icon

Pozitívne a negatívne skúsenosti s užívaním Gynexu

20. aug 2024

Ahojte, prosim o nazory na gynex.. Pozitivne aj negativne

mmoonna
20. aug 2024

Mne na úpravu cyklu nepomohli

kvietok2012
20. aug 2024

Tiež mi nepomohli...

taktotedanie
20. aug 2024

Nepomoze neurazi

selenka7
20. aug 2024

Ja na gynex nedam dopustit, uz viackrat mi pomohol. Mavala som spinenie uz takmer od ovulacie do zaciatku menzes, silne menstruacne bolesti a vzdy sa mi to upravilo. Dokonca naposledy mi zmizla cysta z prsnika, ktoru som tam mala asi 3 roky. Davala som si trojmesacne kury.

suge
20. aug 2024

Mne pomohol k vyprázdneniu peňaženky.😉 Dĺžku cyklu, silu krvácania ani intenzitu bolestí neovplyvnil. Užívala som štyri balenia a myslím, že stačilo.

zara1357
20. aug 2024

Mne gynex pomohol na úpravu cyklu( pravidelná menštruácia a aj ovulácia), ALE mala som neskutočné migrény z toho, od žalúdka nevolnosť , takze som ich po 2 mesiacoch vysadila. 1 mesiac som súbežne užívala aj inofolic. Pred gynexom som užívala 2 mesiace kyselinu listovú.

michaela329
20. aug 2024

Nepomohol, skôr naopak - no vtedy som nevedela, že pri endometrióze sa nesmie.

venom19
20. aug 2024

Mne tiez nic, ale kamaratke ano...

siegi
21. aug 2024

Ja som ho brala lebo som mala sialene uzkosti od ovulky po ms. Po rretom cykle brania gynexu to preslo uplne. Tak som uz viacej nebrala. Teraz sa to vratilo znova, tak som si ho znova nasadila. Mne ho dokonca odporucal gyneko a to mam fakt top gyneko

lucyluska
21. aug 2024

Sú to homeopatiká, tým sa vyhýbam.

selenka7
21. aug 2024

@lucyluska nie su to homeopatika ani zdaleka. Homeopatika maju ucinnu latku natolko zriedenu, ze je v nich nemeratelna. V podstate su homeopatika len cukrove gulocky/roztoky. Toto je praveze koncentrovany vytazok z rastlin.

lucyluska
21. aug 2024

@selenka7 na základe tohto popisu dávam ruky preč.

selenka7
21. aug 2024

@lucyluska ok, vsetky tieto ezo veci su mi ukradnute, ja som to brala ako bylinkovy preparat a pomohol uz niekolkokrat.

lucyluska
21. aug 2024

@selenka7 rešpektujem 😊 ja rozlišujem.

lakebabe
21. aug 2024

Nepomohli na nič

hopsas
21. aug 2024

Mne nepomohli lepší je Valovič a mimochodom na stránke.pisu niečo o nejakých kryštáloch a za.mna je to červená stopka....ak má niekto presviedča že niečo funguje lebo je tam kryštál tak dovi dopo

venom19
21. aug 2024

@hopsas dobry den, viete prosim napisat v com vam pomohli tie valovic kvapky? Dakujem

hopsas
21. aug 2024

@venom19 problémy s menštruáciou a s nepravidelným cyklom..po cca dvoch mesiacoch denného užívania kvapiek ráno aj večer sa cyklus dal do normálu ...

margitka36526
23. apr 2025

My sme sa snažili rok aj pol nedarilo sa nám,brali sme už všetko možné inofolic,folandrol,femibion hocičo ..mala som sledovanú ovulku u gyn. a nič..minulý mesiac som tu čítala o gynex kvapkách a teraz mám už svoje vysnené 2 čiarky neviem či práve tie kvapky pomohli, ale podarilo sa 🙂

kikuninka
17. sep 2025

Moja menštruacia alebo respektíve "nemenštrúcia" nakolko ju mam max 3 krat do roka sa po dobrati prvej flašky gynex ukazala. Teraz zacinam brat druhu flašku po tyždennej pauze a som prekvapena a hlavne sa tešim. Konečne niečo čo naozaj zabralo. Vyskušala som už kadečo valovič kvapky,alchemilku,vitex jahnaci,drmek nič absolutne nič mi nezabralo. Zo začiatku som bola skepticka voči gynexu šak bodaj by nie ked som minula veľa penazi na doplnky a čaje ktore vôbec nezaberali ale dala som mu šancu a určite nelutujem za mňa gynex pri nepravidelnej až žiadnej menštruacii určite odporučam mne osobne pomohol velmi a to som len na začiatku uživania