icon

Pomohol vám Inofolic?

milujemkamilka
30. aug 2014

ahojte napiste mi nieco o INOFOLICU brala ho niektora? a pomohol?...... 🙂 a za aku dobu 🙂 dakujeeem

zuzanab32
29. jan 2017

@martinkaq inofolic combi tabletky su pre zenu s bmi nad 25

martinkaq
29. jan 2017

@zuzanab32 ďakujem pekne za odpoveď ...

gabs31
29. jan 2017

@majuska72
Obyčajný, myslím, že asi 3 mesiace. Tak držím päste.

thonela
9. feb 2017

Ahojte dievčatá, tak po toľkých pozitívnych reakciách som si ho objednala aj ja 🙂 už sa roky snažíme a stále nič 😕 tiež mám pco a výsledky krvi ako žena s nadváhou a pritom mám bmi 19... Divné no uvidíme ako zaberie 😉
Snazeniu zdar sa mi ľúbi 😀

livesmilelove
9. feb 2017

@thonela drzim paste my sme sa tiez snazili 5 /6 mesiacov ale po mesiaci uzivania som tehotna ( teraz 9tt ) - neprestavaj verit a uzivaj 2 tabletky denne, pomoze ti to 💪🏼💪🏼💪🏼

thonela
9. feb 2017

@livesmilelove jeeej tak to ti srdečne gratulujem! Fakt rychlovka 😉 My sa snažíme už 4 rok, k tomu 2013 ešte jedno mimomaternicove tehotenstvo s operáciou a od vtedy úplná bieda 😔 ale pevne verím, a som zvedavá na výsledky 🙂

tanietqaa
10. feb 2017

Ahoj dievčatá, prikladám svoju skúsenosť..1.jula 2016 MA v 11tt ... Radosť z pozit. Tehu testu..z bijuceho srdiečka, z budúceho bábätka vystriedal žiaľ, smútok, depresia, úzkosť.. Deň za dňom som sa tešila kedy uz prejde určitý čas a rany zahojí.... Reči okolia , že všetko bude oka si mladá (25) á bla bla tak v tej chvíli ma to vôbec nepovzbudilo...kto nezažil- nepochopí...od Dr. Stále len počkáme, počkáme.. Choďte na hematologiu...a zasa čakáme...no pani ak sa nepodari do decembra začneme liečbu.. Prišiel december a nič! MS vždy od Ma nepravidelná... Dokonca v decembri neprišla ani MS kde mi dr. povedala, že zrejme neovulujem a ak sa to zopakuje dame hormonalku..mesiac, čo mesiac hlava v smútku, testy negatívne...tu jedna známa tehotná, tu ďalšie..tu Vaša znamaa rodí henta rodí a vy nič...tak prišiel Január 2017 ..MS prišla ale nejaka slabá.. Vravím neriešim gyn stále len čaká na spásu keďže do roka nechcú nič riešiť..a tak som to vzala do vlastných rúk.. od 1DC alchemilkovy čaj 2x denne 0.5l do 8DC od 6DC som merala BT či vobec ovulujem alebo nie..ak nie skočím za gyn a priklonim sa na tu hormonalku...od 8DC na zaklade recenzii som si objednala Inofolic..jeden sáčok denne..testovanie ovulačnými testami aby som si ovu potvrdila čo aj vyšlo na 14DC tak hneď za muzičkom i keď chudák mal čerstvo zlomený členok, no ale čo neurobíme pre mrnouska.... a na 16DC prišla ovulka podľa BT..otrasne čakanie na testovanie.. Až na dnes ked som 9DPO 25DC sedím na gauči, kukám do blba sem tam na TV a bleslo mi hlavou..test.. a tak mrknem na hodinky...je večer .. Niečo po 18tej..kuknem do kalendára ešte len 9DPO z toho este nič nebude.. Ale aby som sa zbavila nutkania šup na wc a skoro som odpadla ked na mňa hneď vybehli // ciarocky...este stále neverím..do pondelka testujem , či to nie je sen a utorok šup na krv a potvrdenie tehu pretože si musím pichať fraxiparin.. Dúfam, ze to dotiahneme v zdraví do konca..a prajem všetkým Vám aby ste mali taky dník ako ja dnes. :* Prikladám Vám aj svoje foto grafu a testika 🙂

kakatulik
10. feb 2017

@tanietqaa tak na 9DPO je to paradna ciarka🙂

tanietqaa
10. feb 2017

@kakatulik všakže? Tiež tomu nechapem..to bude riadny cervik zavrtany 🙂

kakatulik
10. feb 2017

@tanietqaa veruze hej,nech sa mu tam dari parazitikovy malemu😉

tanietqaa
10. feb 2017

@kakatulik ďakujeme :* dufajme, ze nebude hnevat 🙂

kakatulik
10. feb 2017

@tanietqaa tak na tie ciarky vyzera silak...🙂

thonela
16. feb 2017

@tanietqaa wooooow tak tomu je aká super story, a zo ❤ želám nech skončí happy end-om 😉 ja tiež beriem od pondelka inofolic tak čakáme a uvidíme.... Len ma nejako nadúva tak neviem ci z toho či nie 🙂

tanietqaa
16. feb 2017

@thonela ďakujeme, máme to už potvrdené od Gyn 🙂 v pondelok nás čaká prvý ultrazvuk ;) ...tak Inofolic snáď zaberie a bude tu ďalší príbeh čoskoro od Teba 🙂 držím prsteky

sticker
butterfly333
17. feb 2017

@tanietqaa to si bola tak skoro u gyn ?

