icon

Prečo ženy chcú byť s chlapom, aj keď ich podvede?

vazeny123
27. feb 2018

Pečo ženy chcu byt s chlapom aj ked ih podvede ?

vazeny123
autor
1. mar 2018

@charlie1980 Teba ked počujem tak aj vlasy mi stoja 😇 sa snažíš byt dvôležitá ale prehánaš ako sa len dá . Podla mna psychologa potrebuješ ty 😉 Tvoje odborne rady si nechaj pre seba nemám záujem o tvoj názor 😉 miláčik😘

charlie1980
1. mar 2018

@vazeny123 My sa Aj pocujeme ? Halucinacie ! Jednoznacne psychiater !

vazeny123
autor
1. mar 2018

@charlie1980 preboha nerob zo seba sprostú ..... Bere ti to na tvojej dvôležitosti 😂

charlie1980
1. mar 2018

@vazeny123 Raz darmo....komu nie je z hora dane, v apoteke nekupi 😉

vazeny123
autor
1. mar 2018

@charlie1980 vieš vôbec čo rozprávaš ? ... No dobre nebudem sa stebou hádať nie som tvoj muž 😉

charlie1980
1. mar 2018

@vazeny123 Dakujem 😂

nika898
1. mar 2018

@vazeny123 ja poznam par uz dospelych a maju problem teraz mat vazny vztah lebo sa boja ze dopadnu ako rodicia 😕

0silvia0
1. mar 2018

@vazeny123 a prečo ťa nezaujíma opačné garde? Určite je aj kopa chlapov, ktorí zostávajú s manželkou keď manželka podvedie/podvádza. V dnešných časoch, keď pozerá každý len na svoje šťastie, nič neobvyklé 😉

winni
1. mar 2018

Každá žena je iná, niektoré sú príliš hrdé a niektoré naopak naivné a pre deti urobia čokoľvek, aj odpustia neveru. Niektoré majú strach, že zostanú samé s deťmi, veď v dnešnej dobe je malo chlapov, ktorí sa chcú starať o cudzie deti.

vazeny123
autor
1. mar 2018

@nika898 tak hej s takýmito som sa stretol aj ja 😉

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
winni
Autor odpoveď zmazal
vazeny123
autor
1. mar 2018

@winni Neuveríš ale ja som si svoju zobral aj s jednim dietatom pretože ked sa dvaja lubia diete nni problém a ani by nemalo byť ano máš pavdu moja je taká že pre deti by urobila čo koľvek svojho byvaleho tolerovala 20rokou ked som jej ukázal spôsop života so mnou zmenila názor

vazeny123
autor
1. mar 2018

@cervenaruza123 Ver mi že zabávať sa nei moja silná stranka rád si vypočujem názory žien , zaujíma ma to čo si myslíte a aký názor máte vy 😉😉😉

libawet
1. mar 2018

@vazeny123 chyba. Ovládanie správneho pravopisu patrí k základ. inteligencii človeka. U mňa človek, kt. napíše " kykyrykat ", je debil, to bol príklad 🙂.

vazeny123
autor
1. mar 2018

@libawet chyba u mna čovek ktorý uráža druhých je povrchní namyslení a povyšenecký 😲 pravopis nieje všetko vlastne to nieje nič dvôležité je aký človek je aké ma srdce a ako sa k vám chová . 😉

libawet
1. mar 2018

@vazeny123 keď sa v slove píše " ô", nedáva sa pred neho dávať aj " v", a podstatné mená mužského rodu množného čísla sa na konci píšu s " v ", teda - napr. mám veľa kamarátov, mám veľa rokov a pod. Ženské podst. mená sa píšu na konci s " u", teda napr. so ženou, s kamarátkou....to len do budúcna.....

libawet
1. mar 2018

@vazeny123 jednotné číslo, pozor - teda povrchný, namyslený.....množné sa píše s " í ", teda povrchní ľudia, namyslení ľudia a pod. Ako som napísala, správny pravopis nie je všetko, áno, ale o mnohom hovorí a hlavne o tom IQ dotyčného, lebo od toho sa odvíja aj to, čo si Ty vlastne o náš ženách myslíš, aký máš názor na neveru a všetko ostatné, čo tu zo seba dostávaš...

vazeny123
autor
1. mar 2018

@libawet šak ale vy ma tu ta osprostíte že zachvílu nebudem ani vedieť ako sa volám 😂 ved ja viem nie som školkár a pani nerozmýšlali ste že pôjdete za učiteľku evidentne by vas to bavilo 😂 alebo to bol len pokus ako vyzerať alebo lepšie povedané pôsobyt zaujimavo , dvôležito ?😘

vazeny123
autor
1. mar 2018

@libawet IQ nepozostáva len z pravopisu 😉😘 ak ta baví mi opravovať pravopis tak mi môžeš dať známku ked sa tak nudíš dam ti taku 🌹 aby sa ti zrejme tvoj nudní deň spríjemnil 🌷

libawet
1. mar 2018

@vazeny123 .... ak niekam chceš verejne písať, prosím doštuduj si gramatiku, lebo naozaj potom pôsobíš veľmi zle. ( všimni si - pôsobiť - s " i " , to nie je vybrané slovo po " b". )..a ak si si nevšimol, reagovala som už na Teba a o gramatike to nebolo, no zjavne si nepochopil.

vazeny123
autor
1. mar 2018

@libawet Počuvaj ty vieš ale vytočit ludí ... Lutujem toho človeka ktorý..... ale nie nechcem sa stebou hádať vieš naražať len na pravopis

libawet
1. mar 2018

@vazeny123 skús prečítať aj viac ako prvú vetu, nereagovala som na gramatiku v mojej prvej reakcii na Teba a Tvoj problém s mužskou neverou, takže....a to, že sa dokážeš vytočiť po prvej vete a neprečítaš aj ďalej a vytočí Ťa v podstate Tvoja vlastná hlúposť ( tie gram.chyby, na kt. som Ťa upozornila, proste robíš ďalej) - svedčí len a len o tom, čo si zač - hodnotíš, ani nepoznáš, nevieš súvislosti - viď Tvoj úvodný príspevok a ďalej Tvoje reakcie , si ľahko " vytočiteľný ", teda asi neurotik a nepoučiteľný, ďalej si ideš zanovito svoje....takže @charlie Ťa zhodnotila veľmi dobre, maj sa pekne.

vazeny123
autor
1. mar 2018

@libawet nemám slov na teba ani čas vyjadrovať svoj názor ...

charlie1980
1. mar 2018

Takze spravne tomu rozumiem ? Na profile mas napisany vek 20r, tvoja terajsia zena tolerovala 20r jej ex....a ma dieta z tohto zvazku. Tj, Ak dobre pocitam, tak Ty mas 20r a tvoja manzelka cca o 15r starsia?

charlie1980
1. mar 2018

Resp.minimalne o 15 rokov starsia...

veronikastrickova
1. mar 2018

@charlie1980 mne skor pride jeho vek45-50 minimalne cez 40. Ale zhodnotila si ho naozaj spravne

libawet
1. mar 2018

@charlie1980 .... tak s tým jeho vekom 15 r., som nebola až tak ďaleko 🙂

charlie1980
1. mar 2018

@veronikastrickova
@libawet Ak ma naozaj 40-45r a nie tolko, kolko udava v profile, tak to Uz potom naozaj hovori za vsetko 😂

charlie1980
1. mar 2018

Aspon ten vek by ho ciastocne ospravedlnoval😄