Prosím o recenzie na Snuggs - menštruačné nohavičky.
Ahojte, neviete niekto reálne odporučiť alebo neodporučiť tieto nohavičky. Mám zväčša silnú a bolestivú menštruáciu, aj keď sa po tehotenstvách zmiernila? Okrem toho mám zväčša problém s väčšinou vložiek, pretože sú veľmi umelé a vadia mi. Používam len modré Bella perfecta, pretože sú bavlnenejšie a dobre sajú, čo je pre silnej menštruácie dosť dôležité. Aj s nimi mám však počas ďalších dni problém a začnú mi vadiť. Preto uvažujem aj o iných alternatívach. Poteším sa každému názoru. Vďaka.
@feketka Zodpovedne mozem povedat, ze funguju. Vsetky pochybnosti som mala aj ja, na noc su perfektne, bezpochyb, celu noc bez pretecenia. A na den, fakt treba vyskusat, pre mna to bola zachrana ako chodit cvicit, do prace bez strachu. Necitite vlhko, samozrejme, pokial z vas idu kusy krvi, to gatky nevsaju, inak su fakt 100% spolahlivost. Co sa tyka hygieny, vyraba ich firma Saforelle, tej znacke uplne verim, pouzivam aj ich kozmetiku, maju na gartkach rozne certifikaty.
Dievčatá,a to fakt stačia tie nohavičky,alebo treba mat aj vložku+tie nohavičky? Nikde to neviem dočítat a chcem to objednat.
baby a necitite taku nepohodu, ked ich nosite dlhsie? Ked si totiz predstavim, ze mam tu istu vlozku, co ako savu, po pouziti wc (akoze na chvilocku dole a potom spat ta ista...) , tak ma to veru odradza a dost... ci tie nohavicky maju iny povrch a nie su na pocit mokre?
a to si stíhate vymeniť za tých 8 hodín, ked ste v práci? :O ja napríklad strávim v práci aj s cestou cca 10 hodín a keď vidím, ako sa dokáže kalíšok naplniť za ten čas, neviem si predstaviť na tom sedieť v gaťkách
Ahojte, skúšal niekto používať tieto gaťky ako poporodne?
@jednabasen Asi nevetraju tak, ako by bolo po porode treba- ak je rana po nastrihu, tak sa bude asi horsie hojit. Takisto neviem, ci by sa prilis rychlo neopotrebovali, kedze nie su uplne lacne, ci by to nebola skoda na sestonedelie. Snuggs pisali tusim ze rok vydrzia, cize 12 krat 5 dni 🙂 Ale vsak ak ti nevadi, ze ich vyuzijes iba na sestonedelie a potom popr vyhodis.. tak mozes vyskusat. Pocas sestonedelia mozno budes potrebovat aj trojo na den (potom vyperies). Ale najlepsie je bez nohaviek, len tak na podlozke lezat, atd..
Baby, prave maju akciu na nohavicky Saforelle ;) na FB stranke zDRAVÉ ŽENY je uvedene, ze treba zadat promo kod: LETO a k 2ks nohaviciek dostanete intimny gel!
@jednabasen ja som po poporode pouzivala tie iste nohavicky aj vlozky ako pocas menzesu. Vobec nic extra nebolo treba.
@tinka13 ahoj, posielam link na blog, kde sú články ku viacerým menštruačným nohavičkám. (A aj iným menštruačným pomôckam) Ja osobne som skúšala už viaceré značky a pri silnej menštruácii odporúčam nohavičky Meracusky sport plus. Dcéra má tiež veľmi silnú bolestivú menštruáciu a na škole má veľa pohybovej aktivity, je aj na internáte, takže ona si nohavičky obľúbila veľmi.
tu je článok o nohavičkách Meracusky https://www.maluna.sk/menstruacia/menstruacne-n... a nohavičky Snuggs nájdete teraz na maluna.sk v akcii 🙂
link na články o nohavičkách a iných pomôckach
Dievčatá,ktoré vyskúšali viac značiek..ktoré? Teda lepšie sú napr.saforelle alebo meracusky? Pri meracuskach sa mi páči,že sú skôr bedrove.zaujima ma savost a keď ich máte na sebe,či nemáte taký pocit ako s vložkou,teda pre lepšie vyjadrenie,či nie sú "hrubé" medzi nohami? Ďakujem.
@onmaria Ahoj, uz som to niekde pisala, ale neviem to najst. Kvoli mojej praci a tiez silnej menstruacii som skusala rozne moznosti ako byt v ,,suchu,,. Este pred rokom som si kupila nohavicky Femtis, z Nemecka, cena okolo 36-37 eur. Za tie hovorim nie, su z takeho leskleho materialu, co sa vam lepi na telo, sava vrstva je velmi siroka medzi nohami, krci sa a siaha od pupku az po chrbat, citila som sa ako v plienke, navyse maju zle cislovanie, objednala som si velkost S a su obrovske (poslem aj fotky vsetkych).
Dalsie boli od nejakej slovenskej firmy, lacne, asi 9-10eur. Bezovej a ciernej farby. Tie som si na seba ani nedala,medzi nohami maju vsity sacik, igelit, ktory susti, nic viac. Predpokladam, ze sa maju pouzivat s vlozkou aby zena nepretiekla, prepacte za vyraz.
Dalsie boli nohavicky Snugs. Cena 36eur. Material tiez nie moc prijemny na telo, co sa tyka nosenia, vrstva medzi nohami je tenka, ani ju necitit. Pocas dna, ked mate slabu menstruaciu su ok, pocas silnej pretecu, akoby cez kraje az k stredu toho saveho jadra. Zivotnost 50 prani, prilis malo na tak vysoku cenu.
Meracusky, cena 29eur, material je bavlna, prijemne na telo, ale velmi hrube, vrstva medzi nohami tiez, citila som sa ako s hrubou vlozkou. Velmi dlho schnu po oprati.
Saforelle, cena 29 eur, material bavlna, velmi prijemne na telo, vrstva medzi nohami tenka a za mna co sa tyka materialu, spolahlivosti cislo 1. Spolahlivost 100% pocas dna, pocas spanku aj pri velmi silnej menstruacii. Ani raz som nepretiekla, rychlo schnu po oprati. Zivotnost 100 prani.
Po prichode z prace vam ich aj pofotim. Pekny den!
menštruačné nohavičky Meracusky sú hrubšie pokiaľ ide o tie PLUS. Light sú tenšie. Ale samozrejme pri silnej menštruácii sú vhodnejšie tie pluska. Mne sa na nich páči, že majú rôzne strihy a teraz aj ružovú farbu. Pozrite si však aj nové Sayu - české nohavičky, ktoré sú naozaj príjemné, účinné a aj veľmi pekné - rôzne strihy, farby, aj krajkové

@miadca pozri si nohavičky Saforelle, maju 34/36 v tých rozmeroch.