Prečo ženy chcú byť s chlapom, aj keď ich podvede?
Pečo ženy chcu byt s chlapom aj ked ih podvede ?
@vazeny123 My sa Aj pocujeme ? Halucinacie ! Jednoznacne psychiater !
@charlie1980 preboha nerob zo seba sprostú ..... Bere ti to na tvojej dvôležitosti 😂
@vazeny123 Raz darmo....komu nie je z hora dane, v apoteke nekupi 😉
@charlie1980 vieš vôbec čo rozprávaš ? ... No dobre nebudem sa stebou hádať nie som tvoj muž 😉
@vazeny123 Dakujem 😂
Každá žena je iná, niektoré sú príliš hrdé a niektoré naopak naivné a pre deti urobia čokoľvek, aj odpustia neveru. Niektoré majú strach, že zostanú samé s deťmi, veď v dnešnej dobe je malo chlapov, ktorí sa chcú starať o cudzie deti.
@cervenaruza123 Ver mi že zabávať sa nei moja silná stranka rád si vypočujem názory žien , zaujíma ma to čo si myslíte a aký názor máte vy 😉😉😉
@vazeny123 keď sa v slove píše " ô", nedáva sa pred neho dávať aj " v", a podstatné mená mužského rodu množného čísla sa na konci píšu s " v ", teda - napr. mám veľa kamarátov, mám veľa rokov a pod. Ženské podst. mená sa píšu na konci s " u", teda napr. so ženou, s kamarátkou....to len do budúcna.....
@vazeny123 jednotné číslo, pozor - teda povrchný, namyslený.....množné sa píše s " í ", teda povrchní ľudia, namyslení ľudia a pod. Ako som napísala, správny pravopis nie je všetko, áno, ale o mnohom hovorí a hlavne o tom IQ dotyčného, lebo od toho sa odvíja aj to, čo si Ty vlastne o náš ženách myslíš, aký máš názor na neveru a všetko ostatné, čo tu zo seba dostávaš...
@libawet šak ale vy ma tu ta osprostíte že zachvílu nebudem ani vedieť ako sa volám 😂 ved ja viem nie som školkár a pani nerozmýšlali ste že pôjdete za učiteľku evidentne by vas to bavilo 😂 alebo to bol len pokus ako vyzerať alebo lepšie povedané pôsobyt zaujimavo , dvôležito ?😘
@vazeny123 skús prečítať aj viac ako prvú vetu, nereagovala som na gramatiku v mojej prvej reakcii na Teba a Tvoj problém s mužskou neverou, takže....a to, že sa dokážeš vytočiť po prvej vete a neprečítaš aj ďalej a vytočí Ťa v podstate Tvoja vlastná hlúposť ( tie gram.chyby, na kt. som Ťa upozornila, proste robíš ďalej) - svedčí len a len o tom, čo si zač - hodnotíš, ani nepoznáš, nevieš súvislosti - viď Tvoj úvodný príspevok a ďalej Tvoje reakcie , si ľahko " vytočiteľný ", teda asi neurotik a nepoučiteľný, ďalej si ideš zanovito svoje....takže @charlie Ťa zhodnotila veľmi dobre, maj sa pekne.
Takze spravne tomu rozumiem ? Na profile mas napisany vek 20r, tvoja terajsia zena tolerovala 20r jej ex....a ma dieta z tohto zvazku. Tj, Ak dobre pocitam, tak Ty mas 20r a tvoja manzelka cca o 15r starsia?
Resp.minimalne o 15 rokov starsia...
@charlie1980 mne skor pride jeho vek45-50 minimalne cez 40. Ale zhodnotila si ho naozaj spravne
@charlie1980 .... tak s tým jeho vekom 15 r., som nebola až tak ďaleko 🙂
@veronikastrickova
@libawet Ak ma naozaj 40-45r a nie tolko, kolko udava v profile, tak to Uz potom naozaj hovori za vsetko 😂
Aspon ten vek by ho ciastocne ospravedlnoval😄

@charlie1980 Teba ked počujem tak aj vlasy mi stoja 😇 sa snažíš byt dvôležitá ale prehánaš ako sa len dá . Podla mna psychologa potrebuješ ty 😉 Tvoje odborne rady si nechaj pre seba nemám záujem o tvoj názor 😉 miláčik😘