Predmenštruačné špinenie po samovoľnom potrate
Chcela by som sa opýtať mám po 5 tehotenstvách najmladšia má 2 roky. Tento rok v januári som žiaľ prekonala môj druhý samovoľný potrat prvý bol minulí rok v lete a medzi tým som mala mimomaternicové tehotenstvo kde mi bol odobratý jeden vajcovod. Pre mňa absolútne znamenie, že ďalšie tehotenstvo určite nie a ak možno neskôr.... Bola som z toho zdrvená a nešťastná lebo sa toho zomlelo veľa za krátku dobu a po 5 absolútne zdravých tehotenstvách toto(lekárka mi povedala, že je to normálne a som ukážková štatistika). Vždy sa to stalo v 9. týždni nikdy predtým som o bábo neprišla povedali mi ,že mu nebije srdiečko a inak je plod presne ako má byť.
Odvtedy čo sa to stalo ten posledný potrat mávam pred menštruáciou slabé krvácanie podľa toho viem, že najneskôr do týždňa príde... Je to úplne také slabé krvácanie a potom sa mi v deň kedy má spustí. Mám také nafúknuté brucho(ako tehuľka) v 4. týždni) a pocit, že už to mám každým dňom dostať a veľa krát sa to natiahne a trvá to ja 5-7 dní kým to naozaj dostanem. Je to také blbé lebo mám pocit, že mi celá menštruácia namiesto týždňa trvá dva.... Lekárke som to vravela a nechcela mi robiť hor.profil a dávať ešte chémiu pravdepodobne progesteron.... Dala mi prírodný progesteron nakoľko pracuje ako gynekologička plus tradičná čínska medicína(žijem v zahraničí) Beriem to teraz druhý cyklus vždy v druhej polovici cyklu je to pomerne drahý prírodný čisto rastlinný produkt... Teraz mám, ale znova to isté. Ja neviem či je moje telo zblbnuté z tých tehotenstiev a potratov a mám teraz nejakú poruchua potrebuje to len čas...Nikdy predtým som to nemala vždy sa mi to spustilo maximálne deň predtým slabšia a potom to prišlo.. Takto chodím s vložkou už týždeň predtým. Neviem či mám ešte čakať pár mesiacov a potom zavolať lekárke a povedať jej to a ona mi snáď urobí ten profil. Neviem či je to normálne mať takéto špinenie pred MS a či máte s tým skúsenosti a ako sa vám to podarilo dať do normálu. ? .... Ja mám inak 32-33 dňový cyklus aj to sa mi posunulo.ďakujem za každú radu. Inak beriem aj iné prírodné vitamíny na hormonálne zrovnanie a podporu ...
@sylwi23 drzim ti palce 🙂
dakujem ti aj ja tebe nech sme hlavne zdravé🙂

@sylwi23 viem , ze pri uhniezdovaní presne v týchto dnoch nastava implantacne krvacanie max. 2 dni mala som to pri jednom TH. Ja mam ovulaciu uplne zmapovanu lebo je to moja antikoncepcna metoda, ktorú samozrejme doplňame🙂 Ale nemám nejaký ciťák, že by sa to stalo a som si istá že som uvulovala z pravého ktorý nemám ale viem, že si ho môže ten druhý pritiahnuť, ale šanca je malá...