icon

Prečo vám vadí menštruácia na dovolenke?

18. nov 2025

Prečo si ju ženy privolavaju skôr alebo berú lieky ci jedia citróny aby ju oddialili? Čím vás obmedzuje? Som tiež žena ale veľmi to nechápem. Narazila som na diskusiu a tam sa na to neskutočne sťažujú

Strana
z4
anonym_f855e3
18. nov 2025

@anonym_autor lebo v čas keď si chceš oddýchnuť a popritom ti tecie krv nieje v pohode

prasiatko30
18. nov 2025

@anonym_autor ty si chlap?

anonym_a0f375
18. nov 2025

@anonym_autor To fakt takáto otázka? Asi nepatríš medzi ženy čo ju majú tak silnú a bolestivú, že pomaly nemôžu vyjsť z domu.

anonym_2cf2de
18. nov 2025

Tak mnohe zeny maju pocas ms bolesti, nafuknute brucho, potom sa nemusia citit komfortne.... Je toho asi viac.

anonym_d546e9
18. nov 2025

Ja obdivujem ženy , na ktorých to nie je vidno, že majú práve svoje dni
Ja som opuchnutá v tvári, členky , brucho mám také napuchnuté , že dvojnásobne ako obvykle
A plus na dovolenke si chcem užiť s manželom, bez domácich prác, bez učenia, bez naháňania na krúžky
Večer si dať víno pri programe hotela, pokračovať pohárom niečoho dobrého u nás na terase a potom pokračovať niečím pekným v posteli hotelovej izby
Obdivujem ženy, ktoré su krásne a povedia, že majú svoje dni.
Kiežby som aj ja tak vypadala
Takže preto neznesiem dovolenku s mojimi dňami

viestta
18. nov 2025

Lebo sa chcem okupat a kupat sa s menzesom nie je pohodlne. Lebo chcem chodit po pamiatkach a hladat kazdu chvilu primerane hygienicke miesto kde sa prebalim ma obmedzuje v programe. Lebo chcem ist na turistiku a neviem si predstavit ako si budem vymienat tampon v lese. Lebo je velmi neprijemne vymienat si tampon vo WC iduceho vlaku alebo trpnut ci stihneme dojst na nejaku pumpu, kde si ho vymenim
Staci?

enmery
18. nov 2025

Ja som mala extrémne krvavú a bolestivú menštruáciu, nevedela som pomaly ísť na wc, riešila s gyn, až mi dali teliesko. Ale moja Mama to nikdy nepoznala,mala 3 dni a slabú bez všetkého.
Daj si ako žena facku, toto mi nezadrela nikdy ani moja komunistická mama.

dzulli1980
18. nov 2025

Toto asi chlap napísal ... lebo žiadna menštruujúca žena by takúto otázku nedala ... ja teda vyzerám ako tuleň, keď mám ms, nervózna som ako pes, absolútne nekomfortne by som sa cítila na dovolenke ... to nie je len o tom, že si dáš tampón a všetko je OK.

nikoletta1712
18. nov 2025

@anonym_autor Lebo krvácam ako keď sviňu zabíjajú…A takmer vždy pretečiem…Raz ma na to aj upozornili-bolo to milé…🙂

doriiis
18. nov 2025

Preto isté, prečo sme niektoré vďačne, že ju nemáme vôbec. Bez bolesti, bez nekomfortu, ktorý som mala,Bez vložiek, tamponov a iných veci a sexujem kedy chcem

pralinka25
18. nov 2025

lebo nie kazda ma stastie na bezproblemovu nebolestivu a slabu MS.

amdornik
18. nov 2025
@doriiis

Preto isté, prečo sme niektoré vďačne, že ju nemáme vôbec. Bez bolesti, bez nekomfortu, ktorý som mala,Bez vložiek, tamponov a iných veci a sexujem kedy chcem

@doriiis čo si sa prerobila na chlapa? 😀

amdornik
Autor odpoveď zmazal
tenerifka
18. nov 2025

@anonym_autor ty budes z tych zien, ako kamoska mojej dcery, ze ona ked ma menzes, tak jej staci tenka intimka na cely deñ alebo mini tampon.... Ale ona ma celkovo problemy s hormonmi. Ak by si mala menzes ako zdrava priemerna zena, nepytala by si sa

doriiis
18. nov 2025
@amdornik

@doriiis čo si sa prerobila na chlapa? 😀

@amdornik .. samozrejme 🤦🏻‍♀️

michaela329
18. nov 2025

@anonym_autor no keby si bola zduta ako balon, mala migrény, vracala a od bolesti väčšinu dňa ohnutá ležala, pričom by z teba tieklo ako z vodovodu - ako zo mňa. Tiež by si svoju vytúženú dovolenku počas toho mať nechcela. Ak niekto o svojich dňoch ani nevie, je to ok. Ak to má niekto inak a posúva si to, tiež je to ok.

autor
18. nov 2025
@prasiatko30

@anonym_autor ty si chlap?

