icon

Pomôže Clostilbegyt a Pregnyl otehotnieť?

smejo4ja
28. dec 2014

Ahojte, som tu nová. Snažíme sa o bábätko, lenže že mám problém, mrchu nedostanem skoro vôbec lebo mam PCO. Preto beriem Duphaston už vyše roka, počas toho roka sa nám nepodarilo otehotnieť. Tak mi Dr. predpísala clostilbegyt ktorý mám začať užívať od 3DC a potom medzi 9 a 11DC mám prísť a pichne mi pregnyl. Komu to pomohlo??? Pýtam sa preto lebo mi DR. povedala že tuto kombináciu (clostilbegyt a pregynil) môžem brať len tri mesiace a potom pôjdem do centra ktoré tu mám je to ISCARE. Ďakujem za odpovede

karina517
16. nov 2015

@biba6226 Ďakujem za odpoveď 🙂 ja užívam 3.deň a dnes je to asi najhoršie ale musím vydržať

iwkanjelik
16. nov 2015

@biba6226 ahoj, už máš nejaké nové správičky? prosím ťa, asi so to prehliadla, ale ako dlho (kolký cyklus) užívaš clostil + pregnyl? d

biba6226
17. nov 2015

@iwkanjelik pol roka dozadu som mala clostyl 3cykly ale mala som doktora ktory ma mal na salame... Nic z toho nebolo len cysty a bolesti z toho. A teraz som mala dva cykly prvykrat mi nebol podany pregnyl az druhykrat. Zatial nemam spravicky az o dva dni idem na kontrolu ci tam nieco bude a uvidim ake bude hcg..
Uz sa modlim...

miska246
17. nov 2015

Ahojte, aj ja sa pridavam k vam, ja beriem clostyl 2 cyklus, verila som, ze sa nam to podari na prvy sup, ale nevadi. Chcem sa spytat, vysetrovali niektorej z vas aj hormonalny profil?

motorolka
17. nov 2015

Tak stale cakam, dnes 11DPO na testiku nic,no vcera mi bola vecer zima a akosi som aj zaspala,tak som cca dve hodinky pospala,tak dufam,ze to bolo znamenie

lulikmajko
17. nov 2015

@miska246 ahoj mne vysetrovali hormonalny profil,vsetko OK. Teraz som dobrala clostil prvy cyklus pre istotu aj inofolic si davam tak uvidime. Snazime sa skoro rok :-/

maminka1986
17. nov 2015

ahojte ja som brala Clostyl aj Pregnyl pichala..sledovaná som bola ako inak -inak to nemá vyznam brat a pichat si ak vas nesleduje dr folikulometriou...porobili sa mi take cysty velke z clostylu pri druhom baleni že až a potom aj dalej...u mna nezabral tak hadam vam pomože...u mna zla skusenost a sklamanie :(

maminka1986
17. nov 2015

@motorolka ja som ti dávno písala,ohladom toho že si neodpísala nič na moju správu, nenašla som tu správu v odooslaných ,ale písala som ti velmi obsiažnu správu tu no smutné že si mi neodpísala ani mäkké ň nato...už som to zmazala v odoslaných lebo ja si mažem správy..

biba6226
17. nov 2015

@maminka1986 co ti potom pomohlo ked si v 20 tyzdni?

maminka1986
17. nov 2015

@biba6226 boli sme na IVF a hned na prvý krát vyšlo 🙂

lenulka747
17. nov 2015

Ahojte tak buduci mesiac 5 DC zacinam brat Clostyl a potom zrejme inekcia Pregnyl, beriem aj inofoli. Predtým som užívala 3cykly Duphaston .... nejaké rady?

biba6226
17. nov 2015

@maminka1986 aj tam ti museli podat lieky na stimulaciu vajecnikov?

miska246
17. nov 2015

@lenulka747 ja mam clostyl 3-7 den cyklu, na 10 den mam Sono.

