Problém pri sexe a snaženie sa o dieťa
Baby... S priateľom mame posledné dva dni problém.. Keď máme sex, normálne sa mu postavi a všetko okolo toho... Už je aj vo mne a asi po 2 minútach normálne,, amen,,.. Povedal ze keď je vo mne že ako keby som ju mala,, väčšiu,, ako kedysi....je pravda ze sa aj snažíme o babo a posledne dni mame často sex... Myslíte že by to mohlo byt tým? Ďakujem
@zarka2020 uz ma z roho stresy a nie pozitok, pripada siako masina na robenie deti? Uzivajte si sex bez ucelu robenia deti. My sme sa presne tak dopracovali k malemu, ked sme sa na to vykaslali a zacali sa tesit na leto a festivaly,.... Este som po vyvolavacku sla, vobec mi nedoplo, ze som v tom 😂👌
Určite nie je zväčšená😀niektoré ženy majú taký pocit po pôrode.Skor to bude toho psychického rázu a či už to nie je ten ,,Akt " , ale výroba🥴
@zarka2020 vôbec nemusíte mať sex často, pretože spermie dozrievajú. Nam doktor povedal ze ideálny sex na plodnosť je každé 3-4 dni
Neviem ako vy, ale mňa by to urazilo. To nemohol povedať radšej že cíti ako keby ho ma menší? Gentlemani pomaly ale isto vymieraju😂. Pravdepodobne ho aj ma v tej chvíli menší lebo mu poriadne nestojí. Dôvodom môže byť napr snaha o splodenie a príliš časty sex s tým spojený.
Ako pisu kocky predo mnou, mat sex par krat denne na plodenie deti nutne nie je. Spermie preziju dlho, proste si to uzivajte, ked je chut a cas. Chlapi v strese nefunguju, a potom povie takuto blbu hlasku, aby si to ospravedlnil… dieta je zodpovednost a vysoke ocakavanie od teba, ze ta oplodni… uberte trosku plyn… inak si pokazite celkovo sex...
Nuz to bude psychika.... uz nejde zrejme o sex a pozitok z neho ale len o produkciu...

@zarka2020
Nie nemôže to byť častým sexom, skôr nie je psychicky v pohode z toho, že chcete dieťa.