Prosím o recenzie na Snuggs - menštruačné nohavičky.

tinka13
29. mar 2020

Ahojte, neviete niekto reálne odporučiť alebo neodporučiť tieto nohavičky. Mám zväčša silnú a bolestivú menštruáciu, aj keď sa po tehotenstvách zmiernila? Okrem toho mám zväčša problém s väčšinou vložiek, pretože sú veľmi umelé a vadia mi. Používam len modré Bella perfecta, pretože sú bavlnenejšie a dobre sajú, čo je pre silnej menštruácie dosť dôležité. Aj s nimi mám však počas ďalších dni problém a začnú mi vadiť. Preto uvažujem aj o iných alternatívach. Poteším sa každému názoru. Vďaka.

8. dec 2020

@dager ako to myslíš kolom dokola? Veď nohavičky sa na tele pohybujú. Nikto nemenštruuje do jedného bodu Veď to vidíš aj na použitej vložke.

Dievčatá,váham..ako váha..čo už?!
Prosím vás,ktoré sú teda najlepšie podľa vás? Savost,hrúbka (aby neboli ako plienka!),materiál,zivotnost?? Už som bola rozhodnutá pre tie Selenacare..ale stále nové info,tak váham.dakujem veľmi pekne

8. dec 2020

A ešte jedna otázka..treba kupovať o číslo väčšie?teda napr.ked standardne nosim 40..treba kúpiť 38/40,alebo skor 42/44?

8. dec 2020

@onmaria každý výrobca ma svoje číslovanie, pozri si tabuľky. Ja mam s/m a m mi sadlo. Takže nie celkom tak, že vždy väčšie. Mozno ak si hraničná veľkosť ako ja.

@somtoja2 ja menstruujem do jedného miesta 😆 a to okolo je roztecena vec v savom jadre. Vidím to aj na nohavičkách, kde len jedna bodka je "živá" po celý čas, čo ich mam na sebe. Hovorím o Dorina nohavičkách, pri ostatných je to inak, lebo sú inak vyrobené. Aj preto mi najviac vyhovujú, lebo ani neviem, že menstruujem,ked ich mam na sebe.

A ešte k tomu dizajnu, pre mňa sú nohavičky proste nohavičky. Ani jedny z tých, o ktorých sa tu bavíme, sa mi nedajú škaredé. Ale to je vec osobného vkusu. Krajku neznášam a fotiť v nich nechodím, takže u mňa majú hlavne plniť svoj účel, tak ako koniec koncov väčšina veci, ktoré kupujem.

deximix
8. dec 2020

Ahojte. Kojim a mam zavedenu mirenu.cize nonstop spinim. Tak na intimku. 4-5ks denne. V noci skoro vôbec. Ktoré mi odporúčate?
A ešte by ste sem mohli hodiť ktoré sa kde dajú kúpiť? Lebo ani selenacare ani dorina neviem nikde nájsť. Ďakujem veľmi krasne

8. dec 2020

@deximix selenacare na maluna.cz alebo aj v CZ DM, Dorina na astratex, asos, next. Daj do guglu menštruačné nohavicky a nazov značky, vyhodí ti. Podľa toho čo popisujes, z tých co som vyskúšala by boli asi love luna ok. Ostatne neradim, lebo nemám vyskúšané. Alebo aj saforelle snáď, tie sú také fajn priedyšné.

kulumulu123
8. dec 2020

No neviem si dosť dobré predstaviť mat na sebe celý deň nohavičky nasiaknute krvou hlavne v lete... Aj keď nepretecu lebo je tam zrejma nejaký nepriedusny materiál ktorý tu krv nepusti ďalej... Vložku si vymením x krát za deň ale toto? Možno sa mýlim nemala som ich ale z hygienického hľadiska total humus aspoň takto to vidím ja 🤮

zuzimaluna
9. dec 2020

@deximix ahoj, v takom pripade by som sla do meracus comfort - tie su tensie a bavlnene. Najdes na maluna.sk Pripadne by som skusila latkove intimky.

zuzimaluna
9. dec 2020

@kulumulu123 ahoj, kazdy ma to vnimanie menstruacie a svojej krvi uplne ine, takze treba pocuvat ako to citis a najst si svoju vhodnu menstruacnu pomocku. Menstruacne nohavicky su len jednou /asi takou najnovsou/. Ale su aj vlozky /latkove ci jednorazove-aj ekologicke/, kalisok, morska huba a mozno som aj na nieco zabudla.

9. dec 2020

@somtoja2 ďakujem,hej,už som ich kukala,len sú dosť drahe veru.ja ich viacmenej chcem ako nejakú istotu,keby čosi.s kaliskom som spokojná a úprimne,tiež si neviem nejak dobre predstaviť,že mám iba gaťky niekoľko hodín na sebe..kalisok pravidelne umyjem a opäť použijem,chcela som ich používať v prípade že budem dlhšie mimo kdesi,ako dodatočnú ochranu.dakujem 😘

9. dec 2020

@somtoja2 aj ja som to tam čítala.... Už sa teším na tie nohavičky. Dúfam že čo najskôr spustia predaj.

9. dec 2020

@kulumulu123 no keď si predstavím, koľko chémie obsahujú Vlozky tak určite je príjemnejšie mat nohavičky ktoré krv absorbujú a necítiš ani vlhko. Treba vyskúšať.

9. dec 2020

@onmaria nemyslím si ze sú drahé keď si spočítas koľko vložiek a tampónov nahradia.

9. dec 2020

@monees akože toto hej,jasne,len keď chcem vyskúšať tak celkom dosť.musim si to nechať prejsť tou mojou vahavou hlavou.a sú hrubé?teda viditeľné pod obleckom?