maminka1986
17. nov 2015

@biba6226 pravdaže bez toho to nešlo u mna a u plno iných čo tam boli

iwkanjelik
18. nov 2015

@biba6226 veľmi ti to želam, aby ti to konecne vyšlo a doktor ti potvrdil tehu
@miska246 prosím ťa, ty mávaš aký dlhý cyklus? pytam sa preto, lebo aj ja zajtra začínam druhy cyklus clostil + pregnyl, ale mne ho doktor kázal brat od 5 DC do 9 DC (a folikulometria na 12 DC), rano a večer po jednej tab.. ja mám cyklus 26 až 28dňový, ty mávaš kratší či co? som z toho jelen 😨

miska246
18. nov 2015

@iwkanjelik Teraz som z toho aj ja jelen, aj ja mam 26-28 dnovy cyklus. Rozhodnutie je asi na lekaroi 😅

biba6226
19. nov 2015

@iwkanjelik dakujem za podporu🙂 dnes idem na kontrolu... Samozrejme ze som nespala absolutne.. Stale nad tym rozmyslam. Hadam to dnes dopadne dobre. Ja tomu v kutiku duse verim...

mamee
19. nov 2015

@biba6226 drzim silno palce 👍Neboj vsetko bude v poriadku ❤ Daj nam vediet co povie dr 😉

biba6226
19. nov 2015

Dievcatka tak dnes som tam prisla a kukam na tu obrazovku a bolo to tam!!! Žižalka malinka tam bola 🙂 nebola tam moja doktorka tak idem k nej este v pondelok bol tam Doktor a hovoril ze vidi ze tam nieco pulzuje ze to bude srdiecko 🙂 ale ba 100% mi potvrdi moja doktorka srdiecko aj mi ho pusti lebo chcem to pocut 🙂. Boze. Tak mi odlahlo ked som videla tu guličenku 🙂 v pondelok sa vsetko upresni este dam vam vediet 🙂

mamee
19. nov 2015

@biba6226 paraaaada ! Ja som verila, ze vsetko bude ok 😉❤ supeer

iwkanjelik
19. nov 2015

@miska246 ale jasne, hadam vedia čo robia 😵 takze sme na tom nejako podobne, aj ty už mas jedno dieťa? ja mam 5 ročného chlapčeka, ktory bol ako sa hovorí na prvy šup.. vobec sme pri ňom neriešili nejakú ovuláciu, atd.. 5rokov som brala antikoncepciu, vysadila somju a o štyri mesiace som bola tehotná a teraz už vyše roka nič.. skoro rok som brala duphaston, potom pol roka nič a teraz mam druhy cyklus clostil + pregnyl, tak uvidíme
@biba6226 gratulujeeem.. verim, že všetko je v poriadku a už ti to len v pondelok tvoja dr. potvrdí

biba6226
19. nov 2015

@mamee dakujem aj ja som verila v kutiku duse 🙂 ale hadam to bude secko dobre 🙂

miska246
21. nov 2015

@iwkanjelik Aj ja mam 5 rocnu slecnu, otehotnela som hned po statniciach, pred 3 rokmi som nastupila do práce, tehotenstvo sme vobec neriesili. Ked som minuly rok v septenbri povedala, ze ideme snazilkovat, myslela som, ze nebude ziadny problem.... V novenbri som otehotnela, ale bohuzial, bolo to mimomaternicové... ☹ Potom som otehotnela vo februari, fazulka bola aj v maternici, ale som v 7 tyzdni potratila, vobec neviem praco... Odvtedy nic, dnes doberám poslednu tbl clostilu, tiez druhy cyklus. No uvidime... Ale super, sme na tom skoro rovnako, aspon sa navzajom budeme podporovat. 🙂 Ja idem v utorok na folik., rono aj s Pregnylom, a ty?

miska246
21. nov 2015

@biba6226 Gratulujem, brala si aj ty Clostyl?

biba6226
21. nov 2015

@miska246 ano od 3 dna cyklu. Z neho sa mi asi aj spravila ta cysta na lavom vajecniku ale bola o trochu mensia na poslednej kontrole...

biba6226
21. nov 2015

@miska246 a dakujem 🙂

butterfly333
21. nov 2015

@biba6226 nčo je dobrý ten clostyl?

biba6226
21. nov 2015

@butterfly333 stimuluje vajecniky aby sa v nich vytvorili folikuly ktore obsahuju vajicka. Folikul praskne vyleje sa z neho tekutina ktora obsahuje vajicko a potom moze dojst k oplodbeniu...

butterfly333
21. nov 2015

@biba6226 a to gyn kedy predpisuje može to brat hoci kto?Lebo pozeram že tu viacerým pomohol.

biba6226
21. nov 2015

@butterfly333 mne sa zda ze to je len na predpis id doktora. No hocikto neviem ci to moze brat. Ak sa netvoria folikuly nieje ani ovulacia. Co moze viest potom k dlhym cyklom ako som ja mavala. ..