icon

Rakovina krčka maternice: Znepokojivé príznaky u 16-ročných?

oveckaaaaa
Dnes o 10:30

Dobry den, mam 16 a bojim sa ze mam rakovinu krcka maternice. Mam vytok alebo ten ovulacny vytok( cervical mucus, neviem jak sa to povie po slovensky) uz 5 mesiacov v kuse. Je ho akoze celkom dost hlavne na toaletnom papieri. Pred tak dvome troma mesiacmi som zacala maternice bolest v panve alebo v krcku neviem taka modrinova bolest . Akoze hlavne po nejakom chytani alebo tak. Potom prestaka na mesiac zhruba a znova sa vratila ked som si chytila krcok no😭 a nejde prec neviem. Takisto mam taky mierny opuch na lytku aa som extremne unavena mam taky pocit ze som aj schudla a je to vidno...Uz som si dala zobrat krv mam vsetko v pohode dokonca mi tam bral aj nieco navyse aa ze vsetko mam v pohode okrem trosicku menej zeleza... Neviem bojim sa aj menstruacie boli celkom divne odvtedy ako zacal ten vytok ze o tri dni prisli skor tvrvali dlhise o tri dni niekedy( inac nebudte prosim zli ku mneku gyndovi idem v pondelok len chcem pocut nazory a prosim krotte ked tak trochu vase odpovede leboo mam fest strachz toho)

anonym_4be580
Dnes o 10:35

@oveckaaaaa smer gynekolok, konzultacia + spravi stery a potrebne vysetrenia

anonym_3a1242
Dnes o 10:38

Preco si chytas krcok, ak ti to je bolestive?

oveckaaaaa
autor
Dnes o 10:40
@anonym_4be580

@oveckaaaaa smer gynekolok, konzultacia + spravi stery a potrebne vysetrenia

@anonym_4be580 Dobre ale myslite si ze to je rakovina?

vikusjk
Autor odpoveď zmazal
anonym_0a88eb
Dnes o 10:42

Toto bude iná diagnóza...

vikusjk
Dnes o 10:44

Cim skor pojdes k lekarovi, tym skor sa zbavis strachu a dostanes potrebnu liecbu, nech je to uz cokolvek.

patrike
Dnes o 10:59
@oveckaaaaa

@anonym_4be580 Dobre ale myslite si ze to je rakovina?

@oveckaaaaa Podla tvojho laickeho opisu ti maju ludia na Koniku potvrdit alebo vyvratit diagnozu ?

anonym_ab0338
Dnes o 11:05

Nechápem, ako si došla k rakovine. Výtok som mala počas dospievania asi vkuse, pobolievalo ma často niekde a žiadnu rakovinu (ani inú diagnózu) nemám. A v živote mi ani nenapadla chytať si kŕčok, to je na čo dobré?

anonym_184f0b
Dnes o 11:07

Už po tvojej prvej téme o rakovine si mala návštiviť psychiatra. Ocividne nie si v poriadku.

sara07
Dnes o 11:25

za mna totálny trol

guudy
Dnes o 11:29

@oveckaaaaa navstiv psychiatra. Urychlene.

stellarstar
Dnes o 11:35

U psychiatra si bola?

anonym_1b3972
Dnes o 11:58

@oveckaaaaa nahlásené. Pretože robiť si srandu z takýchto vecí nie je absolútne v poriadku

anonym_818fe7
Dnes o 12:22

Ak si real, tak urcite nemáš rakovinu krčka maternice. Nastuduj si nieco o tom, ako vzniká a tak.

januska12323
Dnes o 13:26

@oveckaaaaa skôr si si to podráždila špinavými prstami.

anonym_cedd11
Dnes o 15:26

@oveckaaaaa mala si už pohlavný styk? Vieš ako sa prenáša HPV? Toto nieje rakovina krčka maternice. Zajdi na gynekológiu, tam to všetko pekne vysvetlia, vyšetria a môžeš kľudne spávať .

iwesska
Dnes o 16:55

Otazka je,co si zavadzas vsetko dnu a cim si si ten krcok podrazdila. Akoze chytat si krcok az do bolesti,to ti co napadlo? Mas skor psychicky problem ako rakovinu,tu ozaj 16r.nemavaju.

anonym_7f1656
Dnes o 19:45

@oveckaaaaa nedávno si mala strach z rakoviny prsníka teraz maternice. Psychicky si v poriadku? 16 ročný človek nema vobec riesit taketo veci