icon

Problém pri sexe a snaženie sa o dieťa

zarka2020
17. jún 2020

Baby... S priateľom mame posledné dva dni problém.. Keď máme sex, normálne sa mu postavi a všetko okolo toho... Už je aj vo mne a asi po 2 minútach normálne,, amen,,.. Povedal ze keď je vo mne že ako keby som ju mala,, väčšiu,, ako kedysi....je pravda ze sa aj snažíme o babo a posledne dni mame často sex... Myslíte že by to mohlo byt tým? Ďakujem

mondolina
17. jún 2020

@zarka2020
Nie nemôže to byť častým sexom, skôr nie je psychicky v pohode z toho, že chcete dieťa.

jaass
17. jún 2020

@zarka2020 chudák priateľ 🧐🙄

katkati
17. jún 2020

Trochu uberte, nech je to pre vás trochu aj vzácne. Všetkého priveľa škodí.

amelie2017
17. jún 2020

Asi este nie je pripraveny na dieta.

amelie2017
17. jún 2020

Lebo ked sme my plodili, tak uz som bola ja ta, co nemohla.

zarka2020
autor
17. jún 2020

@amelie2017 no ale do teraz všetko ok a teraz zrazu?..

limetka69
17. jún 2020

@zarka2020 uz ma z roho stresy a nie pozitok, pripada siako masina na robenie deti? Uzivajte si sex bez ucelu robenia deti. My sme sa presne tak dopracovali k malemu, ked sme sa na to vykaslali a zacali sa tesit na leto a festivaly,.... Este som po vyvolavacku sla, vobec mi nedoplo, ze som v tom 😂👌

dajana1983
17. jún 2020

Určite nie je zväčšená😀niektoré ženy majú taký pocit po pôrode.Skor to bude toho psychického rázu a či už to nie je ten ,,Akt " , ale výroba🥴

24natalia11
17. jún 2020

@zarka2020 vôbec nemusíte mať sex často, pretože spermie dozrievajú. Nam doktor povedal ze ideálny sex na plodnosť je každé 3-4 dni

whatever1
17. jún 2020

Neviem ako vy, ale mňa by to urazilo. To nemohol povedať radšej že cíti ako keby ho ma menší? Gentlemani pomaly ale isto vymieraju😂. Pravdepodobne ho aj ma v tej chvíli menší lebo mu poriadne nestojí. Dôvodom môže byť napr snaha o splodenie a príliš časty sex s tým spojený.

anjelicek26
18. jún 2020

Ako pisu kocky predo mnou, mat sex par krat denne na plodenie deti nutne nie je. Spermie preziju dlho, proste si to uzivajte, ked je chut a cas. Chlapi v strese nefunguju, a potom povie takuto blbu hlasku, aby si to ospravedlnil… dieta je zodpovednost a vysoke ocakavanie od teba, ze ta oplodni… uberte trosku plyn… inak si pokazite celkovo sex...

sense
18. jún 2020

Nuz to bude psychika.... uz nejde zrejme o sex a pozitok z neho ale len o produkciu...