitivny OVU test, tak uvidím, či tak o 12-14 dni po OVU príde MS a ak nie, tak asi navštívim lekára a kašlem na inofolic 😒 celkom ma to mrzi, citala som nan velmi vela pozitivnych rekacii, asi som mala privelke ocakavania. Teba po tych 20 dnoch prisla MS? A bola ,,normalna"?

zuzca30
3. jan 2016

Inofolic sa odporuca brat 3 mesiace, ja som brala 6 mesiacov..Asi treba byt trochu trpezlivy, nemysliet az tak na to (ja viem, lahko sa mi to hovori☹. @kikulka25 skus uzivat dalej a potom pripadne zbehnut k dokimu. Drzim palce!

silvinkabb
3. jan 2016

@kikulka25 inofolic by mal zaberat az po 3 mesiacoch tak neviem. vsade to pisu, ze je to na dlhodobejsej baze. par sackov nic nespravi

kikulka25
3. jan 2016

@zuzca30 dakujem za reakciu. Uzivam zatial dalej, len ked nemam MS, tak hned myslim, ci za tym nie su cysty - mam za sebou par neprijemnych, operativne odstranovanych, v nemocnici som kvoli nim minimalne 1-2x do roka na par dni, nastastie nie vzdy treba operovat ☹

matikmatuska
3. jan 2016

@silvinkabb tak ja co som citala prispevky tak mnozstvo z nich bolo o tom ze jedno balenie uplne stacilo, ze nakopol vajicka a celkovo kyselina listova pomohla telu...ja som tiez takym pripadom. PO dvoch rokoch snazenia mi stacilo ani nie jedno balenie.

pingusik
3. jan 2016

@kikulka25
MS prišla tak, že najprv som špinila..potom tri dni nič a nakoniec som dostala až na 4 deň od spinenia..podotýkam nikdy som nemala pred MS spinenie..stale sa mi pustali naraz...bola ako vzdy a aj trvala ako vzdy...a ja som robila OVU testy skoro rok -OVU som mala každý mesiac..tehotna stale nie som a už som aj prestala merať BT a robiť si testy..
Manžel aj ja sme absolvovali testy..sme obaja OK a predsa nič..

luciferkax
Odpoveď bola odstránená
silvinkabb
3. jan 2016

@luciferkax je to len marketing.

alessia443
29. jan 2016

My sme sa niekolko mesiacov bezuspešne snažili a nedarilo sa, tak som na odporúčanie gynekologičky začala brať inofolic a otehotnela som hneď na ďalší mesiac, teraz sa tešíme na apríl na nášho drobca.. Možno to bola náhoda, ale ja si myslím, že to bolo práve vďaka tomu, že to inofolic celé naštartoval.. Mám ešte asi 6 sáčkov, ak by mal niekto záujem, môžem posunúť.

silvinkabb
29. jan 2016

@alessia443 vsade pisu, ze to treba brat dlhodobo. zlozenie je iba inositol a kyselina listova, ako uz bolo pisane. su to vitaminy, ktore sa beru vzdy ked sa riesi otehotnenie. takze na inofolicu nie je nic zle, len je predrazeny. a ci pomohol? to je vzdy individualne kedze sme kazda ina. mozno si mala ponizene vsetky hodnoty, mozno v tom bolo nieco ine. ale neda sa nato upinat ako mnohe tu vyvalia kopu penazi a nic..

alessia443
29. jan 2016

@silvinkabb Ani ja si nemyslim, že to je nejaký všeliek, ale je asi zameraný na konkrétny problém/poruchu/nedostatok, ktorý žena má a tej žene, ktorá tento problém má, môže pomôcť. Ja som napríklad bola asi jednou z nich. Na nič som sa neupínala, len som to chcela vyskúšať a možno práve toto zabralo, neviem. Takže súhlasím s tebou, že je to individuálne a že Inofolic obsahuje práve tie vitamíny, ktoré sú ponížené a práve ich doplnením žena ľahšie otehotnie.

zuzca30
29. jan 2016

Podla mna ked nie je zdravotny problem a predsa len sa nedari otehotniet, telo treba nejako nastartovat. Presne, Inofolic ma tie vyzivove doplnky-kyselinu listovu a inozitol, ktore telo nakopnu. Cenovo mozno Inofolic nie je dostupny pre kazdeho, ale na druhej strane si myslim, ze do tak niecoho krasneho a vytuzeneho treba investovat a verit, ze sa podari!

alchemilkazltozelena
29. jan 2016

Mne pomohol