Prvýkrát na gyndu pred 30. narodeninami
Ahojte žienky, mam par rokov pred 30kou a idem prvý krát na gyndu.Som pripravená aj nato že ma znesie pod čiernu zem alebo na zlé reči od p.doktorky okolo toho.Nemám žiadne problemy ani som nemala nikdy musim si zaklopať tak isto čo sa týka menzesu.Idem konečne a budem chodiť pravidelne na KO , nech je vyšetrenie akokoľvek nepríjemné(dúfam bude všetko v poriadku🙏).Ja by som potrebovala podporu od vás,že snáď ma doktorka neodstrelí zato a nebude ma považovať za nejakú neschopnú ženu. Dúfam nebudem jediná na tejto zemi čo ide takto neskoro.😟
@zuzka1117 áno, predstav si, idem hodnotiť, keďže normálne len porovnávam, čo je normálne vo svete a čo som zažila v zahraničí na vlastnej koži a potom ako to (ne)funguje u nás. Nikde vo svete nedržia zdravú ženu po fyziologickom pôrode 3 alebo aj viac dní v pôrodnici.. len v tomto našom chorom zdravotníckom systéme.
Ešte chvíľu niee. Ešte nech sa dobre uložia s frajerom

@zuzka1117 prosim ťa, ake krimi správy? Nie je pravdou, že Slovenky chodia rodiť do ČR a do Rakúska? Prečo by to robili ak by bolo všetko ok? No a k tomu UK - maju tam menej vyšetrení, ale je zaujímavé, že nemajú vyššiu novorodenecku úmrtnosť ani úmrtnosť rodičiek. A tie každomesačne kontroly, že sa v tebe furt niekto špára ako v paprike tiež nie sú v poriadku. Ale evidentne máme na celu vec iný názor.