icon

Premnožené kvasinky

29. máj 2023

Ahojte, uz neviem, co by mi pomohlo. Dookola mavam mykozy, gyn mi vzdy predpise nejake vkladacky a dobre. Ale ja mavam ozaj skoro kazdy mesiac. Vzdy aj partner si dava krem pre istotu, ja sa preliecim a o chvilu to mam zase. Teraz uz som mala masivne premnozene, to bol verdikt zo steru. Zase som dostala macmiror a vybavene. Volala som teda obvodakovi, predpisal mi fluco sandoz. Sladke nejem, pecivo tiez malokedy. Co este by som mohla urobit, aby sa mi to stale nevracalo?

domiklik
•
29. máj 2023

Lbc cytologia vie zachytiť zaujímavé veci, ak ti teda ešte nebola robena

tamtamka26
•
29. máj 2023

neskúšala si výplachy Rosalgin?? ja si to dávam preventívne každý mesiac po menzese..

halci
•
29. máj 2023

candistop mne osobne pomoze. vzdy ked to dostanem tak si nasadim a zlepsi sa to

autor
•
29. máj 2023

@halci
@tamtamka26 mne pomoze cokolvek z lekarne, aj canesten aj rosalginatd.ale to nie je normalne,aby som to kazdy mesiac musela riesit...o to mi ide...
@domiklik nie, iba klasicku mi robili... nastudujem si o tom nieco, vdaka

terry658
•
29. máj 2023

Vypozorovať v ktorej časti cyklu to začína. Mne to väčšinou deň pred ovulaciou začalo a potom aj keď skončila MS. Kupovala som si vaginálne probiotika. Tri mesiace striktne bez sacharidov, teda aspoň som to obmedzila pod 100 g na deň. A dala som si predpísať antimykotika celkové na jeden mesiac.
Zistila som potom že mám histaminovú intoleranciu a je to jeden z jej prejavov.

kik2022
•
29. máj 2023

Ja som to tiež mapa opakovane skoro každý mesiac, ale potom som obmedzila sladkosti a užívala som ženské probiotiká Garden of Life. Tie sú zázrak.😄😊

niqua
•
29. máj 2023

Mala som to od 15 rokov do 26 ...nonstop...každý mesiac...mne poradil jeden šaman z Indie piť každé ráno nalačno politra teplej vody do nej pol citrónu vymackat a lyžica kokosového oleja...vypiť...a klistyr...pravidelný klistyr...tuším som ho robila aspoň 3 mesiace....nič sa mi nestalo a neviem čo je mykóza odvtedy...ešte aj sladké zeriem nonstop ....minimálne ten klistyr aspoň raz dva krát si sprav a tú vodu pi,tá ti určite neublizi

niqua
•
29. máj 2023

už som 4 roky bez mykozy a aj tehotenstvo bolo bez mykozy....prvé tehotenstvo som sa šla zblázniť ale to bolo ešte pred touto kurou

niqua
•
29. máj 2023

A ešte Tiande vložky som používala....nonstop...každý deň...veľmi pomohli...

gesture
•
29. máj 2023

@tamtamka26 Ahoj,nasadzuje po vyplachu aj vaginálne čipky či nie?

tamtamka26
•
30. máj 2023

@gesture to neviem, ja si to dávam iba preventívne, na obnovu mikroflóry.

stanulienkat
•
30. máj 2023

Možno treba preliečiť aj partnera, nosiť bavlnené spodné prádlo, piť veľa tekutín. Pozor na mnohé sprchové gély a na lubrikanty, ktoré to môžu spôsobovať a samozrejme obmedziť sladké.

estratexia
•
30. máj 2023

Mne pomohol wobenzym. Precitaj si o tom niečo. Je to voľnopredajný liek, a rieši zápal tak, že sa ti nevracia stále dookola.