9. dec 2020

@onmaria to ešte neviem keďže majú len predobjednávky. Neskúsila som ich.. Ale čo som si prešla materiál, absorbciu, dizajn, cenu... Akože waw...

9. dec 2020

@monees akoze podla porovnavani,ktore ste sem davali viacere, tak ako pises..waw..asi bezkonkurencne

10. dec 2020

@dager Ak aj menštruuješ do jedného miesta, určite nevymenštruuješ 60 ml za 30 sekúnd ako na tom videu. Podľa mňa to video chce ukázať ako sú tie Perties savé a to ma presvedčili.

10. dec 2020

@monees Myslím, že pri menštruačný nohavičkách sa nedá porovnávať cena za nahradené vložky. Dôležité je životné prostredie. Ak doma separuješ odpad, nepozeraš, že ťa to stojí viac námahy. Niekde dokonca za to platia mestu, aby mohli separovať. Nechceme si zamenštruovať planétu, alebo je to jedno?

dkethe
10. dec 2020

Mne sa tieto nohavicky tiez nepacia.
To mate na cele kramy len 2ks? Cize pracku kvoli nim zapinate denne 2*? Nerozumiem tomu.

Ekologia je jedna vec. Hygiena druha.
Kedysi sa pralo v potoku, umyvala cela rodina v jednom hrnci a co si zeny davali medzi nohy ani neviem. Handry a ci noviny? To bola ekologia!

10. dec 2020

@somtoja2 ved ok, ja som sa nechcela hádať. Ale keď už sa o tom bavíme, tak vysvetlím svoj postoj celý. Perties mi pripadajú ako veľmi dobrá reklama, na to ja neletim. Neviem načo sú mi nohavičky, ktoré zhltnu celý menzes keď aj tak ich treba meniť. K dizajnu som sa vyjadrila predtým. Nepopieram, že môžu byť super aj waw ale teda ja som sa z nich nezblaznila ani na pohľad a kúpené recenzie zo stránok predajcov pre mňa nemajú výpovednú hodnotu. Môže byť že za čas, rok, možno dva, ma presvedčia skúsenosti tých, ktorí ich používali už nejaký čas. Mozno zistím, že tie, co mam doma a som s nimi teraz spokojná, budú o rok na tom zle a budem chcieť skúsiť perties. Ale dnes to vidím skôr na inkontinencnu pomôcku v starobe, ktorú ale nebudem potrebovať a na super tréningové nohavičky pre krpca, keď spustia predaj včas, lebo je to u nás na spadnutie. Tak ale moje hĺbkové rozbory a názory tu nikoho nemusia zaujímať, ja len ze nie som na dobrú reklamu a ani vzhľad u mňa nepredáva. To si dvakrát dávam pozor. Ja som proste kúpila nohavičky co ma vyšli polovici, vyzerajú dobre, sú pohodlné a som s nimi super spokojná. Takže vyčkam času a neskôr uvidím, či chcem skúsiť zasa niečo iné.

K tej ekológii - tiež no offense - ako dlho sa rozkladá vložka a aako dlho látka, hlavne sava a nepremokavá časť - vieme? Lebo aj toto ženy nakúpia, ne sadnú, vyhodia, kúpia iné atď.. Keby zrovna teraz všetci prešli na nohavičky a zabudlo sa na vložky, ako to bude s planétou o 50 rokov? Teda nevenujem sa tejto téme veľmi, preto sa pýtam. Ze ako sa asi budu likvidovať nohavičky, ktoré už sa nedajú ďalej spracovať, lebo sú zamenstruovane skrz naskrz

10. dec 2020

@motylikv majú denne a nočné. Mam 2 dni normálnu menštruáciu a potom slabú. Denne boli ok hneď prvý deň a vydržali mi celý deň. V suchu a pohode 🤷‍♀️ Toto fakt treba pokúšať, lebo každý to ma inak.

dkethe
10. dec 2020

@motylikv kolko gati treba na taketo odmacanie,pranie,schnutie? Neviem si to akosi realne spocitat a predstavit. Zienky tu spominaju 2kusy...

Pozri, toto je pre mna vylozene nehygienicke. Po mne ostane na tomto svete velka kopa vloziek. Ale pet flias skoro vobec. Pit vodu zvodovodu viem. A trefna otazka je od dager... Aj tieto gate sa budu kopit.

10. dec 2020

@dkethe 😄 to teda bola! Mam nohavičky na prvé dva dni na deň a noc, plus jedny na tretí slabší deň, potom už nosím len slipovky. Som doma, tak mi je to jedno, ale keby som chodila do roboty, dávala by som si ráno vložku aby nohavičky s istotou boli oka na zvyšok dna kým prídem domov. Vždy než si ich mením, dám si sprchu. Teda väčšinou, keď sa dá. A ide mi hlavne o pohodu, planétu tak veľmi neriešim.

10. dec 2020

@dager celkom zaujímavý názor, ale myslela som si ze si tu ženy radia vlastne skúsenosti a aj nejake nové informácie co sa chystá. Véd nie každý sedí na nete a čaká kým sa niečo nové vyrobí. Spomenula som perties, nemám s nimi skusenost, pretože ešte na trhu niesu. Len mi prišlo zaujímavé napísať ze sa chysta niečo nové a možno si niekto obľubi aj túto možnosť. Používam snuggs ale to neznamená ze neskusim aj niečo iné. Sú prví ale každá konkurencia sa snaží byť vždy v niečom lepšia. Aspoň tak to beriem ja.