@prasiatko30 žena som tiež 😅

tenerifka
18. nov 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor Lebo krvácam ako keď sviňu zabíjajú…A takmer vždy pretečiem…Raz ma na to aj upozornili-bolo to milé…🙂

@nikoletta1712 ako ked sviñu zabijaju😂😂😂

Ja som teraz uz 3 mesiace bez, budem mat 52.....a nikdy mi nebolo tak fajne, konecne je hemoglobin v norme, mam vela energie a netrieskaju so mnou hormony

autor
18. nov 2025
@viestta

Lebo sa chcem okupat a kupat sa s menzesom nie je pohodlne. Lebo chcem chodit po pamiatkach a hladat kazdu chvilu primerane hygienicke miesto kde sa prebalim ma obmedzuje v programe. Lebo chcem ist na turistiku a neviem si predstavit ako si budem vymienat tampon v lese. Lebo je velmi neprijemne vymienat si tampon vo WC iduceho vlaku alebo trpnut ci stihneme dojst na nejaku pumpu, kde si ho vymenim
Staci?

@viestta tak kalisok vydrží aj 12 hodín. Ani neviem ze ten menzes je a kúpať sa s tým dá v pohode. Je dnes toľko možností nemusíme mať nutne vatu medzi nohami

viestta
18. nov 2025
@anonym_autor

@prasiatko30 žena som tiež 😅

@anonym_autor dobre, tak si zena. Ty si menzes neposuvas kvoli dovolenke. Je to tvoja volba. Tak ako je posuvanie volba tych inych. Teba tym nijak neobmedzuju tak co sa staras?

anonym_59b941
18. nov 2025

tak nie kazda ma rada kalisok( ja som ho pouzivala) a nie kazda moze tampon a podobne .. behat v teple v bolestiach s vlozkou a nafuknuta-ziadna slava .. ja osm zo stastnejsich a krce som malvala minimalne ale napr kamaratka bola odpisana uplne cely cas

tenerifka
18. nov 2025
@anonym_autor

@viestta tak kalisok vydrží aj 12 hodín. Ani neviem ze ten menzes je a kúpať sa s tým dá v pohode. Je dnes toľko možností nemusíme mať nutne vatu medzi nohami

@anonym_autor mne kalisok vydrzal prve 2 dni tak maximalne hodinu..... A takych zien nas je vela

autor
18. nov 2025
@tenerifka

@anonym_autor ty budes z tych zien, ako kamoska mojej dcery, ze ona ked ma menzes, tak jej staci tenka intimka na cely deñ alebo mini tampon.... Ale ona ma celkovo problemy s hormonmi. Ak by si mala menzes ako zdrava priemerna zena, nepytala by si sa

@tenerifka mám menzes 5 dňový každých 28 dní, práve počas MS som oveľa kľudnejsia a spokojna mne skôr vadí doba ovulácie boli brucho naduta som sklbe mi podbruško

tenerifka
18. nov 2025
@anonym_autor

@tenerifka mám menzes 5 dňový každých 28 dní, práve počas MS som oveľa kľudnejsia a spokojna mne skôr vadí doba ovulácie boli brucho naduta som sklbe mi podbruško

@anonym_autor ano, ovulacia je tiez neprijemna....
Tak s tym menzesom si stastna zena, lebo vacsina z nas to ma inak ako ty

wolf_
Autor odpoveď zmazal
nikoletta1712
18. nov 2025
@tenerifka

@nikoletta1712 ako ked sviñu zabijaju😂😂😂

Ja som teraz uz 3 mesiace bez, budem mat 52.....a nikdy mi nebolo tak fajne, konecne je hemoglobin v norme, mam vela energie a netrieskaju so mnou hormony

@tenerifka Ja sa už tak teším na to obdobie🫢

pralinka25
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mne po poslednom porode vydrzi prve dva dni kalisok ten najvacsi ledva hodinu. uplne mam hrozu ci stihnem dobehnut do prace. dovolenka je nocna mora a cestovanie ani nehovorim. dufam ze mi to nikdy nevyjde na cestu. lebo to si neviem predstavit

janinah
18. nov 2025

Nie si žena,si uchyl..a cudujwm sa,ze ti odpovedaju.

tenerifka
18. nov 2025
@janinah

Nie si žena,si uchyl..a cudujwm sa,ze ti odpovedaju.

@janinah myslis, ze aj taky existuje, ktoreho vzrusuju kramy? Ved plny internet sexu a holych zien, to fakt niekto potrebuje debatu o tabletkach na oddialenie?

tenerifka
18. nov 2025
@nikoletta1712

@tenerifka Ja sa už tak teším na to obdobie🫢

@nikoletta1712 menopauza sa prilis demonizuje, ale vela zien do nej preplava hladko a chyti druhy dych, konecne zivot bez obmedzeni...

Strana
z4