icon

Používanie intímnych gélov

27. jún 2025

Ahojte, počula som rôzne názory na používanie intímnych gélov. Moja gynekologička povedala, že sa môžu. Iný doktor mi zase hovoril, že nie.

Aké máte skúsenosti?

Strana
z2
nyusika
27. jún 2025

pouzivam.
co vyhravam ?

autor
27. jún 2025

Poďakovanie za odpoveď :D

Len rozmýšľam, že čo je lepšie zo zdravotného hľadiska. Keďže sa aj názory doktorov líšia.

nyusika
27. jún 2025

pre mna je dobre to, co mi vyhovuje a nesposobuje problemy.
mne toto problem nesposobuje, vyhovuje velmi...samozrejme, ze niektorym zenam to priblem sposobovat moze a nevyhovuje im to preto.
dolezitejsia je pre ma informacia od gynekologocky - tiez s tym nema problem.

btus
27. jún 2025

áno, používam. 🙂

simsalabim
27. jún 2025

Myslis na umyvanie? Vacsinou nie, pouzivam iba cistu vodu. Ale sem tam pouzijem Dr. Max Femtime Intimate Wash Sensitive. Kupujem ho raz rocne, ked mam meninovy kod a vacsinou ho dost plny po roku vyhodim a kupim novy.

sima234
27. jún 2025

Raz som si kúpila, zo zvedavosti, ale vždy som ho zabudla použiť 🤦‍♀️ Som zvyknutá sa dole umyť iba čistou vodou. Mne to vyhovuje, nemám žiadne problémy, takže nevidím dôvod si ho kupovať. Je už len na tebe, či budeš používať alebo nie.

o__o
27. jún 2025

Nepoužívam

gejb
27. jún 2025

Nie

really8
27. jún 2025

Nepouzivam. Nic si dole nepatlam

natalifatali
27. jún 2025

Používam, ak nie, neprídem si úplne fresh a neviem si predstaviť sa umyť len čistou vodou..

cacianka
27. jún 2025
@natalifatali

Používam, ak nie, neprídem si úplne fresh a neviem si predstaviť sa umyť len čistou vodou..

@natalifatali presne, tak ako umyjem podpazušný pot tak si neviem predstaviť neumyť podvozok vpredu aj vzadu

alyson29
27. jún 2025

Používam, neviem si predstaviť sa umyť tam dole a na zadku len čistou vodou.

weleda123
27. jún 2025

Mala som veľmi dlho problémy tam dole, neprestajne sa mi vracali mykózy. Gynekologička mi vtedy poradila používať Lactacyd (dovtedy som sa tiež dolu umývala len čistou vodou) a som veľmi spokojná. Už to je roky a neviem si viac predstaviť existovať bez neho 😅 a problémy som tiež už nemala roky (ťuk ťuk)

petracandle
27. jún 2025

U mňa zlata stredná cesta - používam, ale nie každý deň. Neprišla by som si úplne čistá používať vždy len vodu, no na druhej strane nemyslím si, že je v poriadku si ju 2x denne drhnúť "chémiou"

januska12323
27. jún 2025

Nie, nemám dôvod.

doriiis
27. jún 2025

Nie.Je to len marketing.

simona19871216
27. jún 2025

Nie

janinka007
27. jún 2025

samozrejme

ivinkapink
27. jún 2025

Nepouzivam.

maca1984
27. jún 2025

Používam

svokrinjazykmonika
27. jún 2025

Používam detské mydlo.

drahomirrra
27. jún 2025

Používam Lactacyd. Veľmi mi vyhovuje, už celé roky. Neviem si vôbec predstaviť iba čistú vodu na podvozok a zadok.

tenerifka
27. jún 2025

Nie, tiez len cistu vodu

rachel978
27. jún 2025

Nie nie cistu vodu

patka06
27. jún 2025

Nie, len čistú vodu

bielasovicka
27. jún 2025

Mam, ale nepoužívam. Vždy nato zabudnem 😄

viestta
27. jún 2025

Nepouzivam, problemy nemam. Ale mame v kupelni, pre pripad. Raz si to chlap napatlal na vlasy a potom reklamoval, ze co za debilny sampon som kupila, ked ani nepeni 😅

thirstymonk
27. jún 2025

Používam, nie síce denne, ale používam. Intimgel pre chlapa, kupujem v polsku. Žena mávala často mykózy, zažil som si s ňou už svoje :D Myslím si, že tento problém je veľmi individuálny, na druhej strane, tieto produkty sú určené práve na to, na čo sú určené :D

jamabe
28. jún 2025

Jasné, celé roky.

pasomnica
28. jún 2025

Používam, neviem si predstaviť sa len s čistou vodou dole umyť

Strana
z2