Rakovina vaječníka
Dobri den prosim vas ma tu niekto skusenoati s rakovinou vajecnika a acistom . Dakujem . ak ano ako prebieha liecba
@monika1987_ ahoj prosím ta môžem sa opýtať ako sa ma tvoja krstná? Moja mamka na to isté chcela by som sa poradiť
@saninka33 napíš mail a napíšem ti ss
@petra3289
ahoj , ako sa ma mamina?
@betka26 ahoj lekarka nam povedala ze nador sa neda vioperovat vubec ze operacia nebude ze bude mat iba dlhodobe chemoterapie😭😭 ona ze ma tu chorobu v sebe . Teraz je v nemocnici lebo ma vodu na plucach . Mala tabletkovu chemoterapiu len ta tabletkova chemoterapia jej zaberala len chvilu potom uz nie tak bude musiet mat normalnu chemoterapiu nemocnicnu
@betka26 ahoj lekarka nam povedala ze nador sa neda vioperovat vubec ze operacia nebude ze bude mat iba dlhodobe chemoterapie😭😭 ona ze ma tu chorobu v sebe . Teraz je v nemocnici lebo ma vodu na plucach . Mala tabletkovu chemoterapiu len ta tabletkova chemoterapia jej zaberala len chvilu potom uz nie tak bude musiet mat normalnu chemoterapiu nemocnicnu
@petra3289
Ahoj,
silno drzim mamke prsty, a hlavne uzivaj si cas snou.
Moja mamka v january ten boj prehrala😢
@aurelia2000 ja nemam rakovinu ale moja mama preto sa pitam . A ona tam bola v bratislave a tam jej povedali ze ma prist vo stvrtok lebo ze potrebuje sa poradit aj, s inymi lekarmi a ze si ma aj veci zobrat co jej tam budu robit? Kazdy tyzden chodi na gynekologiu abi jej tu vodu trovha vibtralo lebo prejde tyzden a uz sa jej tasko dycha kasle a poti sa
@petra3289 ahoj mozem sa spytat ako jej tahaku tu tekutinu aj moja mamička ma je po zakroku robyli jej taky laparoskopicky zobrali vzorku a cakame na visledki ale este ma dierky v bruchu z tej operacie a ces tu dierku jej ide tekutina vonku povedali ze vraj sa dierka ma zahojit ale ked sa zahoji tak ta tekutina zostane v bruchu? co mame srym robit prom poradte mi niekto kto ma stym skusenosti dakujem ospravdlnujem sa za gramatiku ale mam pokazeny mobil skaču mi všeliake pismenka
@petra3289 ahoj mozem sa spytat ako jej tahaku tu tekutinu aj moja mamička ma je po zakroku robyli jej taky laparoskopicky zobrali vzorku a cakame na visledki ale este ma dierky v bruchu z tej operacie a ces tu dierku jej ide tekutina vonku povedali ze vraj sa dierka ma zahojit ale ked sa zahoji tak ta tekutina zostane v bruchu? co mame srym robit prom poradte mi niekto kto ma stym skusenosti dakujem ospravdlnujem sa za gramatiku ale mam pokazeny mobil skaču mi všeliake pismenka
@kejty1001 mojej mamke sa tekutina stratila až asi po 3tej chemo ak niečo kľudne napíš spravu

@petra3289 čítam vašu konverzáciu ohľadom rakoviny vaječníkov, teraz to má diagnostikované moja krstná. Ako ste zvládli liečbu vy?