icon

Poraďte niečo účinné na svrbenie vagíny

nikaalili58
13. máj 2020

Ahojte chcem sa spýtať niečo od svrbenia vaginy čo sa dá kupiť v lekárni a je učinne ? 🙂

Strana
z2
bambuslienka
13. máj 2020

@nikaalili58 rosalgin funguje, uz su aj praktickejsie balenia ako kedysi - male flasticky s roztokom, nie tie velke pumpy jak pred par rokmi :D

deti95060810
13. máj 2020

Aviril....kúpiš aj v Jednote

pehavcek
13. máj 2020

Ja som svrbenie riesila navstevou gynekologa a dal mi nejake tablety na vkladanie a preslo to. Kolegyna ma zase velmi dobre skusenosti prave s rosalginom

neviemodpoved
13. máj 2020

Ahoj. Ja som mala stale problem zo svrbenim az kym som neprisla na to ze to sposobuje cironova voda a vela sladkosti. A miest lubrigantu pouzivam kokosovy olej a uz cez rok mi nic nebolo ked citim ze to zacina obmedzim slatke a je to prec 😊dufam ze ti to pomoze. Ked prides na pricinu vies to odstranit nadobro... Ale zase kamoska dostala od neverneho priatela kvassinky... Rychla pomoc canesten ale urcite zajdi k dokorovi

hivanik
13. máj 2020
neluskas
13. máj 2020

@nikaalili58 ahoj, ja som z lekarne vyskusala takmer všetko a vobec nic mi nezabralo. treba tento problém riešiť aj vnutorne a zmenou sprchovacich gelov, viem to podľa seba. odkedy uzivam prirodne produkty a zmenila som sprchovy gel za prirodny, ktory nedráždi a práveže upokojuje, tak mam uz pokoj

zuzu1994
14. máj 2020

@nikaalili58 ahoj ja som to mavala tiez isla som k dr predpisal atb a masticku ja nemozem pouzivat intimne servirky , ziadne gely umyvat sa iba cistou vodou , bavlnene spodne pradlo dokonca ani tampony nesmiem nosit😉

zarka2020
8. júl 2020

@jaja8_9 ahoj.. Tiež teraz riešim tento problém a mam presne túto masticku.. A dávaš si len aj,, dnu,, alebo len na vonkajsok? Lebo v pribalovom letáku bolo ze sa môže aj dnu, ale zas nejaké baby písali ze len na vonkajšie použitie 🙂

neluskas
8. júl 2020

@nikaalili58 ahoj,tento problém som mávala veľmi často.vybrala som aj niekoľko ATB od gynekológa, všetko sa však po čase vrátili.odkedy užívam prírodné produkty a zmenila som aj sprchový za čisto prírodný bez parabenov, pretože pri tomto probléme je dôležitá aj hygiena tak sa mi to už nevratilo

Strana
z2