Predčasná ejakulácia

11. okt 2022

Diskusia je anonymna z pochopitelnych dovodov, nie som ziaden troll ani nudiaca sa pubertacka. Moj partner ma predcasnu ejakulaciu, naozaj vydrzi len par sekund, malokedy pol minuty. Nie je to ziaden mlady nevybureny zajacik, obaja mame po 30 a sme spolu viac nez 10 rokov. Sex mame pravidelny, vacsinou denne, takze to nie je ani v tom, ze by toho mal malo a potom nevedel vydrzat. Mna vzdy uspokoji inak, ak by niekto chcel rypat, naco som s nim a podobne veci, co tu citam. V posteli nam to klape, vzdy sme spokojni obaja, ale obcas by som chcela styk aspon trochu predlzit,je to velmi prijemne, no skor nez sa so mnou nieco udeje, je hotovy. Ma to tak od zaciatku, takze to nie je ani nejake momentalne psychicke rozpolozenie ani zdr.problem, napr.zapal ci nieco podobne...nasla som nejake tabletky na nete, ale neviem, ci to naozaj pomoze, alebo su to len vyhodene peniaze...nemate niekto skusenost? Naozaj by som chcela poprosit o normalne odpovede, nie utoky a vysmech, ponizovanie, ako tu niektori radi predvadzaju, i ked pri tejto teme sa tomu asi nevyhnem...

cocolino234
11. okt 2022

@autorka rozhodne by som nezačínala tabletkami. Síce nikdy nebola potreba to riešiť ale aj keby, tak dnes existuje mnoho možností. My sme raz vyskúšali vibračný erekčný krúžok ale vtedy sme ešte nevedeli, že okrem vibrácií to má aj iné účinky. 😂 Podľa mňa je pre vás toto najlepšie voľba. Funguje tak, že neprepúšťa toľko krvi cez penis, takže erekcia je silnejšia a vydrží dlhšie, čiže na tvojom mieste by som si ich zopár hneď objednala a samozrejme existujú aj nevibračné. A do bonusu by som skúsila, či priateľ nedokáže ejakulovať 2x. Napr. či by nechcel ejakulovať pri predohre a po venovaní sa tebe by ejakuloval znovu, vtedy by to malo byť rozhodne dlhšie. Sú ale muži, u ktorých vzrušenie opadne hneď po ejakulácií a o 30-60min na to nechcú ejakulovať znovu. Takže o tomto sa s ním musíš porozprávať.

Podľa mňa vám ten erekný krúžok pomôže ale ak by nie, tak objednaj oddiaľujúci lubrikant, ktorý obsahuje znecitlivujúcu látku.

autor
11. okt 2022

@cocolino234 dalsie kolo nam to predlzi len o par sekund, ziadne zazraky sa nedeju a erekcny kruzok tiez nepomohol na predlzenie. S tym lubrikantom mam problem ja, ja nemozem ani klasicke nie este taketo, mam potom kadejake stipanie atd. Ani tie kondomy znecitlivujuce nepomohli, preto chcem skusit tabletky. V podstate ako poslednu moznost, nie ako prvu

katarinaba
11. okt 2022

Podla mna je to na lekara. A bolo to na lekara aj na zaciatku. To, ze ste sa s tym naucili zit neznamena, ze to nie je zdravotny problem. Uz ste kadeco poskusali, nic nefunguje. Chces ist na tabletka - vies, je to len vyzivovy doplnok - ci to ma ozaj ucinok ti nik nezaruci. Mojmu exovi to vobec nic nerobilo. A potom tie lieky - tie su na predpis, cize jedine k dr. Ak s tym ozaj chcete nieco robit, ina cesta ako k doktorovi nie je.

cocolino234
11. okt 2022

@autorka rozumiem to som netušila. Keď ste už vyskúšali všetko, tak by som radšej vyhľadala odborníka. Väčšinou je problém v prekrvovaní a následnej citlivosti ale tu to môže byť spôsobené nervovými zakončeniami. A lieky by som do partnera nikdy netlačila bez toho, aby som to najskôr neprekonzultovala s lekárom, tie rôzne výživové doplnky sú často unesené marketingom, takže lekár pre vás podľa mňa bude najlepšie cesta, keďže nič nezafungovalo.

sima338
11. okt 2022

Ja byť na jeho mieste, poradím sa s urológom, žiadne tabletky len tak z internetu, čo si lekárka? Určite nie, pokiaľ to nie sú tabletky riadne predpísane jeho lekárom. Je to podľa mňa štandardný mužský problém, nechcem povaedať, že častý, ale práve na to slúžia urológovia, aby pomáhali aj s týmto, popr. pošle tvojho partnera ešte k sexuológi, už ako mu určí liečbu.

sashka22
11. okt 2022

Môj ex dostal tbl lebo mal malo testosterónu, vraj mu to pomohlo a po 30tke si konečne uzil dlhší sex...len nie už so mnou 😁

adela94
24. jan 2023

Posielam zaujimavy clanok na temu predcasnej ejakulacie - https://medium.com/@doktorpro/predčasná-ejakulá... pricin moze byt naozaj vela, aj menej ocividne, preto bez konzultacie s urologom to bude asi narocne...ale zas radsej sa raz pochlapit a navstivit lekara, hlavne ked ti moze realne pomoct mat kvalitnejsi sex)