tanietqaa
17. feb 2017

@butterfly333 ano vyssie som pisala, ze od zaciatku musim pichat fraxiparin. Takze po pozit.teste som musela hned ku gyn. 🙂

butterfly333
17. feb 2017

@tanietqaa ahaa som nečítala prepáč. Aj ja musim pichat inj.od zač.tehu no zatial sa nedari už 3roky MA naposledy v juni 2016 už po 5x tak snad sa tento rok zadarí. A tebe gratulujem a prajem všetko dobre.😘😘😘

butterfly333
17. feb 2017

Baby čo mate doma inofolic krabičku neodfotite mi ju tu stranu kde je podrobne rozpisané kolko čoho to obsaguje? Na nete je len popis no chcem to vidiet na krabičke dakujem

tanietqaa
17. feb 2017

@butterfly333 dakujem 🙂 , ja Ti drzim silno prsteky aby to tento rok vyšlo ale uz rovno do pôrodu :* 🙂

thonela
17. feb 2017

@tanietqaa jeeeeej tak super! Skvele ti /vám to pokračuje a nech sa mala fazuľka v pondelok pekne hemží na ultrazvuku 😉 potom daj krátky Feedback ako ste dopadli 🙂 ja mam pocit ze tie dni idú ako slimák kým sa dostaví ovulka... Ak sa dostaví 😉

butterfly333
17. feb 2017

@tanietqaa dakujem velmi pekne 😘😘😘😘😘😘

tanietqaa
18. feb 2017

@thonela viem presne o čom hovoríš :D ja som tiez bola nedockava.. Najhoršie dni do testovania a ci nedorazí mrcha ... Hadam ti to ubehne 🙂

livesmilelove
18. feb 2017

@thonela ver tomu, ze sa ti to vsetko podari tak ako si prajes a zelas. Ja som mala pcos a nepravidelnu menstruaciu uz snad 10 rokov. Vsetci mi tvrdili, ze s mojimi vajecnikmi to nebude lahke otehotniet kedze som ani ovulaciu nemala ... a? A teraz budem zacinat 10 tt a to beriem ako maly/velky zazrak. Tak podme podme snazime sa kazdy den aj 2 krat hehe 😁

thonela
20. feb 2017

@tanietqaa hovoríš mi z duše 👍 tak sa to ľahko hovorí niekomu že nemysli na to, nesleduj sa každý deň a uvidíš ako to klapne... No a "klape" to už roky 🤐
Ale pevne verím že inofolic zaberie 😇
A tebe ako dopadol dnes prvý ultrazvuk? 🤰
❤ bilo ako divé? 😉

thonela
20. feb 2017

@livesmilelove Hahaha zlatá aj 2x denne, keby toho času bolo 😂 tak to je teda mega zázrak, inak je to vaše prvé 👶? 😍

tanietqaa
21. feb 2017

@thonela ešte nie 🙂 to by bolo skoro.. bola len dutinka sme od pocatia 3.tyzden a od MS 5.ty o dva týždne ideme na kontrolu mozno tam bude uz sosovicka :D a ty si ktory DC alebo DPO? Uz bude testovanie?

thonela
21. feb 2017

@tanietqaa ahaaa, ja som ta už posunula o pár týždňov vpred 😀 každopádne budete mať svoj poklad dom konca roka v náručí 😍
ja som dnes 13DC a očakávam či sa bude niečo diať či nie 😉 akurát som nejaká napäta resp nervózna, vôbec to neviem vyhodiť z hlavy až som sama sebe protivna 😝

tanietqaa
21. feb 2017

@thonela ja som taka bola po ovu strašne protivna nervozna sama zo seba. Ty hlavne teraz testuj ovulku mala by byt co nevidiet ;) 😗😋....noo my budeme mat oktobercatko ak vsetko bude dobre 🙂 teraz som hlavne z toho mimo bojim sa dalsieho MA :(

tanietqaa
21. feb 2017

Ahojte mam na predaj Inofolic 16ks (exp 5/2019 bez krabicky) spolu s ovu. testami 13ks a tehu testami 2ks za 20€. Ak ma niektora záujem IPcko 🙂

thonela
21. feb 2017

@tanietqaa hehe to znie milo oktobercatko 😍 👏 neboj všetko dobre dopadne 😉 inak vzala by som od teba príp. ovu a tehu testy ak tento mesiac nič z toho nebude 🙂 ale len ak ich náhodou nepredas. Ak by sa niekto ozval tak ich môžeš kľudne posunúť ďalej 😘