Problém s menzesom po laparoskopii

molly9991
7. aug 2015

ahojte dievcata mam taku otazocku...bola som v aprili na laparoskopii a od vtedy v podstate sa mi rozhadzal menzes prvy krat a potom prisiel normalne a posledne dva mesiace totalne nechapem :-/ minuli mesiac neskutocne krce v podbrusku ale mala som menzes asi dva dni a potom nic ,ale bola dovolenka a tak som to neriesila ,robila som si aj test a nic...a teraz zas problem,vcera vecer krvacanie asi od 7hodiny cca 3 hodiny normalny aj silny a od rana zas nic a dnes uz zas ani naznak menzesu :-/ mal prist v nedelu ,tak mozno sa este rozbehne,ale co ma trapi ..chceme dietatko a dlhsie sa nam nedari,ale takymto styloma ah jaj :-/ v pondelok letim na gynekologiu ak nepride ale cim by to mohlo byt sposobene? nemate niektora podobne skusenosti?

govinda
7. aug 2015

A na laparoskopii bolo vsetko v poriadku? Hormonalny profil ti robili?

molly9991
autor
7. aug 2015

@govinda laparoskopia dopadla v podstate ok len som mala zrasty ale inak v pohode ...a hormonalny profil nie nerobili :-/

govinda
7. aug 2015

@molly9991 No ja som mala dlhé roky trápenie s cyklom, nepravidelný cyklus, anovulačné cykly....v podstate ma z centra IVF poslali na laparoskopiu, pretože sa vraj jedná o syndróm polycystických vaječníkov. Laparoskopiou sa nepotvrdilo nič, to bolo v roku 2009. To sme sa už 3 roky snažili o dieťatko. Po laparke mi lekár navrhol prekonzultovať môj hormonálny profil s endokrinologičkou - ten bol zlý, vysoký testosterón, nízky estrogén, zlý luteizačný hormón aj prolaktín. Ani nečudo, že som nevedela otehotnieť. Na endokrinológii mi zistili aj autoimunitnú tyreoiditídu, endokrinologička nasadila lieky a povedala, že je to beh na dlhé trate. Každopádne som v roku2010 otehotnela, ale v 7tt som o bábätko prišla. Lekárka ma liečila aj naďalej, aj iné lieky mi dala okrem liekov na štítnu žľazu a potom som v apríli 2012 otehotnela a dotiahla to do úspešného konca, mám krásnu dcérku, teraz už 2,5 ročnú. Každopádne, nebyť endokrinologičky, nikto by ma neriešil, vždy ma odporúčali len na IVF.
Tie moje problémy s nepravidelným cyklom súviseli s rozhádzanými hormónmi v súvislosti s hormónmi štítnej žľazy, dalo sa to do poriadku.
Tak ak máš rozhádzaný cyklus, skús si dať u gynekológa spraviť hormonálny profil.